"Похитиха" страницата на Българската армия във Facebook

Кибер измамници от Виетнам са поели пълен контрол над публикуването на постове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА КЪВ БУЙ ТЕЯ ШАМАНДУРИ СЕ БУТАТ У АКВАРИУМА ФЕЙК_БУК????

БА в 21 век - най слабата армия, не само на балканския полуостров, но и на целия континент... Фиктивно съществуваща отбранителна държавна структура... До там я докарахме! Срам и позор!

Сериозните хора нямат време и не ползват тази тъпня фейсбоклук.

Най вероятно тъп военен е сложил парола 123456 щот го мързи да помни по сложни пароли.

военния не го е мързяло а е нямал интелекта да измисли сложна парола. Още повече, че после ще трябва кам да я сричка и набира. От 1980г, поне, до днес ....нищо не се е променило в тази "армия". Сложих в 1 от ъглите на Триъгълника на Смъртта - Марица. Старшинство на Артелното, чийто Шанел бе висок колкото и широк....излизаше на учение на турската граница с краставички и малка бутилка ракия в КОБУРА.

В цялата история на БА няма пленен български флаг. Обаче ни плениха фейсбука и то айдуци в мирно време.

Deus Vult

Ръководството на БА все още живее в 19 век! Отдавна трябваше да пренасочат ресурси от конвенционална военна техника към техника и технологии за кибер война, защита от кибер атаки, обучение на малки ударни звена и доста по-големи тактически звена....

Е как пренасочиха средства наеха програмисти за 600 лв и много вероятно някоя любовница им е шеф за 20 000 лв на месец. А като видиш и какъв истински интернационалист болшевик имат изненадата е очаквана

Туфлеци.

Щом военната машина се управлява от шопар, защо трябва да се учудваме че се е превърнала в кочина ? Сайта на армията е във фейсбук !??? и е хакнат от виетнамци !?? Нищо чудно Внецуелски саботьри да са саботирали мунициите и от топчета за пентбол... Ха-Ха-ха-ха....

Нали изгонихме ония, руските шпиони, които на мериха нашата армия и снимка направиха за доказателство. Сега са дали некоя бутилка водка на виетнамчетата, да се бъзикат на сайта на армията, която те намериха. Тия шпиони много лоши бе.

положението с цялата ни армия! Доведена до негодност, превърната във военно-бюрократична организация, в която военнослужещите се занимават с всичко друго, само не и с военни дела!

армията гаси пожари и прави диги при наводнения. МВР охранява границата а СОТ-ове охраняват сградите на МВР. един човек обаче 'инспектира' всеки ден

:))) Че те МО и БА кога ли за нещо са носили (понесли) отговорност? Пък и как да я "носят" тази отговрност - торбичките на Била не са чак толкова издръжливи, нищо че Шкембето се перчи с тях.

Армия, която разчита на фейсбук..... Е, те това е гьонсуртлък. Нали бре, Шкембе Войводо?

се получава, като са си правили страницата сами. Ако бяха кихнали едни 50 000 лева на едни "моми" да я направят, нямаше да е така. Спомняте си един земеделски министър, нали :)

Велик е нашия ФЕЙСБУУУУК Велик Велик Велик...... БГ армията да се зареди с бели знамена и да почва да вее!!!

Всеки който гледа по-сериозно на представянето си в мрежата би си направил собствен сайт, а не да ползва тия псевдо простотии във Фейсбук. Ама в крайна сметка кой както го разбира. Жалкото е, че напоследък все по-малко са тия дето разбират.

си има собствен сайт

И за чий му е тогаз фейсбоклука?!?

Добр еде, защо му е на което и да е министерство да ползва фейсбук????

Чудя се: Как все още съм жив без регистрация във ФБ?!?!?!

Гледайте да спрете замундата посред пандемия, когато хората имат нужда от забавления вкъщи, а виетнамците нека вилнеят из официалните страници.

Викаш порното да не спира че лошо. Аиде стига чикий деца требат циганите ни надвиха в леглото