Професор от Харвард: Извънземните може да са като богове за нас

Според Ави Льоб инопланетяните може да са създали Вселената в лаборатория, а възможностите им да са богоподобни

Обратно в новината

Коментари - Професор от Харвард: Извънземните може да са като богове за нас | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен прифесора е прекалил с алкохола и дрогата.Омешил ги е лошо.

Това Харвард, Оксфорд, Кеймбридж са само люпилни на гейове !

И Киро тъй каза!

Обитателя на пещера като види плъховете в канавките на Ню Иорк, и ще си каже и аз имам такива в пещерата. Котато не разбираме защо и как съществува вселената търсим бог да я създаде. Тъп учен, на когото мястото не е в университета, а в някой манастир

Щом е учил в Харвард ясна е работата нали и ние имаме такива.

Харвард явно такива ги вади.

Личи си че е Роски учен с американски паспорт марксист либерал комунист пацифист двоен опортионист геи неопределен безполов плазмодий Но все пак Бог обича и него защото е Негово дете със свободна воля!

Не е арогантно , а глупаво да мислим че само на нашата планета има разумен жовпт

ако друга цивилизация дойде на Земята няма сънение , че е много по- развита, при положение , че ние не можем да отидем. НО , висш интелект на биологична основа , който трябва да учи 50 години няколко МБайта информация и да си носи климатика - не е реалистично !

много ни се иска да отречем Бога и неговите творения...Не е сложно-заместваме го с лаборатория...и-готово...

Айде у лево, ние тия от Харвард ги видяхме колко им "сече пипето"! Едни големи лъжци, а този професор не казва нищо което да не знаем!!!

Г-н професорът шуми около себе си, за да не бъде забравен. Явно е, че летящите чинии не са толкова на мода или не хващат декиш напоследък, астероидите са си астероиди, а не извънземни кораби, така че сега е ред на свободни съчинения на тема извънземните.

Да, професоре, има и пещера и извънземен обект, който променя ума на хоминидите в човешки. Писателят се казва Артър Кларк, а книгата "Една одисея в космоса". Ама е по-лесно да се правиш велик. Този е клоун.

Боожичко какво прозрение !!!

сляпо да прогледа!

Аз като си седях се сетих за това когато бях на 15г. без да съм бил професор по онова време. А тоя щом сега се е сетил си представям какъв професор е.

Не че има лошо да търсим решение на въпросите без отговор в нестандартни хипотези, но понякога прекаляваме. "Човек и преди е създавал едноклетъчни..." - кога и как? Все още се борим с това да създадем, чрез естествен процес и климатини условия РНК (близо сме де), което би ни дало основа за елементаре живот. След това трябва да преминем към едноклетъчните и прехода от митоза към миоза, както и спецификите на еволюционното развитие. Няма лошо да намираме логика за необяснимото в елемнтарна теория, но и тя е ограничена от собственото ни познание. Да спор няма, че различни "изкуствено" наложени огхраничения (периодичната таблица, живот и цикъл на животинската клетка, ДНК последователност и възможни комбинации, астрономически специфики даващи възможност за развитие на биологичен живот) пораждат множество въпроси, но търсенето на отговор в подобна посока е чисто и просто олигофрения.

Всеки е вселена и у всеки има нещо екстраординарно, у всички един от нас живее част от вселената, имаме вътрешен глас, който ни напомня, че не сме сами, кара ни да се съмняваме, да вярваме, да променяме убежденията си, да търсим, да се движим напред... Аз също съм се питала кое е първично, фантастиката или науката, понякога изглежда така сякаш, фантастиката винаги е била тука, въображението предхожда науката, и откритията са единствено плод на въображението, често пъти необвързани с науката и знанието... Дали сме извънземни не зная, но в последните години "цивилизацията" много се бъгна, някъде има сериозна грешка, при нас или при тях...:)

Тоя постоянно ги говори такива, за да трупа популярност. И журналята постоянно му се връзват и публикуват "новини".

Той просто публично споделя една циркулираща теория . Да , 90% е прав . Само трябва да каже , че са два вида = видими и невидими .Последните са много висша енергия и ние ги възприемаме като Бог . Аз като свидетел на това ,което могат , мога да потвърдя , че те заслужават титлата бог.

е как си свидетел, след като са невидими ... съвсем ме обърка - всичко, което не можем да си обясним му придаваме божествена намеса, поради ограниченото ни възприятие, докато не се развием достатъчно и не открием правилният отговор.. Явно за теб много неща са божествени.

малко пояснение - Бог не е титла, нито е обръщение, нито длъжност, нито звание, позиция или nickname

надяваме че извънземните не са хардварски професори и възпитаници,че тогава тежко ни

Този професор явно е виждал извънземни, личи му по погледа. Другата възможна причина за налудното гледане е среща с Киро и Асан из коридорите на Харварт.

То и на теб по правописът ти личи, че си с първи клас. Харвард, а не Харварт! Иначе си седнал да оценяваш професори.

са създали човечеството като ваксина срещу идиотия.

Явно не особено успешна, имайки предвид болшинството от пишещите тук. Не визирам Вас. :)

не са ваксинирани, ТЕ са ваксината... :)

Нека да позная. Исвънзените ще се окажат първо приятели на краварите и в една ще хукнат за злато, петрол и демокрация. Не на нас тия олигофрени...

Уж ултра напреднала цивилизация , а пък и се разбил летящият обект над тихия океан или някъде в нашата слънчева система и отломки паднали в тихи океан , интересно как са преминали през стратосферата йоносферата и т.н. и падналиииии.

Не, че е невъзможно, защото човек трябва да е широко скроен ум, но е напълно възможно и нещата в Харвард да са тръгнали на зле. :-)

Съдейки по екземпляри като Кирил Петков, нещата определено са тръгнали на зле! :d