Половин милиард потребители на Apple са изложени на сериозна опасност

Два пробива в сигурността, още от iPhone 5 позволяват бърз достъп до файловете на потребителите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви ли прави впечетление как гиганти като гугъл,майкрософт,ейпъл,фейсбук и останалите крадът лични данни,незапатентовани нохау технологи и проекти и няма нито един престъпник вкаран в затвора а само се разминават със парични глоби?????

An American citizen ,нима антивирусните програми не са вируси ? След позволяване на Касперски или някоя друга програма да има достъп до всички сектори на телефона защо да ти Хакват телефона,той вече е хакнат ..... Ако спреш да плащаш, каво ли се случва... не знам,просто питам за един приятел ?

Кво ни баламосвате сякаш не знаем че няма задни вратички на процесорно ниво. Ама айде ще си играем на антивирусни програми, и секюрити пачове и кой кво фикснал. Дееба смешниците.

Този техен клиент от миналата година, явно е същият, който каза, че саудитците са му хакнали телефона :) Интересно е те дали са знаели какво са направили :)))

Знаели са мн. отдавна. Това се използва от израелските програми за хакване на айфоня

Да си инсталират Kaspersky Total security и Kaspersky security connection (VPN) . Не съобщения и писма от пощата а самият Google Chrome се контролира от Kaspersky за вируси, бъгове, нерегламентиран трафик.