Кой е последният витлов изтребител на САЩ (снимки)

F-82 Twin Mustang е един от най-странните произвеждани масово самолети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 1947 СССР не само няма самолет годен да достигне територията на САЩ (Ту-4 постъпва на въоръжение през 1949), но все още няма и ядрено оръжие (създадено през 1949), с което да ги притеснява.

На знаменитата реч на Хручов, плашещ САЩ с "хиляди атомни ракети"....СССР има точно ДВЕ ядрени ракети. Карибската "криза" се дължи на ОРАТОРСКИЯ ТАЛАНТ на Хрущов.

Евала за "ретро" пирона. САЩ за пореден път се провалиха миналата седмица в опита си за тест на хиперзвукова ракета. Живееш в 2022 ра, и в нея Русия има и бензин и ракети, каквито си поискаш. И не е нужно никой да държи речи. Видеата с Кинжал са навсякъде в нета. А Калибрите пукат всеки ден укронацисти и военна техника от НАТО и ЕС.

.....Е браво, браво ставаш за партиен секретар имахме едни такива политпропагандатори, които като теб с същият плам ни убеждаваха как американският империализъм гние и комунизЪма във "великият" сесесере ще победи.....и носле видяхме какво стана та и сега с путлеристан го очаква същата съдба.....

Ей Браво , да си смениш лекаря ! Трябват ти по-силни хапчета !

Ту-4 е копие , практически пълно копие на Б-29. Обаче, се оказал по-тежък, липсвали някои материали в СССР за да го направи абсолютно копие. Освен това, ядрената бомба на руснаците се оказала по-тежка от тази на САЩ. Това, както и липсата на бази от които да достига по-лесно до САЩ накарали Хрушчов да ускори ракетната програма и от там и космическото предимство в ония години на СССР пред САЩ.

аз искам ракети Сармат. Нали щяха да летят към България? Къде са?