Коментари - Pokemon Go вече е по-популярно от порното | IT.dir.bg
назад

Pokemon Go вече е по-популярно от порното

Хитовата мобилна игра Pokemon Go официално е по-популярна от порнографията.

Обратно в новината

Коментари - Pokemon Go вече е по-популярно от порното | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глей ся, Китай и Пентагона забраниха играта. Те явно са плитки откъм мозък и не знаят какво изпускат. А пък широко скроени умници като теб нямат грижи. Това е, това казва и човека-ченгел.

всяко тамагочи за 3 дни !!Споко!!!

Нещо не мога да я инсталирам, иска някакъв нов андроид ... пууу избегаха покемоните, ще си остна само с порното!

Я някой да си погледне другите инсталирани приложения до какво имат достъп и после да говори за тази игра. Всички програми искат достъп до всичко, а за какво го ползват е друг въпрос.

Някой ще ми каже ли как да я подкарам тая игра на нокия с фенерче? :-)))

Не тръгва, щото грешиш алгоритъма! Завсри си го отзад и пускай лазера. Ако не тръгне то, ще тръгнеш ти (напред, от реактивната струя).

тъп си като задник ,щом не оценяваш хумора и се заяждаш с чуека !!

Интересно ми е, ако някой знае, дали покемоните са разпръснати по реално зададени координати или случайно се намират? Питам, защото четох, че от гробищни паркове се оплакват, че хора обикалят да търсят покемони там, което не е особено приятно....

Много ясно, че са случайно пръснати.

Няма ли работа или училище за тези хора.По цял ден да играят?

Това което липсва в играта е стратегическото надиграване в битките между играчите. Ако в бъдеще развият и това нещо, популярността на играта ще скочи до небесата.

99.99% от "потрбителите" са пъпчиви тийнове и кофлажи, безделници и отчаяни неначесани съпруги. Сериозен човек с бизнес, положение или научни разработки никога няма да седне да цъка на подобна глупост. Така че "личните им данни" са 100% гарбидж///

Компания, специализирана в разработването и разпространението на игри за деца (Нинтендо винаги са били насочени към такава аудитория, за разлика от останалите), пуснала игра, която се радва на огромна популярност сред .... децата. И тука некви специалисти тръгнали да си развиват душевноболните размисли и страсти колко било лошо и колко били тъпи тия деца? Ам ти бе, кат си бил малък и си се гонел с останалите лапета в квартала, кат си строял снежни човеци и сте се целили с фунийки - що не сте стоели всички в библиотеките и не сте чели научни трудове?

Chefo77

Там е работата, че не е само сред децата! Играта има потресаващ успех и сред хора на под средната възраст. Най-често сред такива, които се занимават с уебдизайн, програмиране и т.н.

Аз го изобретих тоя покемон, за да срина спциализЪма

Pokemon Go от днес е активна в UK, така че малко ви е невярна информацията... и сървърите се претовариха :-(

Спрях ми нета, затова тяка.

По морете мацките се разхождат по монокини, те ми обикалят София да ловят покемони... и това хора на 20-30 години...

Те затова си и умират девствени... или цял живот карат на ръчна или на платено. Поне биткойни да копаха, че това време не отнема, е, и не е толкова "забавно"...

Дебили.Никоя електронна джаджа или игра не може да замени една гореща кака с дълъг бедър и едра цица и играта с нея :).

надали ще замени порното,порното от 20 години е номер 1 по търсене и сега неква пиклива игричка ще го измести,стига с тия новини за малоумни бе,ако една игра стане номер 1 тогава накъде върви тоя свят бе

Е то това, че порното от 20 години е номер 1 не е ли по-голямата злина? Покрай него вместо да жулиш каки, ти жулиш джигитки. И после що имало отрицателен прираст на населението? Манго циганина нема пари компютри за порно, и затова жули наяве - да ни оправи прираста.

Не знам, трудно ще замени порното това нещо. Пробвах го онзи ден, трябваха ми 40 минути, но все пак успях да свърша.

Намери си покемон дето те възбужда повече.

Не мога да разбера защо всички платени "интернет тролове" когато някой напише нещо логично и изобличаващо съвременното масово информационно слухтене го нападат на лична основа. Защо не поискате нови идеи за тролене оттам откъдето ви дават сребърниците. Жалки сте и елементарни.

Ти пък, всеизвестно е, че в дира пишат само многостранно развити интеУектуаУци.

Да ще получат достъп до личните данни на всички тъпаци на земята, кой нормален човек ще се занимава с тъпотии като тази игра и отвратителните извратени от японските болни мозъци същества?

Абе направете си по едно селфи на г.за качете го във фейса и си живейте скапаните животи на оФце от стадото, кво се морите да пишете тука, нали сте много ЕнтелЕгентни подозирам и метро сексуални ахахаххаа