Коментари - Производител на лабораторно месо стъпва в Европа | IT.dir.bg
назад

Производител на лабораторно месо стъпва в Европа

Израелската компания ще започне от Швейцария

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Производител на лабораторно месо стъпва в Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ги е ударила силно!

В Швейцария ? Лабораторно телешко? Там където кравите са повече от хората и се хранят с чиста трева?

По времето на "социализма" хранехме половината СССР и всичката ни храна беше ЕКО... За сравнение - В Германия 80% от плодовете и зеленчуците са внос.....

1. Това "месо" одобрено ли е за предлагане и консумация в самата им израелска родина? 2. Ако да - нека първо там да "завоюват" крупни успехи на пазара. Ако не - тук, в Европа, не е лаборатория за клинични изпитвания на субстанции върху "опитни мишлета и морски свинчета"! 3. Правени ли са задълбочени и наистина независими изследвания, от няколко международно и браншово признати сертифицирани организации и то с дългосрочен характер и какви са резултатите, за влиянието върху човешките организтъм и здраве? 4. Не е ли по-добре, както е от столетия насам, едните да си ядат "кашера", другите - алпийските крави, ние - боб яхнията, а китайците - ориза, вместо да си вярваме много, та чак да се вживяваме в Божествена роля, експериментирайки със себе си?!?

Разбира се,че НЕ Е...! 5G-мрежата е изобретена в Израел,но е ЗАБРАНЕНА в Израел за изграждане...

В Израел има 5G

И тъпите коментари започнаха , направо да ти разбият сърцето...... Умници, дето не виждате по-далеч от носа си , не става дума нито за по-евтино, нито за скъпо , а за наложителна необходимост. Която , очевидно ще стане крайно наложителна с темповете с които климата се променя по всички точки на Земята. Няма човек ,който да не иска чиста, натурална и качествена храна, със сигурност няма. Но е съвсем ясно, поне за образованите хора, че ресурсите на планетата ни се изчерпват и дилемата за следващите поколения ще е не какво , а дали ще има С КАКВО да се изхранват. Нормално е науката да търси решения сега, а взреният в пъпа си Ганъо нека си драска глупости .

Няма абсолтно никакъв ороблем относно изхранването на населението в света. Също, няма никакъв проблем с "климатичните промени", защото повишаването на въглеродният диоксид, води до повече растителност, а тя от своя страна води до по-ниски температури на Земята. Иначе опититие на умнокрасивите да разсъждавате са трогателни. :-)

изчерпал ти се е мозгеца нефеляк умнокрастав всичко се прави с цел управление на човешките маси по особено перверзен начин. Ресурси има достатъчно за 3 пъти по толкова население. последните 3-4 години доказаха, че Ганю е топ селекция

+

Моля ви, носете си алуминиевите шапки

Очаквайте скоро да го направят задължително...

Айде снобите да си го ядат тоз ерзац, а ние, по-простите, ще ядем нормално месо

Дрънкаш глупости естествено, за снобите ще има обикновено теле, за теб шницел от кайма от скакалци с гарнитура от тученица в мазнина от отпадъчни от нефтопроизводството продукти, обработени естествено , що се имаш за сноб не ми е ясно?

А да се сещаш ,че "нормалното месо " няма как да изхрани нарастващото население на земята? Абе тука само малоумници ли пишат или само тролове.

Кой си ти,за да кажеш бе,куросмук ?????

5. Консумацията на месо ще бъде сведена до минимум или заменена с лабораторно месо !

При соца всички ядяхме натурални продукти! Откак ни сполетя деМОРкрацията ядем химия! Набийте си го в кухите кратуни!