17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както казват педокозяцките по долу, още една страшилка на Путин ! Е, да само дето за разлика от краварски измислици които ни показват лудите говедари се в своите анимации, то тези руски страшилки са реални, те са факт който съществува в реалността! За разлика от краварски бараки които ги има само в измислиците на бг козятските путани.

Какво ли би се случило, ако на такъв носител се постави кобалтова ядрена бойна глава и се насочи към града на изгубените ангели?

Нарича се Пършинг и съществува от 60те години. Но лети само в другата посока

Такова нещо като пърлинг няма! Но затова пък има Скъд, Точка, Сатана...Все неща които са взривявали краварите и в бъдеще пак ще ги взривяват дали в Ирак, Дали в Саудитска Арабия, дали в Афганистан все ще ги взривяват на парчета лудите говедари.

Много ми е интересно да споделите какво ви се промени живота след тази статия ? Питам тези, на които им текат лигите при представянето на всяко ново руско оръжие, както и тези които при такава информация реагират все едно все едно са им завряли нещо отзад.

Последната серия на филма "Русские страшилки ". Режиссёр Путин. Сам си гледа творбите и си мисли колко велик...

Мммм, дамммм...Добър подарък за рождения ден на Володя. Първо беше хиперзвуковия Кинжал, след това Авангард, и сега е Циркона с който руснаците да топят краварските корита легените самолетоносачи. А къде са БГ козяцките подлоги дето квичаха кат клатени отзаде свинки, че нема такова нещо! Това са руски кратинки и измислици и анимацийки! Как Всичките руски хиперзвукови ракети са картонени като краварския боклук- сдялаканото дърво дето лудите говеда го показваха и обявяваха че е макет на супер пупер хипер пипер звукова ракета АМА НАПРАВЕН ОТ ДЪРВО! Та къде са посраните БГ козацки путета кончитки, да поквичат като истински пачавренки че и това е анимация а? Само дето Пентагоне нещо не го твърди, що така ве путита?

LOL, русодебилите в поредния си посран екстаз. Нищо няма да ви огрее оттам, свиквайте и си доизвегетирайте дните кротинко.

ДИР, докога ще ни сервирате фейк-нюз? Ами срамота, какъв първи пуск, какъв Путин постоянно ви тресе? "Горшков" стреля за втори път с нея, сефтето му беше през януари. Отделно изпитанията от наземна пускова - мисля 4 на брой... Толкова ли е трудно да не се лъже и да се набляга само на поръчкови новинв за трупане на рейтинг?

Скоро една такава може да "кацне" в Идлиб, САР. Като поредна демонстрация към "партньорите" от запада да кротуват и да приемат загубата си от Тръмп с достойнство!

Стартът на Циркон много прилича на старта на ПКР Оникс Обикновено като пускат рекламни клипчета производителите на ПКР демонстрират старта и поразяване на мишена. Руснаците кой знае защо са спестили 2-та част.

Все още няма камера която да се постави отпред и да издържи при скорост от над 10 000 км./ч. в плътните слоеве на атмосферата. Градусите са чудовищни. Защо при кацането на американската совалка не се постави камера отвън на корпуса на совалката?

А да сложат няколко високоскоростни камери около мишената, които да покажат удара не им достигна акъл ли?

Руснаците кола може да не могат да направят, обаче оръжия правят та дрънка.

автомобили произвеждат, макар и малко модели . "кола" е онова с което брадчед ти бере жилезу

Произвеждат повече коли на човек от населението от САЩ. На САЩ също колите нямат добра репутация. Като ги сравняват на предавания като Топ Гиър с други и са смешни.

На бас, че тази ракета а и много други никога няма да влязат в употреба! Просто това е част от ефект на доктрината Сталин, при която с няколко стъпки разпадна Британската империя и западната колониална система ! Просто комбинирайте социалните бунтове в САЩ с капитулациите в Сирия и Афганистан и вижте фалитите на фракинг компаниите и банките които ги финансираха и нещата си идват на мястото!

Социални бунтове имаше и през 60-те и през 90-те в САЩ, а компании фалират откакто има капитализъм. Забелязваме обаче друго. Къде е на Сталин империята?

Айдеее отиде тя, русодебилите пак посрани от треска.

Оооо Deep Pussy как сме?

И срещу кого ще я използват? Срещу нас?

"Цирка почна" но скоро и ще свърши.

Никой не верва на смешните ви пропагандни вицове, алкаши! Добре, че е гогов и дир.ру, че някой да ви показва пропагандата и в ЕС! ХАХАХАХАХА Няква палуба, нещо там излита и толкова! Само кух червен чугун може да лапне по тази колхозна политагитация!

Редник, пак ли заработваш центове, почини си малко.

МНОГО ОБИЧА ДА БЛЪФИРА, ЗНАЕЙКИ, ЧЕ В МОМЕНТА, В КОЙТО НАПРАВИ "РЯЗКО ДВИЖЕНИЕ" МОМЕНТАЛНО ЩЕ ОПРАВДАЕ "ДЕФАКТО" НЕГЛАСНИЯТ И СТАТУТ НА "СВЕТОВЕН ТЕРОРИСТ" С ВСИЧКИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА НЕЯ СЛЕД ТОВА - "БАРБАРОСА 2020-20230" НЕ МОЖЕ ДА ИСКАШ "ДА ТЕ УВАЖАВАТ", КАТО СИ ГОЛ И БОС, С ЧИФТЕ ПИЩОВИ НА КРЪСТА! ТОВА, КОЕТО ЩЕ ПОСТИГНЕШ Е "СТРАХ" НО ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ГО Е СТРАХ ОТ ТЕБ /ЩОТО СИ ЛУД/ ИЗОБЩО НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕ УВАЖАВА , ЧЕ ТЕ ПРИЕМА "ЗА РАВЕН" И, ЧЕ ЩЕ ИСКА ДА КОНТАКТУВА С ТЕБ ! ТОЧНО ОБРАТНОТО - ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕШ ВЪВ ВРАГ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ОТБЛЪСНЕШ ОТ СЕБЕ СИ ! ИЛИ СЕ ПРОМЕНЕТЕ, ДЕМОКРАТИЗИРАЙТЕ, ИЛИ СЕ ОГРАДЕТЕ С ЕДНА ОГРАДА И НЕ СЕ НАТИСКАЙТЕ НА КОНТАКТ СЪС СВЕТА !

От 1 000 км Циркон може да улучи фрау Меркел в кухнята, докато пържи яйца. Или Джо Байдън, когато получава рушвет от Украйна.

Много от соросоидите тук са в силна паника и трескаво търсят потвърждение във видеото, че всичко е фейк. Но аргументите им са поредното доказателство за паниката им. На един вълните в морето му били съмнителни, друг пък се чуди защо ракетата изчезва от поглед, а най-забавното беше : "ракетата била малка да поддържа такива скорости" и "нямало пламък от двигателя й", което доказвало че е видеото било фалшиво :))))) Какво става ясно от видеото Накратко: 1. ракетата стартира от пусковия контейнер вертикално с т.н. катапултен старт с помощен двигател. 2. Позиционира се във въздуха в правилната посока с помощта на насочващи двигатели 3.на 15 сек. от видеото показано тук се вкл. маршовия двигател/или един то маршовите двигатели/ускорители. Вижда се ярката светлина 4.ракетата и факелът от двигателят й се скриват в гъстите облаци. 5.ракетата не изчезва физически, а визуално не се вижда, заради облаците.

въобще вижда се бой на негри в тъмна нощ... кому е нужно да коментира изобщо?

Е к'во му е интересното на пуска?! Главната хвалба е че бил протовокорабно средство - нека покажат как улучва ДВИЖЕЩА се цел пък фанфарите после.

При тия скорост ще видиш само експлозия и после ще има да викаш: "Ама аз ракета не видях!", познах нали???

Да, видяхме отново руски Цирк-ON. И нова хранителна добавка в менюто на мужика.

Maлииии...къф спец се извъдих по ракетите,а )))) ся остана и да ми повярвате,хахахахахааааа

Коментирам това, от което разбирам в сферите на Въоръжението, политиката/геополитиката, разузнаването! Няма да ме видиш да коментирам мода, компютри, ДВГ, балет...

виждал съм те да коментираш мъжки балет ... не се правИ !!

отново дискусии като от 7 годишни - кой е по-велик спайдърмен или батман . ама спайдърмен се лепел по стените , ама па батман знаел карате

_stankow

Ами дир започна първи :)

Путин още миналата година в прав текст заяви на западните партньори, да не си играят на война, защото ответната руска реакция ще бъде унищожителна. А преди това имаше една ракетна атака с ракети "Калибър" от кораби в Каспийско море, през Иран, върху позиции на ислямистите на сирийска територия, около 1500 километра, мисля. Американците цяла седмица даваха заето и не знаеха какво да кажат. После казаха, че било нарушение на международните норми да се изстрелват от толкова далече ракети. Смях.

Томахоукът се води от 2500км. И са се измъкнали с това наземно базиране за забранения сектор на ракети.

Помниме и се смяхме. Почти всички изпадаха в Иран, та се наложи втори път да стрелят, ама вече от Средиземно море

С управляемите хиперзвукови ударни средства руснаците взеха преднина във военната сфера. Сега всички останали са в ролята на догонващи за поне едно десетилетие.

Столетие ще догонват, дори хилядолетие. Тъп руски кавал като теб, единствено предизвиква смях.

Ами смей се де, защо плачеш? :)))

Самолетоносачите на САЩ са като вафли .за това Пентагона цял ден газ пикае

колко самолетоносача потопиха вече?

LNG, CNG ИЛИ LPG? Да знам да си настоя котлето...

Американската армия разполага с бойни машини Stryker с 50-киловатови лазери, които могат да свалят вражески безпилотни летателни апарати, хиперзвукови и насочени енергийни оръжия, ракети и артилерийски минометни снаряди.

Ще го хванат за мандалките

_stankow

Да, ако няма мъгла или дим. Може ли на бойното поле да няма дим ?

Нещо много си гледал Междузведни войни.

Ракетата успешно е уцелила целта - планетата Земя. Вълничките на видеото обаче се движат 2-3 пъти по-бързо от нормално. Вече подобно сме гледали с лазера и движещите се с 3-4 Маха войничета наоколо.

_stankow

Съвсем нормално си се движат вълничките. А скоростта от 4-5 маха се развива чак на височина 40 км, не при старта.

Не се движат нормално. Доста забързано си е. Но може и да са снимали от движеща се лодка, което да е ускорило вълните, но се съмнявам. достатъчно е да се сравни старото видео с подобно изстрелване от камион и скоростта на струята за насочване от помощните двигатели. В случая всичко е между 2 и 3 пъти по-бързо.

_stankow

А защо трябва да се ускорява движението на видеото на старта ? Там ракетата се движи със съвсем ниски скорости, няма нужда да се показват различни от реалните. Хиперзвуковата скорост се развива чак на височини 30-40 км ... На никого не е нужно да ускорява видеото, за да демонстрира хиперзвук :)

нали бяха 8 маха, сега се пазарим на 4-5?! Май късия путя си МАХА тиквата вечером с водка...

Долни, гадни, манупулативни статийки, и инсинуации. Тази ракета е Хамериканска. Само Хамериканциие са способни да направят таква ракета, както и фърчилото F-16.

Много лоши тия хвърчила бе EurAsian Region: An F-16 Again Shoots-Down A MiG With A BVR Missile Su-25 was shot down by a #Turkish F-16 that took off from the Ganja airbase in Azerbaijan

Су-25 е щурмовик и негов американски аналог е А-10, с максимална скорост 706км/ч. Те са за атака например на танкове. ГЕРБ продава Су-25 на Грузия на средна цена 101 000лв. Само 2600 пъти по евтино от купуван изтребител Ф-16.

казваш руските могат да правят едно нещо и то некачествено, докато американското скапано Ф-16 може да прави работата на всички руски самолети и то качествено.

Статус - снят с производства. КАзваш не го е срам. Да продава толкова евтино Гоуф 1 след някакви си 30 години експлоатация... позор.

Накратко: Една фрегата клас 22350 с 24 Циркона на борда може да прати по 2 Циркона във всеки кораб от една американска АУГ. А може и различни варианти на прицелване, съобразно приоритета на целите. Но като цяло една такава фрегата слага кръст на цяла американска АУГ! При това ударът ще е неотразим и попаденията гарантирани... Чак ми става болно за американците, това повече прилича на разстрел, а не на двубой...

Горките хамериканци, в потрес са! Чак Тръмп се поболя....Мислите ли , че има оръжие, което да няма адекватен отговор?

Ще посоча примерно три такива: 1.Авангард 2.Кинжал 3.Циркон .... има и още, но засега няма потвърден официално успешен тест! Сега ти ми посочи адекватният им отговор???

_stankow

Още по-лошо е,, че всичките 24 ракети се изстрелват по самолетоносача, едновременно. Маневрират и му влитат от 3-4 посоки. И гарантирано в него попадат 3-4. Което го изважда от строя. Не, не го потопява, но го отправя на дълъг ремонт, който е чак в щатите. Ще крета през целия океан поне 3 седмици. Ремонтът ще трае до след края на войната. А АУГ (авионосеща ударна група) трябва да го следва, за да го пази по пътя, щото пък там подводниците го дебнат да го довършат. Та свършено е с тази АУГ, да заповяда следващата ...

Ако се играе сериозно, заряда ще е ядрен тактически. Достатъчно е първия да се взриви на разстояние от групата за да се забият и ресетнат голяма част от сензорите и системите на борда. После другите влитат. Дано не го виждаме като вариант

_stankow

Трябва да може да се реши задачата и с неядрени средства. Нека американците първи посегнат към ядрените. Което и ще направят, ако загубят 2 самолетоносача.

Тази ракетка е малка за да поддържа повече от 2-3 минути работа на двигателя идостигането на такава скорост. Между другото в руски издания се споменава, че изстреляната на 7 октомври ракета е достигнала скорост 4,8 М, което е доста под рекламните 8 М. А на ускореното видео дори двигателят спира секунди след старта и няма следа от горнето му. Тука сами се изложиха, защото преди време бяха публикували пак видео на изстрелване на ракета по този начин и следата от летящата ракета беше десетки километри, докато работи двигателя.

Естествено че ще спира и американските са същите в това отношение. Това е само колкото да се отдели от установката. После почва истинският полет. С батут може да го изхвърлят в началото. На ракети Сатана, даже се откъсва долен пръстен и изхвърля настрани. Не могат да почнат полета веднага, че ще видят сметката на установката. И Бук е така с първоначално изхвърляне и после полета.

Шматарок нещастен,между спирането на пусковия двигател и запуска на маршевия,няма значение коя степен от него има един момент,в който ракетата просто ,,зависва '' във въздуха.На живо е още по впечатляващо.И да,тук освен нещастни тролчета като теб има и хора,които са участвали в пуск на ракета,извършван от наземно базирана установка.

На бас, че тази ракета а и много други никога няма да влязат в употреба! Просто това е част от ефект на доктрината Рейгън , при която с няколко стъпки разпадна СССР и източния блок ! Просто комбинирайте всичко каквото се случва около и във Русия и нещата си идват на място! Заменете Афганистан със Сирия, Армения, Киргистан, Украйна и т.н. вижте цената на петрола, санкийте за щяло и нещяло и т.н.!

Историята показва много други ракети, които станаха серийни, като калибър, сатана 1, Сатана 2 етц. Какво ще се случи ще покаже историята. ПРедвид обстоятелствата аз прогнозирам, че руснаците камъни ще ядът, но ракета ще влезе серийно. САЩ много са ги притиснали....

Горката историа, място не и остана

Безобидна играчка на фона на чертежите на нашите самолети от 1971 година и световно известният ни вожд и учител, великият Боко Борисов.

Палубната авиация на американските АУГ имат радиус на действие 800 км., а Цирконът бие на 1000км, т.е. самолетоносачът и всички кораби от групата за прикритие му /10-12 бр./ са мишени, без да могат да се защитят от Цирконите! На практика на 07.10.2020г. руснаците сложиха кръст на американската военноморска доктрина... и всичко това навръх рожденния ден на Путин. Голяма гавра с американците, а?? :)))

убий тъпака с цитат "История запусков: Состояние - испытания Число запусков - 6 " Пак победихте САЩ.... на хартия.

Цитирай! Сега само това ви остава.... :))))

поне не лъжем като русоробски цигани.

Не разбрах коментара. Естествено, че се изпитва и естествено, че не е серийна още. Всяко серийно изделие преди масово производство се тества. и Да видеото е публично като предупреждение към запада и САЩ. Американците правят същото. Основният факт е, че тестът е успешен сега САЩ трудно ще разберат, кога ракетата ще се появи масово по подводници и кораби.... Поредната стъпка в надпреварата по въоражаване.

кое на теста е успешен? Изстрелването? Или поразяването на целта (което не се показва) "По данни на обективния контрол". Лесно се връзвате на пропаганда. що така?

Не бих се учудил, ако вече имат между 20 и 50 готови, чакащи евентуални доработки и настройки. И за нула време ще бъдат инсталирани на кораби и подводници.

кажи ЕДИН ПРИМЕР когато е станало така с руски оръжия. После ми е чудно що няма да се учудиш след като не можеш да дадеш такъв.

Хайде идвайте вече, бе! Че от демокрация и европейски ценности, съвсем ще изчезнем.

Рашките са "само" 60 години назад от САЩ MGM-31 Пършинг Maximum speed Mach 8 Designed 1958–1960 Produced 1960–1969 Циркон Maximum speed Mach 8–Mach 9 Produced 2012–present ----------------- Толкова си могат сибирските подчовеци! Изостанала работа!

Явно не може да схванеш разликата между летене в космоса, където няма никакви ограничения на скоростта, по балистична крива и ниско в атмосферата, където се образува плазма от контакта с въздуха и почти всички материали се разтапят. Плазмата служела и като йонен стелт и не можели да ги засекат. Докато ракета по балистична траектория се вижда и се изчислява къде да се пресрещне. Нещо движещо се с 100км/ч трябва да знае къде да пресреща. Докато тук говорим за нисколетящи, кривящи се като посока ракети, които дори заради кръглостта на Земата, няма да са видими от кораб до близка точка. Те и да го засекат уж, няма да могат да реагират да го спрат. Дори лазер не могат да го завъртят достатъчно бързо. Заредят. И дори да нацелят, може да не го спре.

А ти правиш ли разлика между многостепенна и едностепенна ракета. Този Циркон има работа на двигателя точно минута. След това увисва като прани гащи. Няма как да поддържа 3-4-5-6 минути ускорение за такава скорост с тези размери.

Не знам как са правили Циркона, но Путин си го каза преди, че затова трябвало да измислят нови материали.

_stankow

Ракетата има маршов правопоточен реактивен двигател. Който работи през цялото време на движение с хиперзвукова скорост. На видеото се вижда само работата на стартовия твърдогоривен двигател, който наистина работи секунди, докато излезе ракетата от стартовата клетка и ракетата набере височина. Вижда се и работата на насочващите двигатели в носа на ракетата, които я ориентират (пламъчетата които излизат за кратко от носа).

Странно, че дори най-близките приятели на Русия - ОАЕ и Катар помолиха САЩ да им продаде Ф-35, а не поискаха от Путя Су-57 -------------- И руската подлога румен белия потник и зелените чорапчета искаше шведският Грипен! Дори руските пудели не искат руски таралясници! ФАКТ!

Разликата е, че дотук Ф-16 за 8 броя ни струва 2.1 милиарда плюс 300 милиона за писти, че е супер каплизен. Без ремонти и така нататък, за 8 броя 2.4 милиарда лева. Грипените без ДДС както е за Ф-ките са на цена от 1.5 милиарда. Плюс инвестиция за почти 2 милиарда. От която после като данъци ще се върнат от 200 милиона до неясно количество милиарди. Примерно накрая ще сме на плюс. Отделно технически характеристики, че са по-подходящи за нас. На Ф-16 силата е да ходи надалеч и пуска ракети въздух-земя, каквито реално не ни трябват и от които купуваме 0 броя! Грипените са по-бързи, маневрени, икономични и некапризни. Ползва ги и Великобритания.

Е, още едно "ЩЕ", както обичат да злорадстват привържениците на либералните глобалисти е факт... Тъжно, а? :)))

Още си е ЩЕ! Някво нескопосано видео не доказва нищо!

Мъка, а??? :)))

Абе нещо не ми се връзва! Като войник от БНА през 1976г. ни надъхваха срещу запада и САЩ, като ни плашеха със свръхзвукови ракети КРУЗ и ПЪРШИНГ!? Сега сме 2020г. Ако ония са ги правели преди 44години , тия сега с кво се фукат?

_stankow

Пършинг са балистични. Не са управляеми. Лесно предвидими са, лесно се изчислява траекторията. Стреля се с тях по стационарни цели. А тази стреля по самолетоносачи. С активно самонасочване на крайния участък.

колко самолетоносача имат Русия? Това Кузя ли беше .... ей... като почнете с измишльотините, па като си повЕрвате, та нямате спирка в измислиците си. До сега НЯМА ВИДЕО на УПРАВЛЕНИЕ свръхзвукова ракета.

_stankow

Защо са ѝ на Русия самолетоносачи ? Тя не се кани да плува в Мексиканския залив !? А ако ѝ дойдат на гости - има си мрежа от сухопътни летища. Болката са ѝ американските самолетоносачи, и ето - намерила е билка :)

ми виж се какво си написал бе... дори не знаеш какво пишеш.

Рашките са "само" 60 години назад от САЩ MGM-31 Пършинг Maximum speed Mach 8 Designed 1958–1960 Produced 1960–1969 Циркон Maximum speed Mach 8–Mach 9 Produced 2012–present

_stankow

Некоректно сравнение. Пършинг е сухопътна, оперативно-тактическа. Не можеш да я вземеш на борда. А циркон е с морско базиране срещу морски цели. Нищо общо нямат !

точно... американците. И това е още по-зле за рашките. Все едно каза - едните са имали мегалополиси от камък, а рашките вече имат колиби от камък, а не само землянки..

Странно, че дори най-близките приятели на Русия - ОАЕ и Катар помолиха САЩ да им продаде Ф-35, а не поискаха от Путя Су-57...

Странно близките ,,приятели" оае - бяха посочени за основни виновници за бутането на дете кули , и фащ ги наказаха с ...нищо . А още по - странното , на нас като голям враг на Русия ни продадоха Ф - 16 по - скъпо от колкото продадоха Ф - 35 на ае . А най - странното е , че още не си пил хапчетата си .

Типична терористична акция на Спецназ и КГБ беше блъскането на самолетите в кулите и естествено с подставени лица както винаги и финансиране от КГБ. Тогав беше по случай избора на Путлер. И ОАЕ не е Саудитска Арабия, ама де путлераст да ги зна тези неша. Ф-16 не е по-скъп от Ф-35. По скъп е ама с обучение, поддръжка и въоръжение от празен Ф-35.

_stankow

Смеят ли да помолят ? Ще им разрешат ли щатите да купят от друг ?

На Индийците ли?

ИСТИНАТА е, че видяхме как супертанка Армата закъса на парада и няъв трактор го извлачваше! ИСТИНАТА е, че видяхме Кузя как дими и се влачи с 3 км в час ПУФ-ПАФ! ИСТИНАТА е, че видяхме как гръмна руския атомен двигател и няколко алкаша дадоха фира! Всичко друго е ЛЪЖА и нескопосаните анимации на Мосфилмь! И е логично! Едно време СССР беше икономика НОМЕР 1! Затова беше първи и по оръжия! раССия в момента по икономика е след Италия, Канада и Испания! ХАХАХАХАХА Как толкова слаба икономика ще бие САЩ или Китай! Само с ПРОПАГАНДА!

_stankow

Русия не си поставя за цел "да бие САЩ". За какво ѝ е ? Те щатите сами ще се разпаднат. На нея и трябват аргументи срещу "вземане на неправилни решения" от страна на "някои партньори". И ето, показва ги, аргументите. :) :)

Първо беше СССР - после ферация раССия - накрая северна монголия/северен китай .... следваш ли логиката! ХАХАХАХАХАХА

_stankow

Да, разпадна се СССР. Но страна, която показва свръхзвукови ракети на прилича на разпадаща се. По-скоро страна, в която грабят магазини и рушат паметници е застрашена. Същото беше през 90-те в СССР. Прелюдия към закриването.

Истината че твоят родина тюркие и 10 милиона азери, не могът да се справят с 3 милиона арменеца с въоражение от 70-те. Ей тва е истината. Докато Русия няма загубена война от няколко стотин години.

Питай Японците през 1905 г. Питай и генерал Колев, ако не те мързи иди в Брест и питай за Брест-Литовския мирен договор и кой губи 2 милиона кв. км. Питай и руслямците за Афганистан.

Тука има, тука НЕМА.... Имаше ли самолетоносач, нЕмаше ли.... Абе все тая, НЕМА го....

Димящия Кузя е непотопим! БЕЗАНАЛОГОВ!

_stankow

На ремонт е. Смяна на котлите. Като излезе и не пуши - какви ще ги приказвате ? А ако му сложат и Циркони, какво правим (пишем) тогава ?

Ако излезе и ако не пуши.

Много се палите рублофилите! Пакистан, Израел, северна корея, Франция, ЮК ... и те имат ядрено оръжие! Не са само САЩ, китай и орките! Пийте една студена водичка! Няма има 3 СВ! раССия ще си фалира и разпадне от само себе си! ХАХАХАХАА

Бинбаши. Сърцето ми винаги се топли когато чете твойте коментари. Шефа Султан Ердгоан ше да е много доволен от тебе и ще те възнагради с много турски лири. Само не забравяй да си ги похарчиш бързо че курса става все по лош с всеки изминат ден. Също така, не забравяй и обедната молитва че Алах всичко вижда. Когато тюркие стигне чак до Китай, ще бъдеш повишен в чин Баш Бинбаши!

За да сложите край на споровете за плюсовете и минусите на руската армия, ви препоръчвам да гледате по ютюб лекции от Уестпойнт и други военни училища в САЩ относно руската армия. Ако смятате че и там лъжат и прокарват руска пропаганда, тогава никой не може да ви спаси! С 2 думи. САЩ и НАТО превъзхождат по бройка, бюджет, въздух и море. Русия по ПВО системи, земни сили и стратегии против въздушното превъзходство на НАТО/САЩ. Първите дни/седмици в потенциален конфликт, най вероятно Русия ще побеждава. Колкото по дълго продължава този конфликт, толкова повече НАТО ще надделява. По някое време Русия ще опре до ядреният си потенциал и с това свършва историята..буквално! Как НАТО и САЩ решават този проблем? И това се обеснява...с подхода "салам". Взимаш по малко от Русия. По този начин те никога не опират до ядрените си оръжия. Вчера Украйна, днеска Беларус, утре Казахстан и който е в орбитата на Русия, докато не остане само Русия. После започваш с републиките вътре..Татарстан, Башкирия и прочие. Това е процес които ще отнеме години но почти гарантира че Русия няма да има възможност да използва ядреният си потенциал. Доста хитро бих казал.

_stankow

И накрая удряш греда с Чечня, Крим, Донбас и Белорусия :)

Много хитро от страна на НАТО и САЩ, но само едно не са предвидили (може би), че когато Русия започне да печели в началото на тази война, саламите ще се завъртят като палачинки. Гредали сме го тоя филм.

Колко години ще отнеме тоя процес? Щото като гледам краварника скоро ще спре да съществува, Нато сигурно преди него ще си замине. Да не забравяме и Китай. Или той е маловажен, а. Хахахаха Много сте ми забавни. Сащ и Нато може да превъзхождат Русия, ама Сащ и Нато са джуджета пред Русия и Китай заедно.

Няма нито едно потвърждение от западно разузнаване за тия смешка! Бати супероръжието! Мосфилмь! На мене продължава да ми звучи абсурдно - свръхзвукова ракета! То има свръхзвукови самолети от 60 години! Ракетите по-принцип са си по-бързи от самальотите, нали тролчета! КО стана с оная бракма с ядрения двигател! ХАХАХАХАХА

задачата на западното разузнаване е да разузнава и да съобщава (първо на теб) какво е разузнало

_stankow

Ами те и куршумите се движат със свръхзвукова скорост. От векове. Но този "Циркон" не е куршум, а носи половин тон тротил. И къде са 2.5-на маха на самолета, къде са 9 маха на тази ракета ... Къде е височина на полета 12 км на самолета, къде са 40 км за Циркона. Сериозно оръжие е, не го подценявайте !

Всеки може да пусне такава ракета! Масово ракетите са свръхзвукови! Проблема идва с точноста! Но това няма значение в случая, защото всичко с това е само с пропагандна цел! Та така, тролчета смешни! Западните медии не се интересуват от дивотиите на северна монголия!

_stankow

Какво ѝ е на точността на противокорабната ракета ? Активна радиолокационна глава за самонасочване подпомогната от оптическо разпознаване на целта и вътрешна инерциална система за полет до района на целите ? 300 м палуба, 50 м широка - все я е уцелила :)

Айде по-здрав един за вас! https://youtu.be/PcxbnNekGUw ха.ха.ха...

Това видео смърди на мухъл бе!

_stankow

Както се казваше във вица - "Петка, ты садист !" :D :D

Първият пуск е много подвеждащо заглавие. Става дума за първия пуск на ракета, която се произвежда СЕРИЙНО, а не на прототип. Разликата е огромна, защото прототипът е един, а серийно произвежданата ракета е една от десетки, а може би стотици ...

Ало платените гнойни гномове на козяк, ко става с понтоните носещи хвърчила? Имат ли нужда от охраняващи ти бойни групи ръждиви консерви около тях?.ха.ха.ха...

Фърчи кат матор. кравирите не сварват да я засекат, какво остана да и противодействат?.ха.ха.ха...

е един от трите варианта на едно и също нещо. Авангард с наземно базиране и Кинжал с въздушно базиране; носен от ТУ22М.

"По данни на обективния контрол" - Кой е тоя обективен контрол??? Кремъл?

След като западните медии мълчат, значи всичко написано е вярно.

западните медии не се занимават с простотията на руската пропаганда. отдавна са доказали че са гола вода. С200,300,400 свалят до сега само пътнически самолети - факт. Руските самолети се пльоскаха около Кузя които тръгна 4 и се прибра с един. Факт. Руските оръжия са много добри... на хартия и на тестове предадени от "обективния контрол" - факт... ама ги виждаме как ги бутат по паважа, а други още никой не иска да ги купи щото имат 75% брак (Су-57)... та за какво им е да казват каквото и да е западните медии?

_stankow

"Обективен контрол" е неправилен превод. Има се предвид "технически средства за проследяване на пуска и запис на параметрите".

сега ли го измисли?