Продажбите на Windows се сринаха през последното тримесечие

Облачните услуги обаче помогнаха на Microsoft да увеличи приходите си

Обратно в новината

Коментари - Продажбите на Windows се сринаха през последното тримесечие | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете цените на вашите ОС и Офис. На Облака си, за персонален акаунт сложете малка сума, незанчителна и ще видите за какво става дума!

Няма как, гугъл им яде дяла с офисния сегмент...преди 10 години Офис предложенията на Гугъл не струваха, но от тогава УЕБ се разви несравнимо много и вече всиичко е УЕБ, както и офисните предложения на МС и Гугъл ги бие там! За сравнение на интеграцията на офисните приложения с УЕБ и ИМЕЙЛ просто не може и да става дума между Гугъл и МС. А и тенденцията документите да са на свободния стандарт ПДФ все повече изяждат МС...

ПДФ, свободен стандарт :). Пробвай да си намериш редактор на ПДФ. Оная боза в WEB не става за нищо.

Да свободен е, всеки който иска може да си прави ПДФ....включително опън офис! И експортнато в ПДФ изглежда еднакво на всякакви системи и компютри и принтери - за разлика от всички видове офис пакети!!! А това дали става за нещо онова в уеб-а явно просто не работиш активно!!! Редактирането от няколко човека с версии е абсолютно НЕЗАМЕНИМО и после само експортваш в ПДФ и получаваш мултиплатформеност - това е workflow-а в момента и МС не се всисва много в него....за сега!

ами нали са спряли продажбата на windows 10, как да си го купиш, като не се продава...

Може!

поскам салза за гейц !!!LOL!

Той бае ви Вили дъ Гей вече е във вакснатия бизнес и продава щурци и др. буболечки.

"Microsoft публикува финансовите си резултати за второто фискално тримесечие на 2023 г., което приключи на 31 декември..." === Второ фискално тримесечие, което е приключило на 31-ви декември... Ама още не е дошло, че 2023 г. едва започна и декември е далеч.

Новата фискална година в САЩ започва на 1.09 предходната година, тя не съвпада с календарната година. Дург е въпросът, че е за първото, не за второто тримесечие...

Да се чете 1.10 - първи октомври