Коментари - Регистрираха сливане на два пулсара | IT.dir.bg
назад

Регистрираха сливане на два пулсара

Учени за пръв път регистрираха гравитационни вълни от сливане на две неутронни звезди (пулсари).

Обратно в новината

Коментари - Регистрираха сливане на два пулсара | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото и да е регистрирано сега, то се е случило преди стотици милиони години....

От четене на коментари в този раздел аз придобих нов условен рефлекс - видя ли мнение, написано от индивида "Дино" директно му бия минуса без и да го чета. Момчето просто е много болно. Нищо лично.

От личен опит установих, че това са грешни условни рефлекси. Правилната реакция е да се натиска бутона за съобщаване на нередност. Без да се коментира, без да се слагат минуси. Резултатът в последните няколко седмици е, че поне половината от мненията на Дино или се скриват, или директно се изтриват. Явно администраторите са разбрани хора и Дино им лази по нервите и на тях.

Проблема е в това, че докато отреагират модераторите Иво-Дино-Мери-Данчо омацва всичко. Учудва ме факта, че бидейки набожен човек и духовна личност, същия демонстрира невероятна наглост. На мен не ми пука какво пише, а начина по който ми навлиза в личното пространство, пък и не само в моето, без да му дреме за елементарни норми на поведение. От около 20 години съм онлайн, но такова чудо не съм виждал... уникален!

"съзвездието Хидра, което се намира на разстояние 130 милиона светлинни години." Няма такова нещо като разстояние до съзвездие.

Ами те си мислят , че звездите от съзвездието са в една равнина

то е, като да ме накарат да превеждам Шекспир вместо покойния Валери Петров. Ефекта ще бъде същия. Но ние си знаем, че редакторчето (Гогов) е несведующ в точните науки.