QR код и на... надгробната плоча

Може би починалият ни казва, че животът му е означавал нещо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо е задраскан кода от снимката ?

Цензура. Отговори си сам.

Нищо чудно, хората в научните среди ги побъркват точно с публикации и цитирания на публикациите им - основен критерий за значимостта на дадения учен, заплата и т.н.

И защо е трябвало да се цензурира (зачертае) волята на вече починалия? Нещо престъпно ли е да искаш хората да знаят (който го интересува разбира се) как си живял, какво си постигнал, с какво си останал в паметта на другите, на живите?... Идиотизъм е да затвориш устата на човек, който не може да се защити... Нещо като цензурата по сайтовете за коментари. Ти си извикал някаква твоя истина, но някой (от каква ли позиция на крайна инстанция?!) е решил, че трябва да ти отнеме гласа, мнението, мислите. Власт? Не, простащина. никой не помни цензорите, но помни цензурираните. Парадокс?

я па сакам QR код на кенефа

Първо кръст на гроба, после петолъчка, днес QR код. Епохата на Barcode мина незабелижомо....може би защото създателят е индиец?

Най-безмисленото нещо е погребението!!! Следват бордюри, посипка с бяла мозайка.... надгробна плоча Арки, портали към извънземното и докато стигнем до мавзолеите... Пък то, желанието на бездарни поколения, да покажат кого са наследили.

Па ти къв си изтръпналяк, ако трябва да си отваряш вратата на кенефо на двору с qr-код... по ти само на двора ше кендзаш бе...

Браво, много добре казано !

Но по пътя дотам ще си свети с Ifonq... Куул, а?

не знам за твоите "практични" предци, но моите предци са СЪТВОРИЛИ Вяратй в Живота на Душата след физическата смърт. Душата човешка е жива дотогава, докато близките почитат и си спомнят отишлият си плътски. А ти си от тези, които са зомбита- живо по плът тяло, но без душа.

В тубата е пълно с такива клипчета и кодовете са съвсем читаеми.