Коментари - Робите, от които изкуственият интелект има нужда | IT.dir.bg
назад

Робите, от които изкуственият интелект има нужда

14-часов работен ден с минимално заплащане - така изглежда делникът на истинските жертви на т.нар. "дигитален колониализъм"

Обратно в новината
| Автор: Мари-Кристин Бьозе, ARD

Коментари - Робите, от които изкуственият интелект има нужда | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, плаща им се на тея за нищоправене, тва е фрилансър работа, не е като да работиш в компания някаква, и накрая, както винаги, не друг, а негърът мързелив от Кения вряка, че било дигитален колониализъм, а той роб!

Демек AI не се самообучва, а една мургава колумбийка му дефинира следващият if/else... То отдавна беше ясно, че е така ама не очаквах да си го признаят сами! :)

ИИ не е лъжица за всяка уста и за да го използваш трябва да имаш бая естествен такъв . ChatGPT е чалгата на ИИ и е предназначен за масовката . полезността му клони към нула и почва да става вреден с експоненциални темпове . чат ботовете не са от вчера . първият е Елиза и е от преди 60 (!!!!!) години . ChatGPT и подобни са за хора като Никито от сутрешния блок и хора, на които руснаците са им виновни за проваления живот

Тази статия всъщност доказва, че ИИ отваря нови работни места по цял свят! И няма някое шефче да ти виси на главата всеки ден и да се занимаваш с досадни колеги!

Оскарина е Едноличен Търговец

Тези компании трябва да бъдат осъдени и глобени солено!

Защо? Те предлагат работа (не е насила) , за която плащат нещо. И щом си се навил ти плащат толкова. Както пише в статията мераклии много. Не са ти виновни компаниите, помисли малко и ще разбереш.

Дайте ми талафона на Украинка Фуентес, като има да питам нещо - директно нея, а не тоя посредник Ай.

Инфлацията в днешна колониална, бедна и все по-пропадаща надолу България е всъщност жестока, дива спекула на всичко, най-вече спекула при хранителните стоки. Има 6-7 крупни играчи мутро-олигарси, които формират 5-6 картела, които от своя страна диктуват всички цени в колонията. Надолу по веригата са още 3-4 чужди вериги-магазини( BILLA, LIDL, KAUFLAND & METRO) плюс по-малките играчи на сцената - спекуланти, тарикати, прекупвачи, търгаши, печалбари, гешефтари, организирана престъпност и прочие паразитна сган. А народът? Народ няма - има рая(от турски - стадо). Овче стадо от тъпи, безмозъчни по рождение двукраки овце, които са едно 98-99% от овчата популация. Толкова са безмозъчни тези БГ-овце, че още не могат да разберат, че това е зверска спекула, с помощта на която шайка изроди ограбват и одират живи тия прости двукраки БГ-овце. Както е казал френския философ Монтескьо: " Всеки народ си заслужава съдбата".

Е, ти като си толкова умен и искаш да излезеш от колонията от овце... защо не ходиш на село да си произвеждаш картофи, домати??? Имаш избор... Мрънкач, ама ти е по-лесно да мрънкаш, а? Плюс това, кажи кои са овцете? Набор преди 90-та година или след за да не слагаш всички в под общ знаменател!

Под всяка статия е шефчето на отдела са му спуснали новата опорка и той завалията заработа стинки . Е са ще видиш инфлация по велик ден като се задръстят КППтата с бедни българи

От дворчето на вилата, ползвана само през уикендите лятото, изкарвам: домати, чушки, патладжани, тиквички, картофи, краставици, моркови, лук, чесън, зеле, тикви, спанак, маруля, зелен боб, ягоди, малини, круши, ябълки, дюли, орехи. Плюс релакс и смяна на режима от седмицата. От комшиите - яйца, овче мляко и сирене, агнешко, ракия. Няма по-голям кеф!

"( BILLA, LIDL, KAUFLAND & METRO)" - a Фантастико, ЦБА и други подобни, където цените са с 20% над тези, които спонема - нарочно ли ги пропусна или се прайш на олигофрен ?

Я да се замислим какво би правила тази жена без тази работа? Би умряла от глад. Роб е човек без права и принуждаван да работи без заплащане. В тяхната страна 300 долара си е добро заплащане. По същият начин както 2000 лв. тук. Така че спрете с врещенето. Нали не очаквате да си оставим задачите за днес и да отидем да се борим за измислените ви права? Освен това след тази статия ми стана ясно защо халюцинира Чатчето! Щот някаква си някъде решава какво може да се прави около Прага! Поредния слъзлив брътвеж на една изчерпана медия!

ясно се разбира - какъв боклук са тези програми, стъпващи на алгоритмите "монте карло", наричани "е-нтелект" ! . сбирщайн от "мнения" за дадено нещо от хората, се "събира" и шибаната програмка ви го дава, като отговор! . затова тоя шибан джи-пи ти чат или оня бард на гугъла дава по 3 "отговора" на всеки въпрос ! . още като го видях това нещо и окончатено ми падна в очите този "е-нтеелкт"...тва нещо не "мисли" ...то е папагал, който повтаря синтезирани от инвтернет неща, които хората са казвали ! . абсолютен боклук ...че и пари иска да плащаш ! .

насаждат идеята че Ai съществува. само че човешкия мозък е не самс физика и алгоритми а и химия. кукловодите ужасно се нуждаят от прикритието на така наречения '" AI "

Така е, все още не съществува, но веднъж създаден, няма да има нужда от роби.

Точно тогава ще има и сам ще си ги пороби.

съществува и работи от 40+ години , но не е точно някакъв бот с когото да си говориш тъпотии . за да го ползваш се иска бая естествен интелект

600 лв да кликваш тук-там вкъщи пред компютъра си е много добре. Който не вярва, да ходи при минус 5 градуса на строежа по 8 часа за около двойно повече пари, за да разбере истината.

моите зе лени по строежа ми са на 2800

Много хора искат да работят от вкъщи, в средата на нищото и да получават, като че ли са центъра на Манхатън, ама не става. Ако на тия почне да им се плаща нормална заплата, защо да се плаща на тях, а не на европейци и американци? Малко сме далече от това, време в което се постъва правилно, а не по начина по който ще изкараш повече пари, при това в краткосрочен план.

Какво може да знае една колумбийка относно: "Какво има около Прага?" Или как се преценява, че нейният морал е дотолкова висок, че може да определи, дали някои изображения са подходящи за деца??? То с толкова педофили се напълни нета, че какво пречи такива да са се хванали да обучават И. И.????

Ми не разчитат само на нея.

В новиьо съюз всичко че е ок ...

Мари-Кристин Бьозе, ARD ги оплаква. Ама първо нейната работа ще изчезне.

Се самоубиваха във фабриките на Апъл в Китай. Ма това не спря всички миндили да си купуват айфони. Напротив. Почнаха да дават по 2 бона за тия ограничени по функционланост микро-компютри имащи за цел да крадат лични данни и да ви носят трансхуманистичната дистопия на четвъртата индустриална революция, CBDC, социален рейтинг и базов доход. Ма матряла прост. И няма какво да крие.

Типичен андроид потребител, като че ли Гугъл не ти крадат данните, дори повече крадат от ябълките, но понеже не искаш да закупиш телефон за 1 или 2 бона, били лоши! :) Ябълките били кисели! Ами хейти си, хората са създали продукт, който работи добре, потребителите са доволни и всичко е точно! Каква е драмата? Да не говорим, че и андроид и iOS в основата си са Linux! Мрази Linux тогава...

IOS няма нищо общо с Линукс,

Е, да UNIX операционна система е! UNIX има общо с Linux, правиш ли връзката? ;) Всъщност се оказа, че има много общо! :)

какво грозде било кисело бе Галакси С24 са над 2.2к лв и е в пъти повече телефон отколкото абсолютно непотребен Айфон Относно Linux/Unix - добре, че се поправи. Ios e с BSD ядро, Android с Linux. само че Google са дарили много милиони $$$ на Линукс общността, както и код. А ябълката са дали едно голямо нищо на BSD.

За Samsung неща да чувам нищо! Бях със Samsung, инсталираш софтуер от магазина им след което ти казва, че не можеш да го изтриеш, а софтуерът им докато е пуснат ти блокира входящите разговори! Не знам колко iPhone е непотребен телефон, но спрямо Samsung боклуците, които за да чуваш какво ти говорят, като излезеш на улицата трябва да говориш на високоговорител и да си опреш телефона в ухото! А пък ми казваш да дам повече пари, отколкото за един iPhone на който всичко му работи перфектно(магазинът им вече поддържа горе-долу същия брой приложения, колкото и при андроид), чува се перфектно, има екстри, които другите телефони още не са виждали... Няма начин! Общо взето, наистина струва много пари, но за тези много пари получаваш качество, и много важно оторизиран сервиз в България, а не някакви гаражни сервизчета, където ти дочуват телефона, вместо да ти го поправят! В рамките на 2-3 години ще трябва да смениш няколко Samsung-а среден клас ~ 500 лв. телефон, което ще ти излезе все едно да си купиш iPhone, който дори да ти се повреди в сервиз ще ти отремонтират както трябва, ще платиш едни 100-200 лв. и ще продължиш да си го ползваш!

Явно много си обиден на оригиналния Дадат, Ха.ха.ха Кой магазин, кой софтуер ти е инсталирал на самсунг телефон, бре? Пиша ти от Note9 купен преди 5г1месец директно от Самсунг. С оригиналния софтуер, който се ъпдейтва сам без никакви проблеми. Бях при Verizon, после 2,5 г при TMobile и от 4 месеца пак при Verizon. Сменях само картата, нищо повече. В момента имам оферта от Verizon да си дам стария Note 9 и да получа S23 ULTRA за $10.77 на месец за 3 години. Бонуса ще е, че ще имам AI и 5G допълнително с мощен процесор.

Софтуерът беше някакъв Booster, но като си пуснеш някаква игра и дръпнеш отдолу-нагоре или нещо от този сорт(вече съм забравил) излизат някакви екстри, понеже ползваш телефона за игра, да ти балансира батерията да не ти харчи ток и т.н. но в същото меню, което си е към операционната им система ти предлага да цъкнеш за допълнителен софт, който щял да ти пести много ресурса(не е реклама или нещо подобно, което да те заблуди, към тяхната система е), естествено ти се съгласяваш и като цъкнеш ти отваря магазина на самсунг към съответната програма. Инсталираш си я и тя става вградена вече в тяхната OS, но се оказва, че докато играеш на телефона никой не може да ти звъни(т.е. играта е с някакъв страшен приоритет и не могат да те притесняват за нищо все пак хах), казва ти абонатът не може да говори в момента, излизаш от играта и оооо, чудо, вече могат да ти звънят! Този бустер не може да се махне, може само да се изключи от сървисите, той вече се води вграден към тяхната система. Много хора са се опитвали да го изтрият, няма махане. Това според мен е пълна подигравка и абсолютно недопустимо! Това ме накара да стана абонат на iPhone и откакто смених всякакви китайски боклуци и Samsung с iPhone съм супер доволен и изобщо не съжалявам! Аз бях страшен инат и мислех по подобен начин, че iPhone са боклуци, но реших да пробвам! И се оказа, че човек не трябва да прави генерални заключения за нещата, аз си взех поука, вземи си и ти :) Качеството струва пари, всякакви други приказки са излишни!

ПО-ГОЛЕМИ РОБИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ РОБИ НЯМА НИЙДЕ ПО СВЕТА ДОРИ И В АФРИКА.

Иначе експлоатацията винаги си е вървяла. Човек, като е в безизходица се навива на всичко. Иначе AI не е нищо друго освен добре познатата ни интерполация от математиката. Колкото повече стойности на функцията се знаят, толкова по-добре се предсказва графиката. За това е и нуждата от огромните бази данни.

Слава на Русия и Путин ! Правдата ще възтържествува !

Че има някаква законна работа, иначе трябваше да пренася наркотици в оная си работа или да е проститутка.

Хммм - а какво мислите прави безобидната captcha, която е поставена и в дир?

Тоя е руско производство

Демек изкуствения интелект се оказа бая естествен, щото по-евтино да се плаща на бедните, отколкото 2 теравата ток за тоя дето духа.

разбрахме, че и изкуственият интелект се учи :) което може да се разбере както преносно така и буквално :)

Дефиницията която днес ползват, за да нарекат нещо "изкуствен интелект" е "софтуер, който учи". Колко, как и т.н. е без значение. Като питаш "адаптивният филтър изкуствен интелект ли е" почва чесане по главите.

Това не трябваше да го пускате! Сега де що има путински трол ще тръгне да се врежда да обучава изкуствения интелект.

Явно те е страх да не си загубиш работата като трол...

Обучихте ли вашия изкуствен интелект ? Ама май не сте се справили добре, че това, което пишете става само повод за смях !