Прозрачният телевизор на Xiaomi разпродаден за секунда

Всички бройки от първата партида бяха изчерпани мигновено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййй, измислил го руснака!

Бих си го купил, но не съм знаел.....

Как работи този прозрачен телевизор? Пред стария телевизор ли се поставя?

как да фанеш баце, ти си останал в 18ти века само ракията те поддържа.

Бих го взела като падне наполовина

Баща ти вероятно и той се е питал къде се слага кондома. Ей та на и тебе ;)

взех си 4...да има и за резерни части

Браво!... Технологиите напредват. Само дето не е ясно, в случая, за какво точно може да се ползва този прозрачен телевизор, освен за монитор с 3D screen saver... Тук чудесно пасва сентенцията "има ли смисъл, щом няма значение - важното е, да има вид на изглед" ;-)

Прости хора! Чернеия цвят през деня ще липсва. Но това вероятни е проблем само за такива като мен. Но не и за неизвестния брой щастливци раздели се с $7000

Браво. Мечта на много фантасти. Не че е кеф да си гледам стената зад телевизора... но това друг въпрос. Ако направят и монитори ще мога да зяпам колежката си и да се правя, че работя? ;) Шегувка. Евала. Нещо готино на пазара и ново.

Интересно е като постижение, но практически качеството на образа е отвратително, защото се вижда и всичко зад телевизора.

Сорсът трябва ли да има алфа канал?

Тц, мириканеца го е измислил!

Сложи зад този телевизор един 60-килограмов "Елекрон" и си гледай кефа.

Тцъъъъъ ... Xiaomi е китайска корпорация със седалище в Пекин.

Яд ме е че никой не прави вече 3Д телевизори. Това е добре като идея за маняци, но файдата е нулева като го окачиш на стената. Идя си нямам що ги спряха. Още паза 42 инчовия ЛГ макар само 1920x1080

xiaomi ще са следващите huawei, продажбите им се увеличават много, измислят и нови неща и стават пряка конкуренция на apple, затова може да очакваме скоро санкции срещу xiaomi защото застрашават "националната сигурност" на САЩ

Прозрачните екрани са измислица от киното - за да се виждат лицата на хората, застанали пред екрана.

Този път китайците издухаха всички с този телевизор. Явно западът да забрави за иновациите. Покрай съсредоточеността си покрай джендърите, гей паради и т.н. изпуснаха нещата с иновациите. А със санкции и забрани не става. Никой разумен не подкрепя такива мерки.

И кво? През цялото време зяпаш в сетната отзад :)))

Защото се доказа, че предизвикват инсулти.

Говори се, че ще произвеждат дограма с такива джамове

това беше с тези на Самсунг. ЛГ не бяха със Shutter очила, а с поляризация като на киното. А имаха такива дето можеше и без очила да се гладат от правилното разстояние. Като на телефона им LG OPTIMUS 3D. И той стои в чекмеджето от години, но пък с 3Д камера и 3Д дисплей е супер за видеа.

ще си ги налепя на стената и ще си сменям тапетите всеки ден

Тъй, тъй и аз като опънах жената, направо скрих топката на всички мъже по света... блестяща логика имаш...

Хората вече разработват холограмни екрани, а жълтите колхозници пуснали някакъв прозорец! БУХАХАХАХАХАХАХАХА

Иновациите не се случват в "Запада" по партийна линия, а в гаражи, в производствени халета и в лаборатории. В тия помещения се създава атмосфера и се предава майсторство и идеи от поколения на поколения, и се пробват луди идеи. Меринджеите решиха, че ще мейкват сенс и преместиха всичките тия помещения (освен гаражите) в Азия. И нещата почват там да се случват съвсем просто. Тия които измислят продължават да правят разни интересни неща в гаражите, но някои технологии просто не са за гаражи все още (прозрачните телевизори например). Та като се загуби тоя невидим контакт и майсторчетата, ще спрат и иновациите - няма нищо общо с джендъри и гей паради.

И кой ще предава такава телевизия? Или програма да отчита кой цветове ще стават прозрачни? Че още няма какво да гледаш на него.

LG Oled със задна камерра, която прожектира стената ли? Динамичен "Ambient Mode" на Самсунг :) Благодаря, но не - оледа са нерентабилни. Изгледаш един сериал с логото на канала и после то си стои там при угасен телевизор

Не смее да си признае че в хола върху масичка с два плота е поставил телевизор Темп,Рубин или Електрон. На долния плод има съветски стабилизатор на напрежението,който бучи силно като хладилника му Сарафов или ЗИЛ. В спалнята другарят 123 е окачил портрет на бай Тошо,а килерът е претъпкан със стари броеве на вестник "Работническо дело".

Хладилникът на 123 е Саратов.

Притежаваш телевизор Темп 714Д още от времето на социализЪма,който тежи колкото торба цимент. След като с триста зора го пренесе от магазина до мухлясалата си панелка,кръстът ти внезапно те преряза и си получил дископатия. И отгоре на всичко установи че някой е откраднал чистачките на раздрънканата ти Жигула,паркирана пред блока. Винаги когато си спомниш за тези славни времена се просълзяваш от тъга и умиление,нали?

Яд те че навремето не си успял да купиш телевизор Велико Търново 84 или 85. Помня че ставаше по списъци и цяла нощ чаках ред пред ЦУМ. На сутринта обаче пристигна някакъв тип,които се опита да ме пререди и без малко щяхме да се сбием. Ех,няма ги емоциите на тези славни времена!

Сред екстрите на товА технологично чудо дали е включена и автоматична самоебачка?

Не виждам никакъв смисъл.

Напълно безсмислен, но и напълно иновативен продукт - ФАКТ. Китай изненадва постоянно!

Гледам на Q90R ;). И то избран след дълго проучване - все пак като давам половин заплата гледам

One Invisible Connection е голяма работа :)

Кат бат ти Гойко!

да де, само дет сега отзаде ще те пори я некой мангал я някое джендърче от Хамерика и то яко! Ма ти ще си даваш, щот е мноо модерноо а? Ще си спомняш с умиление тез прекрасни години на ранната зора на педоджендърството, а?

Олигофрен.

хамерикански едисон.

Имаш право. Прецаках се тогава. Някакъв Шилядис ( ако помня точно името) идея си нямам в коя руска република се правеше. Голяма мизерия... Ма с дистанционно. На кабел... Една жабка за сменяне на канали. Първа, втора и руската. :)))

Тъп като майор, ако имаше акъл щеше да е поне полковник.

Това умствено изостаналите руски слуги все на педалщини ви избива ей. Няма ли необратни сред вас бе.

Прозрачната технология на дисплея не е особено нова. Вероятно може би вече сте се натъкнали на такава на дисплея на магазин или друга употреба на публичен дисплей. Технологията съществува както на OLED, така и на LCD панели, въпреки че последният не изглежда толкова впечатляващ поради необходимостта от подсветка и по-плътно стъкло. LG през миналата година представи прозрачен телевизор с обещаниe масово производство в бъдеще. Mi TV LUX Transparent Edition е първият масово произведен такъв телевизор. Xiaomi използва прозрачния панел от LG, но прозрачният OLED панел не се различава значително от стандартния OLED панел. Разбира се, този тип телевизор не е за тези, които ценят качеството на изображението над всичко останало. В зависимост от осветлението на стаята, картината на екрана може да бъде засегната в различна степен и не е добрата идея да се държи пред прозорец или в супер светла стая. Този тип телевизор е по-насочен към естетиката, отколкото към практичното. Тези недостатъци възпират LG от пускането му в масово производство, но явно за Xiaomi не са проблем. Китайците явно разчитат на гъзарията сред кретените.

Защо нямаш чувство за хумор? Светът е оцелял,защото се е смял!

YCBM

много си объркан, не знаеш какво говориш

Абсолютно безмислен телевизор, с повече от посредствено изображение (нисъки: контраст, яркост и ниво черно) на прекалено висока цена, отстъпващ много на конвенционашните OLED панели. Никой ценител на качествената картина няма да му обърне внимание. С една дума "изгъзица". Още 2017г. Panasonic беше показал такъв телевизор, който не беше приет с очаквания интерес и не влезе в масово производство.

Ясноооо, гроздето е кисело! 7100 долара, като ги нямам в джоб ги не слагам