17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само идиот може да "контролира" светкавиците. Създателите на фенерчето имат ли представа....какъв електрически разряд, по мощност, представляват светкавиците? Светкавица възниква между два облака с различни електрически заряди. Облаците какво ще ги правим....учьоните?

Първо. Това вече го четохме тук. Второ. Не се познава родният език, "прихващам" и "прехващам" означават различни неща. Трето, не се познава и езикът, от който е правен превода. Четвърто. Давайте линк към оригиналните материали, те често са по-разбираеми, не само от езикова гледна точка, но съдържат важни детайли, които тук биват пропускани като несъшествени. Пето. Гладен съм та две не виждам, не ми обръщайте внимание на бръщолевенията.

първо трябваше да започнеш с петото...:-)

Снимката е много яка!

За това нали писахте преди няколко дена... За какво претопляте манджата, след като няма развитие по въпроса... Като намерят решение за доставяне на графена.. тогава може да ни уведомите.. :)))

От различни автори са статиите. Те не четат колегите им какво пишат.

пак ли бре?!? да обясня защо това е безумие.. - графенови частици? във въздуха?!? това е за момента най здравият известен на човечеството материал. за да има полза от тази идея - това означава да се насити въздухът с графен. - това ще рече даго дозамърсим. и докато стандартните - прах, зажди и тн - са все пак с природен произход, графена не е. има ли изследване как ще се отрази на живите клетки графеновият прах? ще ги нареже ли? ще ги накара да мутират? как ще се отрази на белият дроб - колко време ще трябва за да докара нещо от сорта на силикозата?