Коментари - Показаха наследника на Leopard 2 (снимки) | IT.dir.bg
назад

Показаха наследника на Leopard 2 (снимки)

Танкът е съвместна разработка между Германия и Франция

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Показаха наследника на Leopard 2 (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно - не е участвал в бойни действия, а го определят като по-добър от воюващите? На какво основание? Той и Леопард 2а6 така беше титулован, ама нещо се видя, че ни на йот не е по-добър от украинския т64, а по динамична защита дори му отстъпва, та се наложи да му слагат и от нея. За Контакт-1 говоря.

Тази дупка под оръдието е да се цели врага у нея ли е? Снаряд капан, хаха ахах

много добре изглежда, даже мяза много агресивен отпред... един спойлер и ауспуси акрапович и ще стане чук....

Чудесен танк, надявам се с него да се превъоръжи БА.

о май скрап. ис ит реди фор дъ дрон :)

Загуби Западни танкове - 70 Руски - 3500 +

Загуби Западни танкове - 70 Руски - 3500 +

Туй новина е бая ИТ...

Ми да поръчваме още докато са на хартия 300-400 бройки, че бюджета има пари в излишък .... ама да минат през поне 2-3 фирми на "нашите" хора.

Много е зле да си идиот, който още е убеден, че руските танкове се представят по-добре от западните в Украйна... Направо наистина ми става жал, все едно гледам някакво малоумно животинче...

Като стане дума за руска техника, троловете получават оргазъм.

Гледаме клипове баце, тенекетата на запада горят та светят.:)

Загуби Западни танкове - 70 Руски - 3500 + Като руснаците даваха парични премии и жертви само и само да докопат и покажат западните танкове... Поредната руска показуха.

Викаш. Браво бе, миндил. Не е стратегия. Толкова сте тъпи, че няма начин да измисля сравнение. Само ще ти дам един цитат от западнни генерали: Аматьорите говорят за тактика, професионалистите за логистика. Не че ще зацепи кухата ти манерка какво означава. Русия ползва танка като инструмент. Запада като пропаганда. Отвори си която поискаш карта на бойните действия. Перемога няма на нея.

Само в на Поклоная гора има към 70 натовски консервни кутии, а колко са останали да гният из необятните руски полета само господ знае

Дизайн за съвременното бойно поле на което летят ФПВ дронове от всеки ъгъл. Руските танкове вече се произвеждат с клетки за защита и РЕБ. Тия още карат на пропаганда. За това тенекията им седи на изложбена улица в Москва. Ако има някой, който още да вярва в перемоги и непобедими уондървафли е директно за диспансер. Съвременното бойно поле промени 70 процента от доктрините глобално. Рейнметал са пълни идиоти, които направиха фабрика в Украйна. Пълни нещастници, които скоро ще бъдат бесене по улиците в Германия, където електората му писна едни ционистки кравари да му налагат корпоративен фашизъм. П.С. Дир, оправете си рекапчата, убива на хората браузърите.

Демек каквото са могли да копират и откраднат от руснаците са го направили. Ама иначе години наред ни се набиваше за превъзходството на западната техника пред руската. Абсолютни дебили, сър!

Лошо копие на Т-80 с някои елементи на Т-15. Несполучливо съчетани при това. Мизерна броня, само частична активна защита - това си е подвижен крематориум за екипажа. Поне стигнаха до идеята за автоматично презареждане.... само до идеята де.

Не съм чел за Т-15, къде мога да прочета? (останалите глупости няма смисъл да се коментират)

Преписано от арматата естествено, ако не беше руския напредък в технологиите така и нямаше да махнат пълначите, хахаха, търси се негър за пълнене на хамриканско оръдие забучено на хамрикански танк, хахаха

Тоя който ми обяснява, че е логично в западен танк да се зареждат снарядите на ръка е тотален идиот. Смятай къв прогрес баце, 21 век ръгат чушки в боба и с опорки се опитват да убедят умиращите тикви, че това е най-доброто технологично решение.

Сигурно ще го произвеждат в Русия. Руснаците събраха бая прототипи.

Това шега ли е? И сега какво оакват еврогейовете - Русия да препадне от страх ли? Руските танкове са на светлинни години пред този танк, който дори е още в процес на правение. А най-новите руски танкове са отдавна вече на фронта срещу укросите и ги громят безпощадно.

Бре бре де е армата? единственото което се вижда е модификации на Т90 които са на повече от 10-15 години...

Съвсем скоро ще ви възродим завинаги и помен няма да остане от вас долни подлоги и предатели.....направо ще ви възнесем-понял???

Понял, понял другарю ватник, понял... само чен яма да ви се получи.