Коментари - Разследват Adobe за "измамни" абонаменти, които са почти невъзможни за анулиране | IT.dir.bg
назад

Разследват Adobe за "измамни" абонаменти, които са почти невъзможни за анулиране

Министерството на правосъдието на САЩ е завело дело срещу софтуерния гигант

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Разследват Adobe за "измамни" абонаменти, които са почти невъзможни за анулиране | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това далеч не е всичко. Според новите условия за ползване на софтуера им, давате права на компанията да ползва творбите ви за каквито цели си реши. На практика не са ваши. https://9to5mac.com/2024/06/06/change-to-adobe-terms-amp-conditions/

То няма лошо, но далеч не всичко е Фотошоп. Някои ползваме Премиер Про, Афтър и т.н. Не, че те нямат алтернативи разбира се, но удобството, стабилността, плъгините и т.н. не са за подценяване. Навика е голямо нещо. А и с някои от алтернативите се налага прилагането на повече стъпки до постигане на желания резултат. Сега, на мен не ми дреме особено, защото фирмата плаща лиценза. За домашна употреба има доста безплатни програми или преактивирани версии на Адобе от "монк...". Разбира се, те ще са без Генератив Фил и други функции базирани на изкуствения интелект, но пак вършат доста добра работа... :)

Имам стара работща версия на Фотошоп и си е ползвам на Уиндоус ЕксПи. Мога да ви препоръчам продуктите на Афинити - Фото и Дизайнер, за цената си са идеални и ще можете да правите с тях доста от нещата с Фотошоп.