Коментари - Разработват технология за "цифрово безсмъртие" чрез данни от социалните мрежи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

верно им хлопат дъските на тея чепове.

вървим към пълна дехуманизация!

Верно е , че трябва да ви сменят чипа. Ама като ви спрат тока отивате при Ян Бибиян на Луната. Оня тюфлек ви обещава че ще ви нулира и рестартира, тези ви обещават че ще ви цифровизират и ще ви вкарат по един чип в кухите шамандури . Ще има сеирджийски изпълнения и циркове.

Шило

С други думи-като умра, искам да си умра. Няма вечни. И не искам някакви си програми да ме пресъздават. Човекът е нещо уникално и най-съвършения софтуер не може да го замени. В коя част от живота на хуманоида ще копират поведението, при положение, че се развива? Пък, ако някакъв софтуер ще ме анализира и ще прави прогнози, то май не е точно това целта.

Не е лоша идея. Но е далеч от финала, а именно - прехвърляне на съзнанието на флашка и “инсталиране” в ново тяло.

Поредната порция дебилизъм от глобалните фашисти. Идиотия, поднесена като вкусен десерт за олигофрени. Предишната беше замразяване до време, в което ще може някой богат дрисък да бъде излекуван. И за какво? Измет.

За преглед

Много дълго съществува. Не е нужно да разработят готовото...

Ей де е Банкя ,да взимат Боко и да го направят безсмъртен!

че ще спечелим много.

кърти мифки

мощната сила на облака...

Мен ме няма в нито едно интернет досие дето сам си го пишеш за службите.

Ко праим?Ай сиктир бе!

Ако тази "обучаема" машинка активира отново моят ЗАТВОРЕН акаунт във Фейсбук....сигурно и тя ще изпити, както модераторите на Фейсбук?

Да те замени някакъв си бот, който повтаря твои мнения по алгоритъм... Е, за чалгаджийките може и да мине: яко муцка,,,, ти си машина.. и още трийсетина реплики са достатъчни.

Тези са или пълни идиоти, или идеята им е съвсем друга, без да ни я съобщават!

че тия не щат да трият ъкаунтите дори след като човек си замине от този свят. Колко потребители се оплакаха , че си трият ъкаунтите, пък те пак са в тъпия суратпапир? Доживот! А, грепка - форевър. Ай сте стъшали в това блато, ай не сте излезли никога.

С такова "светло" бъдеще пред човешкия род, вече се надявам да умра докато е време.

Това нищо не е. Има интервюта в ютуб, където казват, че ние сме сбор от спомени и информация. Следователно, можем да бъдем прехвърлени в облака или свързани към него. Можем да активираме програми и да научим чужд език за минути и други абсурдни теории. Уж конспирации, а трансхуманистите в прав текст си говорят за всичко това - за дигитализиране на човека, за управлението му, премахването на свободната воля, следене 24/7 и т.н . Такива индивиди присъстват на WEF и съвсем спокойно си изнасят речите пред световните лидери.

стрикерчо, технология за прехвърляне на съзнание от едно тяло в друго отдавна имат - иначе защо разни 90+ чичовци ще се натискат да казват накъде ще се развива човечеството в следващите 100-200 години