Появи се реална снимка на Galaxy S10 в бялo

Най-интересният елемент от изображението е белият цвят на устройството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самсунг не може да прави телефони и това го знаем. Номер едно по греещи пръчки с 30 мин батерийки

"Най-интересният елемент от снимката е белият цвят на устройството" Евала ! Най-накрая докараха цвета !

Hem she e skupo hem e grozno s taq predna kamera v displeq. Neka kupuvat balucite.

Най-интересното е, че има прост народ, който налива хиляди в ненужна тенекия.

айде опитай се да дефинираш нужно и ненужно и те уверявам че ще се окаже, че самия ти ползваш безброй "ненужни" неща. обясни например как четенето на тази статия и коментирането и ти е "нужно", тъй като явно ти е "нужно" щом го правиш. всеки сам си преценява за себе си какво му е нужно/ненужно. защо ти смяташ че ако някой има различна от твоята преценка за "нужно/ненужно" трябва задължително да е в параграф "прост народ"?

Функционал

Дефинирам - телефон означава да се свържеш с някого и да говориш, нищо повече.За другите неща си има други уреди - по-евтини и по-ефективни.

Да имаш всичко в едно устройство, вместо в няколко устройства, също е нужда.

чудесна дефиниция радвам се че харесваш простичките неща (въпреки че въпроса който ти поставих беше съвсем друг). аз също си падам по простички неща които ми е ясно за какво са. сега бръкни в джоба си извади си телефона и ми кажи дали той е само и единствено телефон. дали случайно няма фенерче, телефонен указател, калкулатор, получава/праща смс, има някоя игричка, радио и безброй други неща. дали действително единствуното което това парче технология прави е да звъни на другите. не не ми казвай че няма или че не ги ползваш. щом телефона ти ги има значи си ги платил. ето на и ти по твоята си дефиниция си част от този "прост народ" който подхранва тази индустрия. затова вместо да пишеш глупости просто приеми, че твоя избор е идеален за ТЕБ, аз за него не споря, но не си мисли че твоят избор е вездесъща универсална истина валидна за целия свят.

Лийкър? Изпростяването е пълно.

Още от същото... ( в бяло )

Бил бял на цвят??? Изпростяха ли хората? Да, определено!