Коментари - ЕК разследва данъчната помощ за Apple | IT.dir.bg
назад

ЕК разследва данъчната помощ за Apple

ЕК днес публикува писмо, което е изпратила на ирландските власти в рамките на разследването си по подозрения, че Дъблин е отпускал държавни помощи на Apple.

Обратно в новината

Коментари - ЕК разследва данъчната помощ за Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме икономическия тигър на Европа от 80 и 90-те години,а именно Ирландия,как се привличат инвестиции с намаляване на данъчните ставки!Защо да не си регистрирам фирмата там където е най-изгодно за мен,дане би всички фирми с изнесено в Китай и Индия производство да не са регистрирани и те в някой данъчен рай!Съжалявам само,че България не можа да се превърне в такъв рай за големите компании!

Че нали епълци бяха неземно богати - защо са приемали финансови помощи от чужди правителства ? Уж иновативните им продукти се продаваха с опашки, пък те правели финансови далавери ... тц тц каква иновация !

Ти четеш ли бе ??? Или си плюеш така за спорта ?? "Помощите са били под формата на финансови облекчения, предаде АФП, цитирана от БТА."

А ти разсъждаваш ли? Финансовите облекчения означават само едно: плащане на по-малки данъци, а оттам - по-големи печалби за компанията.

Сега като ги насурвакат, ей го платили компенсациите на зарзаватчиите заради руското ембарго.

Няма проблем! iЗомбитата ще платят и този масраф.

Иновативно! На правителствено ниво.

Трябва да бъде забранена продажбата на iphone в ЕС!!! Всеки с айфон в затвора!!!

Добра сатира, браво.

Безкрайно си прав колега,от няколко години насам се чудя кой измисли мобилните телефони и не спирам да псувам на ум:) а откакто епъл показа на другите ккакво е Смартфон не са престанали да се надпреварват кой е по по най:)