Коментари - Путин подписа указ за ускореното развитие на генетичните технологии | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах дали ще гих правят устойчиви на пине на одиколон или ще работят върху създавене на непоносимост към одиколона?!

Те първо сирене да се научат да правят през следващите 20-30 години, пък тогава да почнат дамислят за генетика.

Ами замислете се...модифицират вирус...примерно ебола...или нов вид малария...заразяват 100 000 комара...и пращат нисколетящ дрон да ги изтръска в някоя държава. Защо имам чувството, че американците вече се занимават с такива неща?

Хахаххахаха, те тия неща не се развиват с укази, ами с умни хора. А в СССР-то всичко, що е читаво бяга на запад. На територията остават само такива, дето могат да измислят нещо, с което да се унищожават хора. За друго не стават.

Вероятно Късокракий се надява да властва вечно и скоро ще му е необходимо ново тяло ...

Ако не беше тъжно щеше да е смешно. Разботил съм с много руснаци в Европа които се занимават с това. Някои се пробваха да си открият лаборатория в Русия към университети. Уви след 6 месеца бъхтене разбраха, че това е невъзможно поради високите цени на всички вещества които се закупуват и заради политиката - "ако искаш нещо - купуваш го през моята фирма" която е същата и в България в прочем.

В Русия има дива корупция, а на запад законен лобизъм и тук-таме някой свенлив конфликт на интереси.

Se taia

Да сравняваш лобизъм с корупция, значи си голям дебил

Преди 60 години е имало надпревара в ядрените технологии и оръжия, днес надпреварата е в развитието на технологиите свързани с генетика, кое ли е по-опасно и полезно . . .?

Опасно е, заради непредвидените последствия. Има умрели от генномодифицирани продукти - чувал съм за в лекарство, дамски превръзки. Но най-ужасяващото е в Индия. Там е бил тестов регион на Монсанто за зеленчукова продукция. Само че реколтата им пропада. Накрая все пак Индия уж ги съди, защото в следствие на пропаднала реколка се твърди, че там за 15-тина години са се самоубили около 250 000! Това по стари данни.

Под 250 000 самоубили се в Индия, имах в предвид земеделци, ползвали ГМО на Монсанто.

лъжа

Това го е твърдял уж дори прин Чарлз, но е оплют тогава. При търсене на английски ми излезна на сайта на Монсато, как се оправдават, че това се случвало и преди тях, само че това по бегъл поглед и не ми се чете.

Не обимчат да се излиза от сайта и препоръки да четеш другаде и това може да не просъществува, нищо че е част от разговора. Но може да търсиш: GMO India Monsanto

На видео: youtu.be/omBxXzdBR2Y Вече говорят за 290 000 за 20 години.

Русия има огромен потенциал, но само контролирайки инструментите за капитализация, а не явявайки се тяхна функция. И тай като глобален контрол те няма да й разрешат, защото юдоелитът ще се тръшкат като малки дечица, за да си запазят ползите, ще се наложи Русия да: 1) ги алтернативизира, налагайки контрол поне в два крупни региона на света - Евразия и Южна Америка; 2) продължава да подава фалшиви сводки за пред света по отношение на икономическите си показатели и пеалбите си, доколкото завистта на партнерите е "огън всепояждащ" и така руското ръководство само би си направило мечешка услуга, събуждайки въпросната завист и принуждавайки партнериата да й правят мръсни номера съобразно всякога безкрайно богатия си имперско-фашистки свой репертоар.

А иначе наистина впечатлява ниското аналитично ниво на тукашния евроталибански тролетариат, чийто коментариат вече 30 г. слушаме от средствата за масова пропаганда на сороспийската част от човечеството, чиято диктатура сме принудени да търпим

Неграмотник! Виж какво си написал! Не можеш да пишеш, ама иначе коментираш.

Se taia

Коментира, все едно разбира какво е написал. Пробвай да препишеш правилно този път идиот!

Потенциали, кинетици... Ако руската територия беше населена с японци, щяха да са станали поне милиард население и да доминират икономически и технически над света! Но в реалността, територията е населена с руснаци...

гледай с какво са населени европейските земи, без славянските. За руските недей бра галета.

Да ви го кажа в прав текст неандерталци - с този указ бащицата изважда на светло всякакви руски разработки по темата. А ги има! Сега всякакви изненади вече ще са законни. Е, за едните ще са законни, за другите не! За Перник няма значение!

има... грънци... много си зле в тази сфера, че да твърдиш небивалици. Ей така... с 500 евро бюджет на човек на година в Русия направили чудеса. Нищо че един ензим за рестрикция на ДНК струва 200. Аман от малоумни пачи с мераци.

ha ha ha, тъжно е, но за възпитаниците на карлуковското заведение тази тема не е по възможностите им. Вземай си редовно медикаментите и смятай примерно средната заплата в България, средния бюджет на човек в България или коя да е страна по света и т.н. Съвета ми е когато ви сервират кюфтета, примерно, да си вземеш поне 2 за не се окаже, че средно сте изяли по 5 ама ти не ги опитал.

Спомняте ли си оная велика комедия с Луи дьо Фюнес за извънземните полицаи ? Преди колко – около 50 години май. Почукваше ги, те дрънкаха и трябваше само малко машинно масло за да се употребяват. А у руснаците тенекии и масло бол - хахахах

Те всичко си имат. Само такива като теб подсмърчат и протягат ръчичка. Някой да ти даде я трохички и използван презерватив.

Акъл, т.е. разум, кат си нямаш, все едно нищо нямаш. Имат го другите, с акъла.

ленин и сталин се справиха успешно с руския генофонд. След като си избиха интелигенцията, остана това, което днес населява русия.

Очаквайте скоро мурзилажа да се влюби в ГМО! Но само в руското ГМО де! Например, те обичат оръжията, но само руските! Ако харесваш западни оръжия, значи си изрод и убиец на деца, но ако обичаш АК, всичко е наред! Откакто се помня, те плюят западния ВПК и петролен бизнес, но си обичат руските такива :))) Карикатури, братя!

То тия работи ако ставаха с укази... Направи ми впечатление и друго. Повечето хора не знаят (или са забравили), но когато Горбачов обяви перестройката, тя беше обяснена именно така - като "ускорено развитие" А иначе - нищо ново под слънцето - някои приятели на др. Путин ще направят допълнителни милиони долари. А на обикновения руснак ще му се обяснява, че трябва да затяга колана, защото живеем в тежко време и отвсякъде сме обкръжени от врагове - САЩ, НАТО, ЕС и отскоро - Украйна.

Тези са още в социализма - големия началник трябва да подпише указ. В останалия цивилизования свят частните компании решават

В Россията частни компании няма - всичко е госкорпорации.

Монсанто, знаете ли от кога ги ползва?

Нормално е човека да си мисли кой ще го наследи без да е употребявал лосион.

След ГМО сега очакваме Шеломов да подпише указ и за Шистови добиви! Нали така, копейки!

Шило

Те, нямат ли? Щото, преди години ревахте, че тяхна компания ще дупчи Добруджа.

Вие ревахте, лъжльо. Ние бяхме против след вашия рев и наложения мораториум от НС, това да го прави нагло руска фирма, против която същите вие боклуци си мълчахте.

Шило

Айде, айде...Бързо забравяте. И да, аз съм срещу шистовия газ.

Чакай, чакай, чакай! ГМО в Русия! Айде спряха протестите, против ГМО :))) Вече всички ще обичат ГМО :)))

Колкото и да не ми се иска, явно е неизбежно това да се случи в бъдеще

Най-после и вие тъпанарите го проумяхте, след като какви ли не простотии изписахте по ТТИП и СЕТА, но ето джудака написа указ и боклуците превключихте на одобрение. Все пак е крачка напред.

PEYTSCH

По случай днешната цена на барел черно злато под 50 долара (49,74$) поздравявам смелия самоубиец на Русия....Следващия поздрав ще при квотата 45$ и 40$...

Шило

Брент, който ги интересува е 59 долара. Тексаският-WTI, може и да е паднал. Шистаците потъват

Шило

Цените са борсови и ги има в нета. С минуси, няма да ги коригирате.

то барела приди 4 години падна под 35 долара и нищо не се случи.Оттова расте нагоре и дълго време беше 80-85 долара ,а руският бюджет от 4 години е разчетен на 45 долара.Резултата : в руският бюджет на ден влизат с около 1 милиард долара приходи в повече от заложеното /извънредни приходи/ или 300 млрд.долара годишно в излишък.Но най красноречив е годишният излишък в руският платежен баланс +218 млрд.долара ежегодно, а валеутно -златнине резерви на РЦБ вече са 1 тнлрн.долара и всичко това без грам външнен дълг.Поздрав от Агенция Булмбърг

PEYTSCH

Не е сигурно, че 2019 нефта ще е интересен за борсите...Броят на страните с нови залежи расте, ОПЕК ще се разпадне, а потреблението пада. Да речем до края на 2020 нефта няма да остане като стратегическа суровина и Русия може да си каптира кладениците наполовина. А и доходите от сегашните да си ги сложи във фотоалбумчето с носталгия...

Аллоооу, Русия не си е правила бюджет, а РЕагира на ситуацията както може със зъби и нокти. Немотията е голяма, но не е в това проблема. Пейтч ти го писа.

НАИСТИНА СЕ НУЖДАЕ ОТ ДОСТА ГЕННИ ПОДОБРЕНИЯ))):

ФАВОРИТЪТ ЗА ШЕФ НА ЕК СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА Е ЗА СПИРАНЕТО НА СЕВЕРЕН ПОТОК...

капитализъм в действие

ГМО плюс МНОГО АЛКОХОЛ плюс Пропаганда по ТВ! После защо се пръквали такива рашистки уроди на белия свят! БУХАХАХАХАХАХА

...плюс тъп майор=кретен едноклетъчен

Нали ГМО било имало само в злия ЗАПАД бе, тролове! БУХАХАХАХАХАХАХА КО СТАНА СЕГА! Омацано дупе с тиква!

имаха един Лисенко и какъв беше който ги научи да пасат преди години. сега ще измъдрят някой нов.

Ближеш безплатно или ти дават по някой долар?

Друго си е бащицата да освети пътя.

А Порошенко подписа указ за въвеждане на военно положение в Украйна, за война с Русия, но Русия даже не знае че воюва с Украйна ...

Изобщо не знае, просто нагло си напада без война. Но какво общо има това с темата, боклуко?

Виж, Ние тук сме учени и ги знаем езиците. Няма нужда да ни се покланяш с "да" постоянно. По удобно ще ти е, а и повече ще ти харесва, да си се излагаш с "Yesyes". Пък и тъпанарите ти, шефове, по ще те разберат.

Поредния тъпунгер. Само на български Дада означава подигравателно НЕ. Шефове нямам, но явно това като типичен боклук разсъждаваш от собствения мироглед.

"...викна тъпата амеба дада.." активизирайки всичката си една клетка.

Ватенките имат голяма нужда да си подобрят гените

Ми на рускините само характерите ако могат да подобрят ...

е Виновен.

То ако ставаше с укази.

все отнякъде трябва да започнат - укази, указания, бой по кратуните, но май без да внос от запада няма да мине.

...българите щяха да взимат най големите заплати". Да ти довърша изречението. Да, не става с укази в държавен вестник. Трябва акъл и икономика а не дупене и имигриране!!!

Шилo

Ами да вземе да подпише и един указ за повишаване курса на рублата, че работата там е по-спешна. Карат си я постарому в Русия... Няма да се научат, че не става с укази, трябва си акъл и мнооого работа.

То е Ясно!