Преди 50 години човечеството се отправи към Луната

След 5 години американците отново ще се завърнат на земния спътник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛА! ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИ ИДИОТИ! И ЗАЩО ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 50 ГОДИНИ НЕ ОТИДОХТЕ ОТНОВО ДО ЛУНАТА,А,ХАМЪРИТЕ?! ЩО ЧАКАТЕ ВЕЧЕ 50 ГОДИНИ И НИЩО НЕ ПРАВИТЕ?! МАЙ МАЙ В СТУДИОТО СТЕ КАЦАЛИ!

А Руслямска държава защо 50 години не прати нов Луноход отново? Май май в Мосфильм са кацали и те, а тъпако?

Писането с главни букви не Ви прави по-убедителен - напротив - откроява още по-ярко монументалната Ви глупост, която ако има някакъв начин да се впрегне да прави ток примерно, ще осигури захранване на няколко софийски квартала. Предлагам да пишете едно писмо до НАСА, (може и с главни букви, ма по-умерено), и да им предложите пак да скокнат до Луната - ей къде е, за да спите спокойно.

ЗА МЕН НЕ СЕ БЕЗПОКОЙ АМА НИКАК! ТИ НАЛИ СИ ЕНТЕЛЕГЕНТЕН, КВО ТИ ПУКА?

Лошо нещо е завистта. Особено когато е гарнирана с технологична немощ. Нещо толкова характерно за СССР. Те не можаха една кола да направят като хората ( към онзи момент само Москвичи и ЗАЗ-гърбушко), та ще искаме на Луната да кацнат. Това че руснаците НЕ са кацали е сигурно. Но това не е всичко. Те нямат пилотирана мисия до Луната, т.н "облитане" (fly-back), нещо, което е значително по-просто от пилотираното кацане. Но и това не е всичко. Досега те имат кацане на Луната с последващо излитане и връщане на Земята само в автоматичен режим, като върнатите лунни образци са под килограм. Но и това не е всичко. Имат огромен брой провалени тестови мисии за кацане в автоматичен режим ( т.н. "Зонд" и "Космос"). Има една доста странна история, състояла се по времето на Аполо-11. СССР изстрелва космически апарат към Луната. Американците истановяват пуска но не знаят какво всъщност е това. И до последния момент изпитват див ужас че руснаците ще ги изпреварят с кацането. Е, напразно. И 50 години след това Русия е точно толкова далеч от кацане на Луната колкото и през 1969. Казано с други думи ( по-прости, за да могат да разберат членове и симпатизанти на БСП и другата русофилска пасмина), Русия е изпостанала с повече от 50 години в космонавтиката. Какво имат руснаците след "Союз". Едно голямо НИЩО. След програмата Аполо САЩ реализираха програмата със совалките - над 140 успешни мисии (те направиха ползването на совалките рутинен процес). Кацнаха на Марс и го изследваха, както никой досега. И т.н., и т.н. А Руснаците модернизират "Союз". Пълна порнография! И още нещо - все пак не е забравен и приноса на Вернер фон Браун - бащата на съвременната ракетна технология. Нищо че е германец, нищо че е бивш полковник от СС. Все пак е велик техничар. И той и екипа му пък и цалата немска нация.

тази новина още не е достигнала до мозъка на русофилите!

браво на човечеството, а сега трябва да отидат и руснаци

гордо вее флага на мохаве

Си и сляп, щом викаш, че се вее. Евала!

там в мохаве гордо крачи амстронг с първи крачки на луната

Поне в коментарите преброихме, кои сте дебилите хехе

Аполо закара ровърите до луната и те кацнаха, през това време Кубрик режисираше кадрите с хората от земята. Половинчата лъжа.

Ама всички знаем че не стигнаха до там. Знаем че говедарите излъгаха света. А някои джендъри им повярваха. И в момента скимтят на пари тия същите пендели. С какво отидоха до Луната? Сега не могат да го направят 50 години след тогава. Ние им вярваме безрезервно. Ама разбира се. Приказки за джендъри и елементарни соросоиди.

Всички излъгаха само тебе не можаха... да му се невиди!

Само най-големите малоумници като тебе биха повярвали, че подобна грандиозна измама би могла да просъществува повече от 5 минути. А да, и че СССР са си мълчали поради незнайна причина. Иска се липса на мозък на съвсем друго ниво, щото чак такива фантастични сценарии даже и в Холивуд не екранизират.

Май наистина ще излезе вярна приказката, че 1966-67 година НАСА помогна на Кубрик за създаде епоса си: 2001: Космическа одисея“, а по-късно той им се отблагодари, като им "помогна" да кацнат на луната. Има един филм от 1978 " полетът на кеприкорн 1" там е показано защо и как може да се фалшифицира една такава мисия.

Напротив тъпако, с този филм доказаха, че не може да стане такава измама

Абе верно ли е това! Защото не е доказано!

И май никога не стигна дотам. Изглежда, че руснаци и американци се договориха. Дали са кацнали или не все още се спори, но едно е безспорен факт: по време на мисиите Аполо, всички руски шпионски сателити са изключвани.

Такава измислица чувам за първи път.

и кацна при Стенли Кубрик в пустинята Невада....

Космонавт Алексей Леонов: "Всерьез верить в то, что американцы не были на Луне, могут только абсолютно невежественные люди. И, к сожалению, вся эта нелепая эпопея о якобы сфабрикованных в Голливуде кадрах, началась именно с самих американцев. Кстати, первый человек, который начал распространять эти слухи, был посажен в тюрьму за клевету"

Знаем. Който отрича е затвора.

Ааааа не знам. Всички соросоидни пендели се оказа че знаете руски. Защо бе жалки джендери? Говорете на английски. Това какво мисли Алвксей Леонов е едно а това че говедарите никога не са кацали на Луната е неоспорим факт. Пълна фалшификация. Както цялата им държава и история.

Съдбата на американските астронавти, които не искаха да "летят до Луната" в павилионите на Холивуд Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/sdbata-na-amerikanskite-astronavti-koito-ne-iskakha-da-letyat-do-lunata-v-pavilionite-na-kholivud-video_news680071.html

Някой чувал ли е за „Луна 15“?

.... и след още около 50 години ще стигне.

Ако приемем, че кацането е автентично, защо никой друг човек след 1969г не е стъпвам на луната?

Изтеглете няколко милиарда кредит, дайте ми ги и отивам ;)

Я па тоя ! Кой си ти бе буклук че да ти дават толкова пари?

Всъщност са стъпвали и 70-та, и 71-ва, и 72-ра... ама в опорките са забравили да ти го напишат.

Не мога да повярвам че все още има хора които смятат че това е било някаква постанавка. Това е съпоставимо с теорията че Земята е плоска - да, има хора които го вярват и си измислят невероятни обяснения че е така макар да летят със самолети и да виждат редица други елементарни доказателства. Който иска, може да намери много доказателства че САЩ са били на Лунтата....няма да изброявам доказателствата тука. Само ще отговоря на следният аргумент..Защо след като са били там, сега не ходят и дори си нямат собствена космическа програма а летят от Русия. Отговора е прост (почти всички отговори опират до секс или пари :-) ПАРИ! Лунната програма костваше на САЩ нещо от порядъка на 5 или 10% от БВП-то на държавата. Това е МНОГО ПАРА!!! И го направиха защото искаха да се покажат...направиха го от инат! След това започнаха да си задават логичните въпроси "Струва ли си да платиш 1-2 милиарда за един полет със сувалката?" и стигнаха до отговора че не си струва в повечето случаи. Към края на 2000-та решиха да ползват руската космическа програма, докато развият своя която е по евтина. Просто направиха грешка като се хванаха да развиват сувалките вместо ракетите за еднократно ползване като руснаците. Но, това е на път да бъде поправено. В близкото бъдеще, едно ходене до Луната ще струва 1/100 от това което е струвало на САЩ 60-те.

Да се спори с такива хора е като да се спори с комунист на тема Чернобил - безпредметно е. За съжаление трябва да минат още поне стотина години и да се сменят няколко поколения, докато червената попаганда полека-лека се изличи от някои бетонни глави...

Или с кравар на тема защо загубихте войната във Виетнам. Ще ти докарат вода от 100 кладенеца за да ти кажат че са спечелили, но ние всички знаем как са се осрали.

ми то и аз не мога да повярва м, че има хора балъци ама има....

Това Е постановка. Самите американци си го признават. Това че си неграмотен да прочетеш си е твой проблем. Ама вярвай в големия краварски брат. Проблема си е твой.

Кефи ме как русофилските тъпанарчета веднага залягат зад амбразурата, по правоверни и от папата :))))

И египетските пирамиди не съществуват, а са холографска проекция на юдеите! Как може преди 4000г да сме си ги построили, а сега не можем!!!!

Ми, сигурно има логика едни знания да не са били ползвани 4000 години, при което да се окажат изгубени. Но, със сигурност няма никаква логика във века на информацията и комуникациите знания от преди 50 години да са изгубени. Най-малкото в държавните агенции има масивна бумащина и всичко се записва изключително детайлно, за разлика от египтяните едно време. Въобще, хлебарките рязко те изпреварват по интелект.

А теб те изпреварват и амебите. Нищо не е изгубено освен хората от онова време, натрупали опита и непредали го на тези, които са ги наследили. За ракетката съвсем спокойно може да платиш да се прозиведе, а те ще си я сглобят.

Ех, сперо, сперо, просто парче си :D Нали затова споменах века на информацията и комуникациите?!? НАСА да не ти е местния обущар да носи и прдава знанието лично?!? В съвременния високотехнологичен свят нищо не се прави или строи без детайлни инженерни чертежи, съпроводени от съответните изчисления. Ти виждал ли си бумащината свързана с построяването на една жилищна сграда, или на една кола?!? Колко точно неграмотен си, че да твърдиш, че лунната програма е базирана на някакъв таен майсторлък, а не на инженерни и научни принципи и разработки със съответната документация към тях?!? Неграмотен смешник, дори не разбра защо избрах да те сравнявам с хлебарки и защо сравнението ти с амеби е неадекватно. :D

Гагарин беше убит, понеже щеше да каже истината, че никога не е летял, а е бил само едно ТВ шоу на юдейската конспирация в Кремъл!!!!!

Какво е един ГАгарин, убит защото лъжел. Тя наса гръмна на живо екипаж от 5-7 човека само и само да не излезе наяве лъжата че совалката била летяла в космоса.

Тези са живи и здрави. Има техни сегашни снимки. Някой дори пътвоте си имена не са сменили!!

Ако предположим , че бледоликите са ходили до Луната това означава че са имали техниката и технологията за това още тогава и по-рано дори. Защо през тези 50 години от тогава до сега не повториха поне още един път ходенето до Луната при все , че НАСА не спира да уж да усъвършенства техниката и технологиите и там работят най-големите умове завършили най-реномираните Университети в САЩ. Да бяха се сетили от НАСА да направят още една серия с Холивуд пикчърс ходене до Луната.

Ако не можеш да си отговориш на този въпрос, значи си уникално тъп....

Те направиха цели 6 серии, но според полираните мозъци като теб, е по-малко вероятно да ги хванат, ако направят 6 холивудски продукции, а не само 1.

Да, Гагарко не е летял, но другите летяха.

има аудио запис на който ясно си личи че е летял.... около някоя камбанария... най-вероятно тази на Кремъл.

Да, той Гагарин даже въобще не е бил руснак и летец! Карал е френска кола и е бил шпионин на МИ-1

Към отлично написаният коментар на Михаил от 16:41 ч. бих добавил, че от пробите на лунната повърхност са доставени образци на 50 страни от света за изследване включително бившата СССР. След по-малко от две-три седмици от кацането на луната, една от най-старите обсерватории в Австралия - Сайдинг-Спринг обяви, че е направила първото прецизно радарно замерване на разстоянието Земя-Луна, малко по-късно резултатите бяха потвърдени и от обсерваторията в Кембридж – Англия. …. за колегите любителите на конспиративни теории оставям великия Стенли Кубрик и сие….

Ама на пробите не пише "Луна", така че са фалшиви! Точка. :D

Развяха знамето и без да има атмосфера, затъмниха звездите с 24-каратовите си усмивки, научиха наизуст едно изречение написано им от Нормън Мейлър и - работата готова! Все едно са били на луната.

И Гагарин изобщо не е летял, снимаха го в Мосфильм!! И истинското му име е Юрий Шалом!!

Не Човечество, не Феминистките, А Мъжете от САЩ се отправиха към Луната!!

забравил си да уточниш Белите Мъже от САЩ!

А Хан Соло и Чубака защо ги няма на снимката?

Те са на Марс. Чакат Мъск да го прегърнат за първи снимки.

SU-152

Не съм привърженик на конспиративните теории, ни най-малко. Стенли Кубрик, великият американски режисьор, който заснема кацането на „Аполо 11“, казва в края на живота си, 2014 година: „Полетът до Луната беше фикс идея на президента Никсън… Извърших огромно мошеничество с участието на НАСА и правителството на САЩ. Кацането на Луната беше фалшифицирано, всички снимки бяха фалшиви и аз бях човекът, който засне това…“

А дали сте чели писмото на Вивиан - дъщерята на Кубрик? Мога да Ви спестя ровене: „Не смятате ли, че той би бил последният човек, който да помага на американското правителство в подобно ужасно предателство на народа?“, пита тя в писмото. „Как може някой да вярва, че един от най-големите защитници на човечеството би извършил такова предателство?“

SU-152

Обаче Сноудън, например, ни поднесе истини, които направо са зашеметяващи,нали?!........... Уикилинкс,пуснаха кадри от въпросното кацане....... До колкото си спомням,никои не е уличил Уикилинкс в лъжа,поправи ме ако бъркам.

Бъркаш, но си твърде тъп за да го разбереш. Укилийкс нищо не е пускал, но хякакъв руски Уикилинкс може, но те са си патологични лъжци. А каквито и кадри да се качат в нета, то те са фалшиви. щото нищо оригинално не е качвано на несъществуващите тогава компютри за да бъде хакнато.

СТРАНДЖА ЛИ СИ , МАНДЖА ЛИ ? Стенли Кубрик е починал 1999 год. !!! Каква 2014 год. бълнуваш.....тогава излиза едно абсолютно скалъпено "интервю" уж с него , уж правено 4 дни преди да почине и уж се бил съгласил да говори ако интервюто не се излъчи в следващите 15 год. ПЪЛНИ ТЪПОТИИ , човека който говори даже не прилича на него. Впоследствие е отречено и заклеймено от дъщерята на режисьора ! Но на рублофилите повече не им е нужно. Зачеркват 50 год. и като удавници се хващат за това "интервю" и "признание". КРАЙ , ВСИЧКИ ЛЪЖАТ , "КУБРИК" НЕ....ВЪПРЕКИ ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ Е КУБРИК

SU-152

Невежо животно........ Най-радостното е, че има и други достойни американци като Д-р Робъртс, като великият режисьор Оливър Стоун не се страхуват да назовават истината. Въпреки, че откакто Оливър Стоун започна открито да сочи ИСТИНАТА, всички холивудски компании спряха да финансират филмите му под натиска на Фашингтон. И въпреки това, той в съавторство с Питър Кузник, друг достоен американец, написа книгата .......... "Премълчаната история на САЩ" и със собствените си пари направи филм със същото заглав.Но това е за съвсем отделна тема, защото доларджиите ще се самоубият ако сега им пуснем и този филм. П.С.А датата не е толкова важна..........

Кубри тъпако не е американец. Колкото до "Премълчаната история на САЩ", ако наистина е премълчана те нямаше как да научат каквото и да е. Друг е въпроса, че в този филм Оливър Стоун лъже и си противоричи съвсем нагло.

Ехааа Дада за пореден път избива рибата ТОЙ знае всичко за Оливър Стоун какъв патологичен лъжец е: Добре че е форума на Дира и Дада та да разберем за Оливър Стоун А Оливър Стоун дали въобще предполага за съществуването на платения ТРОЛ Дада вече е друг въпрос.

като малки деца ! помислете овчи мозъци: - как е възможно лъната да е идеален кръг - ако беше образувана от прах и отломъци няма как да е идеален кръг ! - как е възможхо да наблюдаваме пълнолуние - ако Луната не излъчва собствена светлина пулнолуниято би било невъзможно - как е възможно да наблюдаваме луна която изглежда ту малка тъ голяма - това е НЕВЪЗМОЖНО !!! - ка е възможно Лънада да предизвиква приливи и отливи а да не влияе на сушата, освен това всеки моряк ще ви каже че на някой места имаме 3 прилива и 3 отлива за 24 часа, освен това всеки моряк ще ви каже че приливите и отливите не настъпват по едно и също време на еднакви географски ширини мислете овчи мозъци - вярваите на очите си а не на евреиските лъжи !!!

оуеуееееее пий си хапчетата бе. отдавна се знае че луната влияе и на сушата ма не си ходил на училище. земните плочи се повдига и слизат всеки ден заради влиянието на луната

Това сигурно защото земята и плоска и луната се движи на зиг-заг?

Аз много държа да ми обясните за фазите на Луната. Ако може по-подробно. Също така да ми обясните зашо си променя размера - ще ми бъде интересно.

Веднъж пускат цялото осветление, друг път не. Ту голяма, ту по-малка. Просто е.

Една осветена топка я гледаш под различен ъгъл. Няма голяма философия.

Мно-о-ого си тъп Саше!

Щом ти живееш без мозък, какъв е проблема даже и луната да е от сирене? Чудеса стават явно...

е, то не е било голямо пътуване до студиото в холивуд...

По-скоро Холивуд се отправи към Луната!

На вярващите, че американците са стъпвали на Луната, са им блокирали мозъците!!! Целта е постигната ...

Стъпването на луната не е религия, че да вярваш в нея. Тя е научен факт, и който има желание, може да провери. Ама е по лесно да си четеш листчето с опорката нали...

Американците лъжат като разпрани и това е стил, мироглед и отношение към заобикалящия ги свят. Ще речете, че съдя много строго. Дали? Къде са оръжията на Садам? Няма ги. Няма го и Ирак. Къде е великата им ракета закарали ги до Луната? Няма я! Нищо няма от нея, даже чертежите и ги няма и не можела да бъде възстановена поне като макет. Куде са лунните проби? Няма ги. Една чистачка ги била затрила. Каквото и да си говорим тези лъжци ще си останат лъжци. Утре дори 15 американеца да кацнат на Луната и да предават на живо от там 60% от жителите на земята няма да им вярват, не защото ги мразят или им завиждат, а защото всеки народ си има приказката за лъжливото овчарче.

Американците лъжат, гледай Доньо Лъжеца и си вади изводи

Ама чак толкова не бива. "Само" 3 ракети има изложени по музеите из щатите и още не знам си колко отделни модули от тях. И чертежите ги има, така че може да платиш да се произведат частите за тази вече доста остаряла технологично ракета, да им ги дариш, пък те ще си я сглобят. Лунни камъчета като подарък са получили 130 държави. Не знам, коя е тая чистачка, дето ги е затрила, но щом си го чел в нета, значи е вярно. Да не говорим затова,

Да не говорим за това, как американците не кацнаха цели шест пъти. Според интелегентните и просветени люде като теб явно вероятността да ги хванат е по-малка. И не на последно място необходимостта СССР да е част от конспирацията и да пази гърба на САЩ, ама само в този случай.

Затова ли сега не могат да отговорят на елементарни въпроси за тия полети? Дедо тръмпи каза че някога пак щели да ходят на Луната. Ама едва ли могат. За сега само се облизват по задниците.

Все пак имайте едно на ум, че възможността да пишете тези глупости тук, дължите не на съветска (руска) технология ;) Или и за това американците лъжат?

Да ама не и на Американска технология тъй че коментара ти няма нищо общо с темата.

Най-скъпия филм-фентъзи в историята на човечеството!

няколко месеца преди да умре си призна че лично е снимал тези филмчета за "кацането" на Луната потърсете в ютюбе - това филмче с интервюто на Стенли Кубрик постоянно го трият но добри хора го качват отново, така че ще го намерите тези т.н. космически програми са тотална измама юдо-масонския елит си строи бункери с трилярдите долари за тези т.н. космически програми

Аз гледах едно клипче в тубата, как Путин признава, че е летял до съседната галактика... там си е набрал гъби и ги закарал в България да му служат, като тролове...

Янките летяли до Луната с метлата!))))

да не забравим че в САЩ има две велики неща магията на киното и микровълновата печка която е измислена за да си пукаш пуканки преди да гледаш кино. по ирония на съдбата се твърди че микровълновата печка е измислена като част от порграмата им за космически полети.... пасва си ! микровълновата печка е иделано попълнение за междузвезни войни или за полет до луната, не знам кое по ме кефи

Най-интересното е, че дори самите руснаци, и то в разгара на студената война признаха мисиите Аполо, колкото и неприятно да им беше, но въпреки това в нашата мила татковина, все още има "специалисти", които отричат! Въпреки донесените над 70 кг проби, въпреки монтираните огледала горе, за прецизно лазерно мерене на разстоянието Земя-Луна, въпреки че следите от мисиите могат да се видят с телескоп, пак има 'разбирачи", на които всичко им е ясно, тъй като онсновен источник на информация им е Брадва. бг примерно, или някое клипче в тубата, където 16 годишен дървен философ, прави на пух и прах Аполо мисиите, с нелепи разсъждения и изсмукани от пръстите "факти". Дори не знам защо пиша всичко това... И друг път съм го казвал - как да обясниш на слепеца, който държи слона за хобота, че това не е питон... Никой не отрича постиженията на съветската космическа програма. Защо е цялата тая злоба не мога да си обясня...

Така. Първо - донесените камъни са 382 кг. И как ще докажеш че са били от Луната - на тях луна ли е написано, или са от някакъв космически материал? Най обикновени камъни. Второ - няма толкова мощен телескоп монтиран на планетата Земя, който да покаже следите. Може да почетеш и да се образоваш. Трето - источник се пише със З.

Вие сериозно ли? Как ще докажете, че камъните НЕ СА от Луната? (Казах НАД 70кг, така че грешка тук няма) Къде казах, че телскопа трябва да е на земята? За Хъбъл чували ли сте? Ако ще се заяждаме за неволни правописни грешки - ок. Не знам кой колко е чел и колко се е образовал, но явно Ви е убягнало в книгите, които сте прочел, че когато разговаряте с непознат, съществува т.нар. уважителна форма, и е невъзпитано на ми говорите на "ти".

Преди ЧЕ се слага запетайка. Изречение не се започва с И. При степенуване след НАЙ има тире.

Хъбъл не може да види предмет по малък от 196 метра на лунната повърхност. Може да се досетиШ, че не са оставяни такива гигантски неща. Няма автентична снимка, която да показва следи от американските мисии, освен техните собствени - и то от точно тези мисии.

Отказвам да споря с човек, който дори не си пише името. Споренето с цифри някак не ми е по вкуса. Да не говорим за пълната липса на елемнтарно възпитание, което дори демонстрирате, без да съм Ви провокирал. Останете си със здраве и вярвайте в каквото си искате. Човешкият прогрес ще мине и без Вас и такива като Вас. Все пак не забравяйте, че за да пишете тук, ползвате технология измислена от "лъжливите" американци ;) Чакам спел-чекинга ;)

хмммм

Ами ако руснаците бяха кацнали щяха да направят явтентични снимки, но те никога не стигнаха по далеч от 300 километра от земята. Между другото от кацането от луната има в пъти повече доказателстваотколкото от полета на Гагарин например :)

"и не оспоривай Глупца"

Аз вярвам!

да-да, американсците се отправиха към Луната от космодрума в Холивуд.

Как можаха да се проблекат кат хамериканци и да преименуват съвецката ракета Сър-Пичук в Сатурн.

50 години от лъжата мисия до луната

най известаната американска формация за театрално майсторстов и най великия сценарии... магията на телевизията която предаваше пряко от луната.... и то без смущения преди 50 години . представете си предавател от луната пряко предава без смущения ....представете си онези огромни камери от преди 50 години онези големи кабели , онези големи трансмитери ....и сега си представете че не става нито един гаф по време на тази мисия

Много по-важно е да се каже, защо човечеството се отказа от Луната - вече 40 години, след като отиде там. Защото ако хората знаят истинската причина, развитието на цивилизацията ни щеше да е съвсем различно. Да, но тези, които управляват и експлоатират безогледно обществото, не искат да се знае истината, защото властта им ще секне. Това е положението. Всякакви други бръщолевеници са празни приказки за наивници и неграмотни.

Много ясно защо не ходят там!! Защото все още не могат. Снимките е студио не променят факта, че не могат да излязат в космоса дори. Не само амероканците, никой не може. Има радиацоя, която е ибийствена. Околоземната орбита им е масимума. :-)

В околоземна орбита няма ли радиация? Знаете ли на колко км орбитира Хъбъл или МКС? Или и те са снимани в студио?

Щото не е отишло нито веднъж. Само лъжи и приказки. Ама вече се свършиха будалите дето вярват.

Отдавна е известно, че Гагагрко не е летял в космоса. Затова го убиха, да не се раздрънка.

Гагарин не елетял , ама американците си плащат за руски ракети за да летят.....може и да е летял иначе маериканците трябва да с аголеми балъци да си платят

Ти си един Българин,дума и лаф да не става.

Българин съм, не руски педераст като теб.

50 години по късно летят първо до Москва после до казхстан и от там с руска ракета до космоса

На 16 юли 1969 г. трима американски астронавти излетяха към Луната ...и никога не стъпиха там!

Ти летя с тях ли?

Не, бяхме заедно в Universal Studios Hollywood! :)

Не бе, руснаци бяха, преоблечени като американци.. ракетата не беше Сатурн, а Сърпун..

Този филм не беше ли с Луи Дьо Фюнес?

Айде сега - време е де що има спец тука да се изкаже, как няма мисия до Луната, всичко е снимано в студио, даже и луна няма - тя е просто холограма!

Те започнаха вече... гледали са много филми младоците, та затова им се привиждат режисьор, актьори..

Велики български учени като Иван Ночев и Виден Табаков, успели да се спасят от каскетаджийските изроди в цивилизования Запад, имат също голям принос за това и са гордост за всеки Българин. Русофистиличните помияри и всяко друго москалско быдло могат само да се давят в омразата си. Тях Еволюцията ги е отрекла отдавна.