Коментари - На Плутон има облаци от отровни киселини | IT.dir.bg
назад

На Плутон има облаци от отровни киселини

Плутон изглежда има плътни облаци, но те са от отровни киселини и запалими газове.

Обратно в новината

Коментари - На Плутон има облаци от отровни киселини | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък у нас в градината е пълно с бурени и няма с какво да ги изтрепем. Ако имате идея, елате да ми кажете! Ще ме намерите в кръчмата. Може и да почерпя...

Що се оплакваш бе? Заведи тъщата! Така и така вече си резервирал пътуването, няма да става зян я...

ама от тая шльокавица снощи аз кви киселини имам ...

Квалификацията "отровни" предполага, че едва ли не някой ще опита от тях и те ще му подействат зле... Но истината е, че едва ли човешки крак ще стъпи скоро там, да не говорим въобще за невероятната глупост да опита да ги диша! Гогов, ако не можеш да докажеш, че не си бот, закачен към гугъл-преводачката, докажи поне, че не си малоумен, pls!

На български "водороден цианид" е всъщност циановодород, а той, заедно с ацетиленът и етанът не са "микроелементи", а са прости химични съединения, или молекули, ако така по- ти харесва. "Ацетилен" за по-кратко можеш да го пишеш и "етин", ако знаеш какво означава това...

Ми чета и пише: "....На Земята тези материали са под формата на отровни течности и запалими газове." Та си мисля, че ако искаш да се правиш на умен поне чети първо и проумявай написаното.

ьцьц

хората няма кво да ядът, те облаци нам'къде си ми търсат...

Яж салама, прост трол

"бившата планета"... тва па кво ще да значи?!

че плутон е разжалван до планета-джудже, защото са намерени редица други подобни по размер тела. но много хора продължават да го считат за планета.

драснете им клечката да проверим

брей на плутон имало мараня :), може и сливенска бора да духа там