Коментари - Рекорд по писане с нос по клавиатура (видео) | IT.dir.bg
назад

Рекорд по писане с нос по клавиатура (видео)

Индиецът Мохамед Куршин Хюсеин постави световен рекорд, като написа 103 думи с носа си по клавиатура за 47,44 секунди, съобщи Метро, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Рекорд по писане с нос по клавиатура (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе човечета, хайде стига с глупостите - вземете да си преведете статиите като хората, а? 103 думи за 47,44 секунди. Да не би, случайно, да става въпрос в рекорда за 103 знака за 47,44 секунди? Вземете просто да четете като хората това, което ще превеждате. А, да - и вземете ми махнете бана на IPто, че както виждате пиша от чуждо. Което е много глупаво, защото вместо да си оправите проблемите в статиите, които ви показвам вие ми банвате IPто. Просто твърде глупаво, според мен... :(

Щука

До кога тази тъпня ще носи на първо място в раздела "Технологии"? Въобще къде е технологичното тук???

Има някаква огромна грешка. Може би е написал 47 думи за 103 секунди, но не и обратното. От видеото се вижда колко бавно пише. Изобщо не изписва по две думи за секунда.

И къде видяха тук "технологии" господата редактори? Това си е просто един тъпизъм на едно прасе индийско, дето освен да барбочи с нос, друго не може! И защо вече 1 седмица само това ни показват? Това ли е най-технологичното нещо за 2014г.?

мъртво-родения мозък пак се изака."Това ли е най-технологичното нещо за 2014г.?" - a кое според теб се води за технологично и най-технологично ? Марсоходите ти се струват някваква дреболия или какво ? Няма по-простоват и по-тъповат коментар от твоя

А, комунизма не може да бъде надминат, щом става дума за тъпотия.Тоталното идиотизиране на масите е характерен белег за това и подобните му общества.При това, този процес е свързан с убиства на хора.Така че идиотите комунисти са винаги първи (заедно с фашиститие, техните братчеди)

Ха сега де-идиотизмът бил на комунистите!Не знаех,че Кристо,така нареченият,е комунист,защото по-голям идиотизъм от писане с нос,е опаковането на река Арканзас!Тъй де,къде ли живеят идиотите-комунисти?!

Писане с нос? Пълни глупости. Виж писане с х*й е друго нещо. Колко ли е рекорда и дали е на българин?

Видеото стои в челото, а е с дата 27.02.2014. Дайте сега и някоя актуална новина от 2013...

През 2015г. ще продължи тенденцията за трайно затъпяване на човечеството в резултат на прекомерно дълго прекарано време пред компютърния екран. За сметка на това, все повече индивиди ще изостават в усвояването на реално човешки умения, свързани с ежедневния бит и оцеляването в реални условия. Крайнат цел масово човечеството да бъде приведено до неадекватност при вземане на индивидуални решения и пълно бездействие ефективно ще бъде постигната в рамките на следващите няколко години, благодарение на новите технологии...

Абе то като гледам в човешката история, винаги масата е била затъпяла.Това е факт, независимо дали става дума за технологии, църква, фашистка, комунистическа или някаква друга идеология. Умните за малка част, но паметта за тях остава в народната памет.А 90% от простотията заминава в нищото.

В бълхария непрекъснато върви съревнонавие за писане с гъ*а си. Де що има държавен чиновник са на челни позиции.

Ами има българи, а има и бълхари, като теб.Споко, от тези вторите остава само тор и пепел.

103 думи или 103 букви?!?

"Индиецът Мохамед Куршин Хюсеин постави световен рекорд, като написа 103 думи с носа си по клавиатура за 47,44 секунди"

Повече от две думи в секунда

Брей да му се не види. Толкова ли е важно нещо е това писане, или няма какво да се покаже? Втръсна ми да го гледам този текст. Няма новини за нашия сайт, свързани с празниците явно и запълват с каквото има падне. Или и те въвеждат текстовете с нос... по скорост на опресняване на информацията май са съпоставими.

Сега някой Ганьо ще постави рекорд по писане с оная си работа, само че не на киборд, а на женско дупе.

Язък им за хилядолетната култура на индийците ...

Бързи пръсти, точен нос - празен джоб.

Абе тая "новина" защо е от феруари?

Сега чакам рекорд за най-много отвити глухи шайби с дупката на г.за

Сега разбирам защо им е такова качеството на софтуера на индийските програмисти

три години по шест часа на ден си е губил времето...

веднъж с ф.я си написах смс до приятелката, беше много романтично, но не можах да го заснема и документирам за гинес

много ти тънък ф.я бе!!!

Може телефона му да е дебел :-)