Путин: Русия води убедително в разработката на хиперзвукови оръжия

Подобни бойни системи са неуловими за вражеските противоракетни комплекси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тия пияници кога ще създадат нещо което да прави живота на хората по-хубав а не само да убиват. Егати вредната нация са. Верно са злото на света. С каквото и да се захванат само за смърт и разрушения мислят.... държава пълна с патологични идиоти. Все някой ще ги напада, все някой им искал държавата. Де го тоя лудия да иска да управлява такъв смахнат народ.

Абе кога говедарите ще спрат да се месят във всичко в света. На всяка манджа меродия са. Само от бой по главата разбират. Русия разработва сериозни оръжия за да ги млати по манерките. Браво!

А краварите които мислят само за войнаи и убийства? Хирошима и Нагасаки говорят ли ти нещо? А Напалм-а във Виетнам? Кой е кръвожаден? Баси колко си елементарен трол!

Примитивен милитаризъм.

Кой има над 900 военни бази в света? Знаеш ли или си елементарен?

Я да видим сега кой не си е научил урока по физика. 20 000 км/ч това е много близко до първа космическа скорост (около 2/3). Както добре знаем с първа космическа скорост влизат в атмосферата спускаемите апарати на космическите кораби. Е, и совалките. Те имат термична защита, която се нагрява до червено. А в плътните слоеве на атмосферата те се движат със скорост около скоростта на звука. Знаем какво се случи със совалката Колумбия, влизайки със скорост по-висока от допустимата. Когато се спускат в атмосферата около спускаемите апарати се образува облак от йонизиран газ, който пречи ан всякаква радиовръзка. И това е на десетки километри над земята и в никакъв случай в плътните слоеве на атмосферата. Но това не е всичко. Този йонизиран облак освен че е лесно да се засече, той може да бъде видян от десетки километри, все едно е метеорит ( но с друга траектория). И тогава просто ще бъде нанесен ответен удар. Да не си мисли Путьо че някой ще чака неговите ракети да стигнат САЩ? Просто всчички стратегически сили ще бъдат вдигнати по тревога и жална й майка на Русия-та. Проблема е че след такава ескалация може да водим 4-тата световна война с камъни и дървье. ако въобще има кой да я води...

Я да яидим сега кой е тъп. Ответен удар не може да има. Ответен удар по кого? По Русия? Това е равносилно на самоубийство. И защита няма. Скоротта е толкова голяма, че не можеш да направиш нищо. Докато мигнеш и си на онзи свят. Като го видиш от далече какво ще направиш? На колене и започваш да се молиш на господ. Няма създадена система в света способна да прихване и унищожи такава ракета. Попадението е 100%. Ъонизирания газ му се вика плазма. Там проблемите са ги решили очевидно. Или ако мислиш, че ти разбираш повече от тях, значи си изключително тъп. Не е достатъчно да четеш някаква информация от Уикипедия. Трябва да имаш мозък за да разсъждаваш върху нея.

За вярващите в руската напредналост и безаналоговост напомням, че американският аналог или по-скоро предшественик на Кинжал е GAM-87 Skybolt разработван през 50-те години на миналия век. Развива 15300 км/час и има далекобойност 1850 км., срещу 12000км/час и далекобойност 1500 км за Кинжал. Програмата е прекратена през 1962 година, след успехите с балистични ракети с морско базиране. Като цяло Кинжал е добра идея, комплексът има нелош потенциал, унификацията на ракетите би трябвало да намали производствените и експлоатационни разходи за него и наземната му версия Искандер. Руснаците обаче пак се издъниха с пропагандата в опит дапредставят изоставането си с 60 години за уникалност. :)

Има доста голяма разлика между това, което Сакйболт е било и това, което са съвременните ракети от този тип. Скайболт е можела да бъде носена и изстрелвана само от тежки бомбардировачи, това е и една от причините, поради която САЩ се отказват от по-нататъшни разработки, защото смятат, че е прекалено уязвима цялата система за преноса и. Съвременните хиперзвукови ракети, които руснаците имат, могат да бъдат изстрелвани от малки, бързи самолети, като Миг-31 и могат да маневрират във всяка фаза от полета си при хиперзвукови скорости. За това, че американците са назад и все още нямат идея как да направят такава ракета свидетелстват и провалите им в тези им опити. Платформите, които разработват, са все още в лабораторен етап и събират данни за това как въобще да се направи ракета с такава скорост, размери и маневреност, а самите им тестови платформи се разпадат в полет. В същото време руснаците имат действаща система на въоръжение. Също и Китайците са на път да имат такава.

Напълно нормално Володя...Цялата хиперзвукова технология на лудите говеда доколкото изобщо я имат, е едно жалко нескопосано копие на руските, още съветските разработки! Така наречения проект Холод, където Пентагона посредством НАСА, открадна руското Ноу хау, и най некадърно го изкопира..Същото стана и с бараката ф-35,която си е едно жалко некадърно копие на руския-съветския Як-141.Просто факти.

Жалко копие, което за разлика от прототипа лети! Ма не е лесно да си прост и да си повтаряш мантрите до изглупяване...

Бате, ти не си в ред!! Ф-35 лети?! ХАхахахахахахахахаха...Ето това вече е виц:) Як-141 който си беше създаден в СССР не само ЧЕ НАИСТИНА СИ ЛЕТЕШЕ, НО И БЕШЕ ПЪРВИЯ В СВЕТА СВРЪХЗВУКОВ САМОЛЕТ С ВЕРТИКАЛНО ИЗЛИТАНЕ И КАЦАНЕ!!! А това жалко подобие на самолет Ф-35 дори след 30 години...Пак не може да лети! И как да лети летяща тухла дефектоносец с десетки дефекти като Ф-35 и то на цена от 2 трилона долара..наистина как?

Би ли искал да пуснат една такава по теб за да видиш че работи? Или повтаряш опорните точки до припадък, пък каквото стане?

Путьо стига си лъгал света вие един пътнически самолет не можете да направите

В момента са най добрите в това.

В момента са най добрите в това.

Води убедително в празните приказки и анимациите. Русия е нищо повече от една посредствена държава в икономиката. Промиват мозъците на собствения си народ и са готови да унищожат света за да са в рая. Хахахаха. И това ако не е някаква смешка.

ГолЕмо ИТ... голееееееемо

Това е стъпка в посока създаване на Единна Славянска Православна Империя от Атлантика до Тихия Океан. Еврогейовете и хамериканците ще си платят за всички унижения които са причинили на славяните.

От Ванкувър до Владивосток са все евреи. Кое "православие" бре, това на истамбулския патриарх под командването на САЩ или "кремълското православие" на никонистите в ръцете на КГБ?

Това с единните империи го сърбахме вече. Айде няма нужда отново!

Руските часовници най-бързите в света

що толкова ги мразите тия руснаци бе ?

Аз, лично, нямам нищо против руснаците - хора като хора. Виж политиката на Путин е друго нещо. И русолизията - също.

Когато нападнаха Украйна сложиха кръст на всички славянски и православни добродетели. Не мога да разбера, как така наричат украинците братски народ и едновременно с това ги убиват, осакатяват, присвояват си благата на техния труд с оръжие, крадат от земята им! Затова не ги мразим, но не ги и искаме в къщата си!

Преди години обещаваше просперитет - удвояване на БВП, влизане в топ 6 на световните икономики, жилище за всяко семейство. Днес - само нови оръжия и визи за Рая..

ПИПО

Путин вдигна Русия на крака и я направи суперсила. Не мислете Путин и Русия, нашата кочина си гледайте, че избори наближават и такъв като Путин ще търсиме и няма да на мерим. За нас или Бойко или Курнелия, това е положението...

Обещаваме да спрем да мислим за Путин и Русия ..веднага след като и те спрат да мислят за нас. Нека игнорирането да е взаимно.

Поредния сапунен мехур на Кремъл. Кинжалът всъщност е префасониран Искандер т.е. нищо ново. Носителите, като този на снимката МиГ-31К, се броят на пръстите на едната ръка, т.е също нищо ново от Брежнево време. Правят някакви планове, Кинжалът да се носи от другата вехтория - Ту-22М. Обаче руските генерали ще трябва да побързат, защото и тя е на свършване.

Умряла циганката,че и той решил да се похвали.Първо да оправи изостаналата си държава,която прилича на бензиностанция ,да спре руснаците да се напиват от отчаяние и т.н.

Хахахах, напивали са се от отчаяние, хахаха. А финландците, поляците и разни други от що се напиват?

Намерил с кой да се сравнява алкашката.

Защото могат да си го позволят. Пият качествени питиета, не препарати за вана.

Тоя Путин никой никъде не го кани освен по сватби, но той си организира разни събития, където дрънка едни и същи глупости колко е велик, непобедим и могъщ с бомбите, които произвежда. Не казва, че повечето са стари крадени технологии, за които пръска луди пари, а населението му живее в мизерия, понеже кога плаща, кога не плаща мизерните доходи от заплати и пенсии. Нямал пари, но има пари да се въоръжава и да плаши света, че ще му даде да разбере, ако не го признае за световен лидер, който да командва по комунистически цивилизованият свят.

относно населението, са по-добре от нашето. бъдещето им е с потенциал, отново за разлика от нашето. да, стандарта им е по-нисък от този в САЩ или в Германия Относно, какво говори, е това, което се очаква от него или пък го питат журналистите. Погледни, какво приказва и прави Тръмп, преди да съдиш Путин. Виж, и нашия какво говори и какво върши..

'бъдещето им е с потенциал' Щото не живееш там и не си им вкусил от 'бъдещето': 'И хоть сегодняшнее аховое положение Путина у разбитого общественного и государственного корыта может вызывать чисто человеческое сочувствие – разбил-то это корыто он сам!'

Ахам, с 10 процента болни от СПИН и 60 процента зависими от алкохола, голямо бъдеще ги чака, освен ако нямаш предвид влизането в рая.

Що се косиш та пръски хвърчат от теб, като всичко е скапано? Соросчо, ама много си соротен, мнооого...хахаха

Кремълския боклук съвсем откачи!!!

Така е г-н Путин та вие само това правите. Оръжия, оръжия, оръжия, как да ви излезнат, другите страни правят автомобили телевизори и още много други неща, а вие само оръжия.

Абе колко ви плащат за такива коментари. Не знам Путин какъв е ама гледам действията на Тръмп, как еднолично прекратява договори и налага избирателно санкиций.

Краско, само сравни за въоръжаване какво харчи САЩ и сравни с другите държави. А коли всеки може да сглабя.

Всеки без руснаците ;) Те само хипер-мега звукови ракети могат. :D

А ти сравни икономиките и тогава виж кой колко харчи. Сащ са с почти 18 пъти по голяма икономика от Руската .... така че малко математика за плоския ти мозък за проверка на гънки.

Имат ги вече на въоръжение хиперзвуковите ракети като те ще бъдат произведени и дадени на военните в близките месеци на близките десителетия на близките правнуци на говорещия глупости когато той отиде на място което той мисли ч, е рая и ще се чуди защо в неговия рай има толкова много дяволи които със хиперзвукова скорост ще го сготвят.

Те на туй се вика дезинформация. От ЕС няма ли да ги закрият тези с откровенните лъжи?! Да бе, как беше с двойния стандарт... хахаха

Тука, хюмнето подло Дада, пак взе да обяснява за ВСВ! Аз за това не харесвам Путин! Тка , и Хитлер е знаел, че СССР е впроцес на превъоръжаване и са му трябвали поне две години! Но това не е най важното - саксонците, дори не обявяват война, както е редно поне един месец предварително, а нахлуват здраво! Ей Дада, ела, да ти играя две бухалки в главата, в гръб, без да очакваш, и тогава ми говори за оръжия!

Един прост читав корабен дизел не могат в Рашка да скопосат, ама хиМер-звуковите им оружия били безаналогови :)))

А ти бе уйо кво си направил? Освен кафеви ленти в кенефа! Твоята родина какво е изобретила и произвежда че хейтиш руснаците? Кога беше мангал кога стана хамериканец..

Пиша код, и то доста добър, не 'хейтя' руснаците а им се смея - има разлика ;) Родината ми пък няма претенции до небето (без да смее да се погледне добре в огледалото) и не раздава нравоучения наляво-надясно.

Този Авангард е с обсег 2000-6000 км, което също нарушава договора. После руснаците нагло се възмущават, че САЩ напускали договора, което е частното, а не по руски подлото и подмолно нарушение на Договора за ликвидиране на ракетите със среден обсег на действие. От друга страна става въпрос за балистична ракета, а балистичните ракети се движат с 25-26 000 км/ч, така че тази даже е бавна. И понеже лети на височина над 100 км, където атмосфера почти няма, може и да маневрира, но като цяло е пълна измама и спекулация с маневрираща свръхзвукова ракета. Маневрираща свръхзвукова ракета е такава която лети на много ниска височина със свръхзвукова скорост. В случая обаче няма такова нещо - това е балистична ракета с маневри в космоса. САЩ отдавна имат управляеми снаряди със скорост 4М, които целят подвижни цели движещи се със скорост 70км/ч. Реално нямат проблем да направят и управляема ракета движеща се с такава и дори по-голяма скорост на височина от няколко десетки метри. Вероятно и са направили такива ракети. И могат за нула време да ги внедрят. Та джуджака да не се напъва много, че ще оцапа гащите

Тъпако, ракетата лети в плътните слоеве на атмосферата с 20000 км/ч. Не на 100 км височина. Тъпако, тъпако. И никъде не нарушава договор, защото може да е с морско базиране. Тъпако, тъпако!

Русия трябва повече да се постарае с Кинжал. Нещата наистина са много напред но трябва да имат убедителни резултати срещу подвижна морска цел, както и достатъчни количества за да могат да спрат евентуалните попълзновения на наглосаксонците.

Не харесвам страхливеца Путин! Вече трябваше да е разположил балистични ракети в Куба!

Въпросът с ракетите в Куба, респективно Турция бе решен по време на Карибската криза. Светът няма намерение да се връща в онези налудничави времена. И едва ли на някой мо пука кого харесваш.

До няколко месеца да не се окажат до няколко дестилетия... Че повечето им работа на пийняците е такава.

Тоя "корифей" на преписването на руски памфлети "гогов" вече започна чупи рекорди-а бе селянче като как я видя тази "новина в IT сектора или е ясно,че ти толкова си можеш?

" ... има по-скоро тактическо предназначение, можейки да унищожава самолетоносачи и други важни цели ..." Тактическо значение?! А кое оръцие има тогава стратегическо ...

Пример. Когато залп от подводница затрие половин континет говорим за стратегическо предназначение. Обяснението е непълно и неточно, но дава известна представа.

Руските пияници имат само "хиперзвуково" средство за почистване на задници!! Просто до толкова имат знания и средства!!

Новатор 9м 729,Най -вероятно ще я разположат на остров Котелниий, затова пиндосите вият, рашаните нямат интерес да разрушат Европа, целта им са пиндосите и мошетата

Селски дебил,,избърши си посрания задник и се научи на граматика ако не ти вече много късно

Кога ще се похвалите с нещо което служи за благото на хората ?Уникално изкривени представи и манталитет на един параноик...

Това е за благото на човечеството! Иначе за благото на човечеството РБългария прави чушкопеци!

Да изковем от мечовете плугове. Сега тези които изковаха от мечовете си плугове орат земята за онези които запазиха мечовете си. Руснаците платиха висока цена за неподготвеността си в началото на Втората световна война, и никога няма да забравят този урок. Това обяснява защо се стараят да бъдат водещи във военните технологии.

А пък в Библията има един случай, как преследвани, най-великата раса намерили подслон в една крепост. Приели ги хората, а те ги убедили да се обрежат! Обрязали мъжете, обаче след обрязването, три дни са неадекватни. Та през тези три дни, нашите хора изклали мъжете и им взели крепостта и жените!

Не подготвени???? Имали са по-добри танкове от Хитлер и 25600 на брой - около 8 пъти повече от тези на Хитлер. Самолетите са били повече. Неподготвени са били за отбранителна война, но са били абсолютно подготвени за нападателна. Просто Хитлер ги е предварил и така е спасил Европа от червената чума.

Като например Уолстрийт ли? Или постоянните военни конфликти, след което се изсмуква каквото се намери като полезно изкопаемо? Или ГМО педерастията ли? Или лайнарската конвенция от Истанбул? Дееба помиярите!

Русия убедително води по направа на снимки и клипчета на военна техника.

Израел дали лети още над Сирия?

ами като се появят пак ирански части в Сирия ще разбереш....то тия кюнци С400 седят от 2 г. вече там ама само ги чистят от време на време да не ръждясат:)))))))))

Изкуството на войната - когато си слаб прави се а силен ;)

Има или блъфира?

дано никога да не разберем...

1961г. тестват Цар Бомба. Като махат урановата обвивка с което намалят мощнаста в пъти. Въпреки това резултата е 58.6 мегатона тротилов еквевалент. Ударната вълна е обиколила 3 пъти Земята. След това почват сключване на споразумения да ограничат ядрените оръжия в ООН. Огненото кълбо е било с радиус 4.6км или диаметър от 9.2км. Да кажем колкото София.

При Цар Бомба въпросът е основно количествен, не става дума за нова технология. И пак е било само за показ. Като ефективност една 60 мегатонова бомба е по-зле от пет десет пъти по-слаби.

Малей какви лъжи от хора дето пералня не могат да направят, добре че те си верват! вЕРвайте си!

А американските перални и телевизори? Те са страхотни и много известни нали ;-) Да не говорим за френските и английските перални и телевизори...световно известни..нали? :-) Бялата техника се прави от черни хора - оти е лесно. Важните неща се правят от бели хора, оти е трудно. Пералня и манго може да сглоби. Ракетен двигател - една шепа хора по целият свят. Ако беше учел поне 1 час иконимика, щеше да разбереш че ако можеш правиш това което се прави по трудно защото имаш по малко конкуренция там, лесното всеки може да го направи и води до много конкуренция.

До.... Да. Прав си. Ще призная че не се сетих за тези марки но наистина имената са западни. Само дето не се правят в САЩ и Италия а в Китай. Но това са марки от едно време и са спечелили име и пазар и за това вървят..а не защото са чудо на техниката. Нека те питам така...какво предпочиташ да кажеш..."Сина ми е техник по перланите или ракетен специалист"?

правят и перални...Прблема е, че като заредят конвейра да произвежда перални, от другата страна излиза подводница....

Голяма държава с опит и традиция в науките. Никой не казва че са най напред във всички технчиески сфери - не са. Но в няколко сфери, водят. Е, може да не е в сферата на чушкопеци и шасита за луксозни коли, но там където са решили че трябва и е важно, или водят или са на ниво. Дори през времемто на СССР са успявали да се натиснат и фокусират в опеределни сфери (като ракетната технология) за да постигнат забележителен напредък, водейки запатните си конкуренти. Но това е нормално да се очаква от народ които е допринесъл за развитието на много сефери в науката. Разбира се, това конкретно предимство със свръхзвуковите ракети ще е времено...няколко годинки - и западната мафия ще ги настигне. Но, поне за малко ще са с едни гърди напред а после ще бъдат член на един малък клуб от 2-3 държави с такъв тип оръжия. Ако бяха малки като Швейцария и на по спокойно място, такива оръжия и пръскане на пари по тях чеше да е тъпо...по добре да ги дадат за развитите на икономиката и овошки. Но, с размера на Русия, на мястото където са те, и факта че са прекалено голмеи да бъдат игнорирани, е жизненоважно на всяка цена (да...дори ако трябва да ядеш подметки!) да умеят да се защитават.

Цитат от Путин: "В отговор на изграждането на американската система за противоракетна отбрана ние подобряваме потенциала на своите ударни ракети." И после някой да каже кой е с отбранителните планове и кой с агресивните …

Това ми напомня на оня случай с Плевнелив и имигрантите. Нали помниш че имаше предложение да се изпрати българската армия на границата за да помага по спирането на бежнаците? Мале какъв рев вдигна Плревньо...щели сме да пратим лош сигнал на Турция..как НАТОВска държава ще праща армия на границата (ставаше на въпрос за 300 войника). Плевньо ни изкара агресори! Все едно нашата смешна и мижава армия може да бъде заплаха за тюркието. Ама извадено от контекста - както ти си го направил, излгежда точно така!

Путлер си е казал точно нещата и няма никакво вадене от контекст. Обаче точно думите на Плевенлиев, боклук като тебе, ги вади от контекста и спекулира

Проблема идва от това , че американските и НАТО-вските ПВО (наглед отбранителна система) , разположени току до границите на Русия , са си чиста проба нападателни оръжия...От установките могат да се изстрелват нападателни ракети, които могат да стигнат до Урал. А на руснаците това не им харесва! Затова произвеждат ударни ракети, за да могат да поразят установките на "ПВО", че и складовете, доставящи нападателни ракети! А тези складове може да са и във Франция или Англия , примерно...Впрочем, да те питам, задавал ли си за себе си въпроса, защо ПВО-тата на НАТО са обикновено на 20-30 км от границата с Русия? Не е ли по-редно, ако са наистина ПВО да са разположени около стратегически обекти, големи градове, заводи и подобни?

Не се хаби да му обесняваш. Той това го знае. Но има други причини да се прави на удраен.

Много просто, бе кретен. Колкото по-рано засекат и унищожат нападателната ракета толкова по-добре. Ми същото може да се каже за С-300, С-400. Ама когато Ираел рипа срещу тях вие идиотите плямпате че те са само за отбрана и ПВО, а не за нападение. обаче когато САЩ разположат ПВО, то било за нападение. Между Русия и Полша има разстояние от 1000 км, а до Москва повече от 2000. Досега имаше договор за забрана на ракети 500-5000 км. Как тогава ще стигне ПВО до Русия?

Можеше и да приема коментара ти ако щатският щит беше в америка а не по границите на русия тъй че малко се обезмислят глупостите който пишеш.