Рекламата в Twitter е намаляла със 71% през декември

В средата на януари Twitter получава с 40% по-малко дневни приходи, отколкото година по-рано

Обратно в новината

Коментари - Рекламата в Twitter е намаляла със 71% през декември | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Получаването на точни финансови статистически данни от Twitter вече е проблематично, тъй като от края на октомври компанията не е публична и не е задължена да публикува финансови отчети." ...... Мдаааам, язък, а всъщност ни беше обещано ПОВЕЧЕ ПРОЗРАЧНОСТ и СВОБОДА! Прозрачността я виждаме каква е при НЕпубличните компании СЛЕДВА и Свободата!!!! Можете сами да си намерите думичките на Мъскито, как като станели непублична компания щяло да е по-добре за компанията и за прозрачността и за свободата, щото щели да се отървят от частните инвеститори.....само дето преди финансирането беше публично, а сега финансовите потоци може да се известни САМО на 1-2-3 човека.....искаме ТУЙТЪР ФАЙЛС за финасирането на ТУЙТЪР след ОКТОМВРИ!

всъщност в случая под публична се има предвид, че акциите и се търгуват на борсите.

Елон Мъск като Путин си помислил, че Снежанка го е хванала за топките, но като се събудил, се оказало, че са джуджетата. Ха ха ха ха

Нема страшно. Мъск ше пуска абонаменти без реклами...

Приходите от реклама са намалели във всички платформи. Преди дни написахте статии за освободени служители от много големи технологични компании. Нищо кой знае какво изненадващо не е станало в Туитър.

71% няма страшно. Съкратените служители са 6%. Не че ме засяга едното или другото.