Коментари - Представиха двустранен слънчев панел с по-добра ефективност | IT.dir.bg
назад

Представиха двустранен слънчев панел с по-добра ефективност

Две компании обявиха търговското производство на следващото поколение панели

Обратно в новината
| Редактор : Кристиан Антонов

Коментари - Представиха двустранен слънчев панел с по-добра ефективност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Но при двустранния панел задната страна генерира допълнително количество електроенергия с ефективност от около 91-93 % в сравнение с предната страна, което увеличава мощността на батерията с 20 %. " Уникално изреч4ение! Интересно е как слънчев панел може да увеличи "мощността на батерията с 20 %.". Това откритие ще да е пробив наУката и техниката. Статията пък е връх на журналоистическата мисъл. Пулицър веднага! минимум!

И на мен ми направи впечатление това изречение. И как така задната страна работи с ефективност около 90%??? Ами що не я сложат от пред. Така панела ще да е с ефктивност около 90%. Тогава наистина света ще премине само на слънчева енергия.

Цената увеличава с 300%

Пространството се намалява 500%. След 10-тина години ще стане задължително солариум панели на всички новостроящи се сгради, бля. В южните щати на САЩ няма нова къща без локална соларна станция, бля. От 2026г в щата Ню Йорк се забранява използването при строеж на сгради по-малки от 8 апартамента на енергиен източник различен от електричество. Т.е. СПИРА СЕ ГАЗОПОДАВАНЕТО. Спират се и камините на газ. Камини само на дърва.

Цената се убеличава с 30%, а не с 300. Абе тъпаците не престанахте да пишете простотии и тъпотии.