Коментари - Хората ще разполагат с допълнителни робо пръсти? | IT.dir.bg
назад

Хората ще разполагат с допълнителни робо пръсти?

Хората ще станат много по-ловки и ще разполагат с 14 пръста с реализацията на най-новата роботизирана разработка на учени от Масачузетския технологичен институт

Обратно в новината

Коментари - Хората ще разполагат с допълнителни робо пръсти? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..коментаторите - нищо не разбирате! Това ще е супер, но като изобретят направо няколко допълнителни ръце, че да станем като индийски богове!

А с другата ръка какво ще правят?Ще търсят живот в тъмните неизследвани дълбини на задниците и носовете си?

Това е супер малоумно бе хора......

Това е пълна безмислица с изключение ако се опитват да помогнат на инвалиди създавайки импланти от мозъка към механична ръка но все пак мисля че е по редно био отглеждането на резервни човешки части или 3D принтиране то им а до 20 години ще могат свръх богатите да живеят доста безпроблемно каквото и да им се случи за разлика от масата която все по зле ще става

А може ли и кибернетична опашка?

Е то има некви чалнати дето са си "инсталирали" такава. Показваха ги по едно предаване за откачалки дето си манипулират телата.

сега вече ще показвам по 3 средни пръста с едната ръка

Фистингът ще достигне до нови измерения.

А десетичната бройна система остава ли си?

Да се сезира Ахмед Мерчев - откраднали са ръката на Кибертрон.

Как ще станат по ловки не ми я ясно. Мозъка и периферната нервна система може да контролира само 5 пръста на всеки крайник. Кок ще се контролират допълнителните , за да бъде интуитивно и да не те разсейва този проблем? Всяка неестесвена идея слагам в графата тъпи или комерсиални.

Казвах му аз на инструктора, че е много лесно човек да се обърка като има 3 педала в колата и само 2 крака, а той ми вика, другите как не се бъркат. Кажи му, Иване!

Хех! Искам и джетпак с кулър за биричка..

Няма аналогия. Не използваш допълнителни приспособления, вързани към теб, а използваш крака си за да натискаш педали. Къде вида връзка? Може би просто желание за опониране.

Сигурно си нямаш представа колко гъвкав орган е мозъка? Може да усвои всяка "програма", както и всеки "интерфейс". Това е като многофункционална операционна система, многофункционален Уиндоус 7 или Уиндоус 8 който разпознава всички периферни устройства автоматично! Освен това, има случаи на хора родени без ръце. Те се научават да използват краката си като истински ръце! И никога не са имали представа какво значи да имаш ръце. И съответно ръцете не им липсват. Не е като да ти отрежат ръка. Е, като ти "поникнат" още няколко пръста, сигурно бързо ще свикнеш с тях.