17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия луди говеда, да земе да направят поне един читав мозък като на крава, за да си го сложат в кухите лейки които носят на раменете си!

жалките напъни на дупиий да е интересен с набиването на плюсове с помоща на гогов,жалкото е само че толкова хора не са влезнали да прочетът поезията на кенефния пъдар дупиий,а бе жалка работа със преписвач редактор

Пак си превъзбуден, санитарите пак ще викнат сестрата да ти бие инжекция та да мирнеш. Налягай си парцала и кротувай ако искаш да ти разрешат официално да се преименуваш на Стенли Кубрик от Холивуд на 4-ти километър.

222 ЕЛЕМЕНТ И ГО КРЪЩАВА НА НАШЕТО МОМЧЕ ПЪДАР НА ГАРОВИЯ КЕНЕФ-ДУПИЙЙЙЙ

Руснаците разработват подобни роботи на база мозък от прилепи и птици, които се хранят с насекоми.

Птичи мозъци и ти пак не можа да покриеш критериите та да дадат и на тебе да хапнеш насекоми, LOL.

Рушнаците нищо не разработват, гола вода са.

DARPA-net стана това, което позволява и на умствено изостаналия щатен руски трол да поства съчиненията си тук (почти всички постове по-долу са все негов жалък напън, с единия подпис ако можеше да скрие кой е, LOL). Та както благодарение на DARPA - организация с военни цели - се появи DARPAnet която днес всички знаят и ползват под името internet, така може и от този проект да излезе нещо добро за всички. Или не, кой знае. Моят залог е, че именно такава симулация е пътят към разбирането на това как функционира съзнанието ни, кой и кога ще го постигне първи или поне ще направи първата голяма крачка предстои да видим разбира се.

споко бе,ти се развълнува че ще ти кръстят елемент на твое име със звучното име ДУПИИЙЙ

Слушай доктора и не дразни санитарите. Питай дали ще ти разрешат поне официално да си смениш името на Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър. Току виж пак си минал в ремисия и за известно време пак успееш да удържиш поривите си да пишеш кенефна поезия.

че освен гола трътка надали имаш нещо ценно

Пентагонът разработва умни роботи от ново поколение на база мозък от насекоми, който ще налитат само на кравешки го&на.

Човекът е решил, че е най-облагодетелствано живо същество, но при екстремални промени на условията за живот на Земята може да е от първите, които ще изчезнат.

Как не са се сетили брей....

От къде ли си набавят опитните хомоси?

САЩ обичат да убиват хора в чужди държави. Явно обикновеното убиване не ги задоволява и имат фетишизъм за оръжия автономни с мозък от насекомо.

Чудесно! И после тия, същите празнословят лицемерно, че ходили насам-натам по света в името на мира. И като създадат военните им такива роботи, пак за "мирни цели" ще ги ползват, а не в услуга на човешката духовна еволюция.

Като създадат автономен интелект, ще го вграждат в безмозъчни путинопетешки глави. Така ще спасяват света от православни талибани.

Който си няма истински мозък и интелект, като мен, започва да се занимава с изкуствен интелект и ползва мозъци на буболечки.

Препоръчвам разказа на Фредерик Пол, "Да дадем шанс на мравките."

а тия роботи ще могат ли да шлякат??????

Създателите си.

Шъ шлякат сал русофилски джендъри.

И пиянките от Русия ще се мерят с тези технологии. Че даже оръжие дрънкат, а затънали в кал до ушите. Хахах смях.

излез от задника си и тогава се опитай да прочетеш това което си написал със задника си

Алоу! Едноклетъчното, добре че Скрипал им изнесе незасекретената информация, та и те да видят нещо свястно. Само че, както им го занесе, така и до днес, вече пет години, не могат да го доразвият. А рашъл го ползват от две години. Ако и кау успеят, ще стане интересно -ще се сбият железа със железа.

колко да е умен щом военен му е ментора

Що не бе - то на един военен колко акъл му трябва - колкото на едно насекомо.

Понеже на пентагонците съзнанието им не е много в ред, очевидно, да се надяваме роботите да внесат коректив.

В статията се споменава и че има изследвания относно "препрограмиране" на човешки мозък. Ако постигнат реален успах в тази насока, с абсолютна сигурност ще го употребят само по заявения начин - за да помагат на хората, страдащи от посттравматичен стрес... Кой ли може да се съмнява, че е възможно милиарди долари да са инвестирани с други цели...

*реален успех

ГЕРБ пък разработва прости хора за държавно управление.

Не ги "разработват" - берат ги. От пътища и кръстопътища, от кол и въже.

военни машини със самостоятелно мислене ? няма връзка със ;изкуствения интелект; , но пък отговаря на мисленето на кръвожадните вождове

Танк, който се държи като мравка, можете ли да си го представите? А много танкове?

За 1 милион дали някой е готов да затрие света?

Тия ще пускат "Заличителят" !