Коментари - Полицията в Сан Франциско настоява за въвеждането на въоръжени роботи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не0либералното робовладелство е най-демократичното робовладелство има основателни съмнения за това, но пък със сигурност е най-технологичното робовладелство , нали ?

Цивилизованата и демократична Америка?! Цирк. А тези роботчета са много лесни. Без камерките си нищо не могат да направят. А те се покриват с боя, прах и разни други аерозоли и всякакво вещество, което може да полепне по тях. След това са безполезни, докато не си ги почистят. А това няма да е на мястото на действието, така че напълно се обезсмислят.

Говорех предиг години на колегите, че ще тря си правим ЕМП та. Ма те пак го сложиха в категория "конспирация". Нема драма и сам войнът е сам.

Ако беше Детройт,... ех хубаво филмче беше :)

Скоро и бездомни роботи ще имат

Трябват им роботи като РобоКейн от филма. Психопат, наркоман, мафиот, който го превърнаха в робот, за да убива неудобните на корпорация ,,Омникорп". Корпорацията буквално се опитваше да приватизира Детройт, както го направи с полицията преди това, и да построи Делта Сити на негово място. А това уж бяха научни фантастики.

Робовладелство има само в диктатурите от типа на Руслямска държава, където робите отиват да умират за да може господарят им Путлер да си запази богатствата.

А за радар чувал ли си? Очевадно като тъп путлераст не си

И все още са научни фантастики

Диктатурата е в ход - алгоритми за следене във форумите, логове и бази данни за запазване на на информация от вида кой какво кога е казал, къде е ходил, какви сайтове е посещавал, подслушване на всякакви комуникационни канали, тотално следене по улиците, забрани за щяло и нещяло, тук даже се опитват да контролират и използването на промишлена вода, а сега и системи за масово убиване. За какво е всичко това? В перспектива това значи да ви лишат от всичко което имате - имущество, чест, достойнство и да ви поставят условия контролирайки самия ви живот, тоест какво трябва да направите ако изобщо искате да живеете и да не ви пратят едно такова на гости

И какво като има радар, ще стреля по всеки със спрей в ръка? А ако му метнат една хавлиена кърпа на камерата? Пак ли ще стреля?

пияницеее :) важното е на жабките да им топличко, пък за после кой го е*е

Колко време ще трябва на организираната престъпност или разни социоопати и психопати да се сдобият със същите.

Едно време ни обясняваха как дроновете ще разнасят пратки по въздуха, а сега се използват за убийства и тероризъм