Коментари - Прогресивни български технологии все повече навлизат в живота ни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги, науката понякога не може да се скрие. А и съм обърнал внимание, че в случая интернет е много по-важен за нормалната работа на редица институции. Ако трябва да решават чии нет да спрат, няма да спрат техния. Какво ще кажеш за всичката медицинска техника, до която нямаме достъп? Послепис: Жалко, че науката не ме ограмоти и не ми даде логическо мислене. Дрън-дрън си си направил с коментара :)

/c.hd,iud [email protected]@@ български прогресивни технологии??? стига бе! чушкопека е апотеоза на българските технологии

от доста време науката не се прави в полза на обществото. пишете абсолютни небивалици. всичко, което е в полза за по-добрия и качествен човешки живот, стои заключено и недостъпно за обикновените хора. ползват се само разработките, носещи пари, власт или и двете, на определен, обикновено малък кръг от лица.

... го написа от компютър свързан в световната мрежа. Едно от най-значимите научни достижения последните стотина години! Ако достиженията на науката се ползват за това ти да пишеш този коментар, то колкото и да ми е тъжно трябва да се съглася с теб, че определено науката не е в полза на обществото!