Коментари - Ръководителят на Windows и Surface Панос Панай внезапно напусна Microsoft | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли ще е защото продажбите на Сърфиса са паднали с 30%. Те и на Уиндоус паднаха с толкова, откак издрусаха единайската. Но не е само Майкрософт, на М1/М2 продажбите също паднаха с 40% и Апъл замрази производството февруари. Просто се сриват под тежестта на войната, която започнаха срещу свободния свят.

Панос Панай(отис) е грък. Може да проверите. Явно се е уморил от индийски номера.

Името е очевидно гръцко, първата ми реакция бепе да напиша това преди няколко часа като се обадих. Но това щеше да бъде пригласяне на врякалниците, дето знаят кой какъв е по името и етноса. Тъпанарите няма как да разберат, че са тъпанари защото са тъпанари - и няма как да знаят, че има и различни от тях, ако и последните да са малцинство. Етносът разбира се играе роля за процента знаещи от даден етнос и загубеняците винаги си мислят, че са прекарани заради етноса си от друг етнос - което рядко е така.

Да ти разправям за един етнос... Египетския фараон, който е имал статут на живо божество на земята е вдигнал ръце от тях и за една нощ ги е натирил в пустинята и всеки, който е дръзнал да се върне е бил убиван.... Същия етнос испанската кралица му е дала срок от 3 денонощия да се откажат от жертвоприношения на деца или незабавно да напуснат кралството и. Къде биват застигани след тези 3 денонощия да бъдат побити на колове... Този същия етнос е взел дейно участие в избиването на българи в Заара. Град опожарен от султанските кърджалии след изтегляне на руските войски в планината по време на Руско-Турската Освободителна за България война. Документирани са отново жертвоприношения на деца.... Тази същия етнос в момента провежда воден геноцид на коренното население на Газа. Вече 20 години и стеснява териториите като ги лишава от вода. ООН има специална резолюция по въпроса. Та какво за етносите по принцип? Кажи мишле пенетрирано. Слушаме те.

Където е стъпал индиец, трева не никне. Много неприятни са повечето, тук таме се намират и свестни но рядко

Като гледам Майкрософт вече е индийски.

Не знаех, че Майкрософт е индийска компания...

те били педали и така са се събрали в микрософт

ОТива я руския линукс да разработва, я китайския. :))))) Тука "капацитите" от форума вденага са го надушили. :)))))

Панос Панай, Сатя Надела, Юсуф Мехди, Майкъл Парахин, Шилпа Ранганатан, Паван Давулури, Раджеш Джа, ...

Точно имената и етноса им са ги пратили там, дааа. А тебе не те взимат щото името ти е Ганьо Врякалнишки Хленчаров.

Струва ми се, че само индийски имена чета като ръководители в Майкрософт. Превърната е я индийска компания, а би трябвало да е американска.

Още в края на 90те имаше статии за "Индианизацията на американската икономика", причината е че най-много математици идват от индийските уни, като това е не само към технологични компании, но и много икономисти

Тоя е разбрал, че кораба потъва и е избягал :)

Ааххахааааа.... Тъкмо това щях да напиша. Всъщност потъва целият т.нар. запад.

Да, той според вас русодебилните врякалници потъва вече повече от век. Толкова сте проницателни. Отде ви изравят бе.

е разбрал, че Гейтс е педофил а софтуера им слуша и записва всичко.