Ричард Брансън излита с космоплана "Юнити-22" с двама пилоти и трима пътници

Ако всичко върви по план, полетът ще продължи 90 минути и ще приключи, където е започнал - на писта на Спейспорт Америка в Ню Мексико

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за успеха! Пожелавам им тази година малко самолетче, догодина голям кораб!

Браво на екипа на "Върджин Галактика" и дебел кор за всички Ганювци изливаши помия тука - дребни миризливи и в душата нищожества, които ще си заминат от тоя свят напълно неизвестни и непознати за никого.

Успяха, огромно браво за целия екип !

Стремежът кой да е пръв в този тип полети води до това, че и шестимата са пътници да не казвам за къде

поне от днеска навсякъде може да влизаме без маски. ако се обединят всички и почнат да ходят масово без маски да видим какво може да ни направят. с правка борисо

и това ще падне. общо взето никой не е бил гравитацията

Сама от нашите...в първия полет.

Да качва тулупа и простата кърджалийска на кораба и аре чао

Смел е дано е добре. Искам да видя царя на теслите да се качи на своя ракета, ама едва ли. Хитрец е той

Аз пък искам да те видя теб, да правиш ракети, ама надали. Тарикат си ти, по лесно е да тролиш.

С тези имена направо ставаме свидетели на сюрреалистично космическо порно с девственици и дърти богаташи - SpaceX / Virgin Galactic -> Спейс секс с Галактическа Девственица. И първият, който ще дефлорира инициативата, е възрастен милиардер с име Rich (Богаташ) - Richard Branson.

Остава да се включи и сюприйм канцлерът на Австрия сЕбастиан Курц, който освен всичко се прочу и с проКурорско обвинение по случая "ИбиСа". Руснаците пък могат да отговорят със "сПутник" брандиран с лицата на Путин и Курникова и направо да пускат лайв стрийм в pornhub!

България ще контрира с трите Р-та, но не онези на ГЕРБ ("Работа, работа, работа!"), а с триото Роко Сифреди, Рон Джереми и Румен Радев (ВВС генерал).

Това наистина е епичен приказен сценарий! Освен Галактическата Девственица (Virgin Galactic), от Космически Секс (SpaceX) участват с кораб SpaceX Dragon - Космически Секс Дракон!!! Предстои битката за Девицата между Дракона и юнаците (в случая дъртаците)! Като имаме предвид, че първият човек стъпил на Луната е Neil A., Чието име прочетено наобратно е Alien - Извънземен, а думата PanET, означава Извънземен План (Plan ET), NASA направо надминава Hollywood :)))

Да не пропускаме формата на ракетата на Безос.

Хахахаха.... Те всички ракети са с формата на фалос, но тази е направо хардкор дилдо! :)))

И освен това корпорацията му носи името на мит за царство, обитавано само от красиви, полуголи жени-воини - Амазонки. С което се затвърждава приказно-митичната еротични символика на въпросната космическа одисея. Тази еротична символика е ясно изразена и в ядрената надпревара и атомните бомбардировки от миналия век, когато двете бомби пуснати над Хирошима и Нагазаки носят имената Дебелака и Малчугана, а тестовите бомбардировки са извършвани над островите Бикини, което си е буквално взривове в бикините. За капак, действието едно от най-популярните детски филмчета Спондж Боб (и негов дом), се развива в негов Дъното на Бикините - Bikini Bottom. А асоциацията Гъбички и Бикини (женски гащи) са повече от крещящи - жените страдат най-често именно от гъбички в интимната зона, от което следва, че Спондж Боб венерическа гъбичка! :))) Стенли Кубрик пасти да яде с неговата футуристична Space Odyssey 2001! :)

Баба ми ( бог да я прости) казваше по този повод : нямал си дявол работа , бръкнал с си с пръст в задника и си го счупил ( пръста!) !

За вас екскурзии в космоса,за нас ваксини

4секунди на ръба на космоса си е ,като оргазъм ..

Един път ме дърпаха с парашут над Албена. Беше две идеи над оргазма.

Нищо не разбрах от статията. Два пъти е поставил рекорд по прекосяване на атлантическия океан и двата пъти се насрал и го вадели от водата. Последно поставил ли е рекорд ?

Не авера му от Virgin Atlantic , Джеймс Стивън Фосет направи това през 2002 обаче после изчезна с някакъв самолет и го намериха изяден от диви животни.

Това руснаците са гаси утрепаната нация. Сопола си няма да хвърля върху тях.

Нии тва охооо -тва саюз ,тва чебурашка... Ногу сми яки.

Чичко Ричард излетя в Космоса с ракета! Най-красивата е тя- сребърна, и свети!

Е чакай ве има още 21 часа.

Да внимава,че подмине ли...и няма връщане.

Кое да подмине? Този космоплан 100% ще се върне на Земята, щото не може да развие достатъчна скорост за "подминаване"

Ма що ши са връщаш обратно ?

Много му пуши двигателят на туй чудо. С кюмюр ли го храни.

Ще се връща ли?

Поредна пирамида.

Дано всичко е наред и след брансън акцииките ми във върджин да се изстрелят и те в космоса

Трябваше февруари да литнат успешно. Тогава акцията им щеше да скочи на 150-200. Еххх мечти, мечти. Щях да се пенсионирам.

Едни летят, други коментират в Дира...

Добре го е измислил сър Ричард, без преден колесник, така Безос и Мъск няма да могат да му откраднат кораба.

Няма да се пуашиш. Баце и Шиши ще го оправят

Ама защо така ме репресирате?? Как така МВР ше ни пречи да купуваме гласове?? На какво прилича това??