Коментари - Стив Возняк стана университетски преподавател | IT.dir.bg
назад

Стив Возняк стана университетски преподавател

Съоснователят на Apple Стив Возняк влезе в напълно новата за него роля на нещатен университетски преподавател в Австралийския технологичен университет.

Обратно в новината

Коментари - Стив Возняк стана университетски преподавател | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не виждам епъл да е допринесла с нещо за науката или технологиите в световен мащаб ама както кажете. За мен това си е чисто и просто една печалбарска фирма. Виж майкрософт е друго нещо. А пък тия ваште "визионери" си ги заврете в "модерните" си...

Воз наистина е голям пич и иноватор. Ако се не лъжа преди много години беше казал, че 20 мб хард диск е достатъчен за всякакви нужди, а наскоро каза, че изобщо няма нужда от широколентов интернет. Иначе е пичага и като човек е много мил и най-вече надживя гуруто.:)

Готиният си е готин. Смисълът в живота е да си останеш човек. Още Достоевски го е казал. Возняк е такъв!

Толкова много умен, че направо малко глупав идва... ;) Пич от всякъде, според мен вижда тримерно или нещо подобно, защото си е истински визионер, подплатен с технически познания.

Воз е голям пич.

воз е страхотен, а джобс е наи -невероятня хитряга и крадец ! ако не беше воз ,нямаше да има аппле ! воз за нобел ! транслитериран техт

Нещастен университетски преподавател?

А ти си просто нещастник :)

Споко бе хора, човекът още не се е събудил и не е прочел правилно изречението, а вие го изядохте с парцалите :)

Говориш за човек, който е постигнал повече от колкото ти имаш косми на главата. Воз е пич и нашият "дигитален век" без него нямаше да е същият. Ето такива решения като на Воз правят наистина добрите. Могат да предадът опит на всеки който иска да научи нещо. А такива като теб си остават поредната квартална невестулка.

Нещастен... с 20-30 милиона и 5-6 деца. Не схващаш ли, че е станал преподавател за разнообразие.

Мисля , че той има много пъти по 20 милиона долара. Все пак , ако не беше той, Стив Джобс нямаше да има на кого да се опре.

НЕЩАТЕН!!!