Коментари - Предстои първи в света дуел на бойни роботи | IT.dir.bg
назад

Предстои първи в света дуел на бойни роботи

Два бойни човекоподобни робота, създадени съответно от американска и японска фирма, ще „кръстосат шпаги” идната седмица.

Обратно в новината

Коментари - Предстои първи в света дуел на бойни роботи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

половин милион за тая глупост от видеото... една т55-ца на старо и са готови ;)

Не са им монтирали топки и няма какво да си късат като символ на победата...

Древната римска традиция на гладиаторският бой е жива и днес защото зад нея стои все същият начин на мислене на плътският човек, който издига в култ гордостта, егоизмът, суетата (смъртните врагове на човека, от които трябва да се пазим на всяка цена за да не паднем в грях и осъждение от Господа) и преходните земни неща. Защото Бог казва, че кротките ще наследят Земята. Тези който се наслаждават в Неговата веча правда, любов, грижа и истина. Тези в чиито сърца има любов, милост и искрена грижа за ближният. Които не търпят лъжата и лицемерието и за това не искат да съдят никого, за да не осъдят себе си, преди да са отворени книгите на живота, когато всичко скрито ще стане явно.

хората сме такива каквито сме, когато престанем да сме хора само тогава може би неща като гордост, егоизъм и суета ще изчезнат. и ти самия си човек и нищо човешко не ти е чуждо.

Гордостта, егоизмът и суетата са напълно безсмислени в свят управляван от нашият Създател, от Който сме получили всично добро даром и Който се грижи за всичко в битието в което живеем. Можем ли да се гордеем с неща, които не са от нас, но са дар от Бога? Гордостта и егозимът са най-масовите убийци на животи. Това са смъртните врагове на всяко живо същество създадено от Бога, защото ограбват любовта, смисъла и щастието от техният живот. Сатана създаден като ангел богопомазан да засенява - който трябваше да бъде пазител на вечният морален закон на Бога посветен на истината и живота, и да разнася Божията светлина в битието, падна защото гордостта му се надигна заради дадената му от Бога мъдрост и красота. Живота е най-ценният дар, но без любов, истина и справедливост не може да същестува. Бог ни казва чрез своето могъщо слово, че човек може да се промени само с Неговата помощ. Покаяният човек отегчен от безсмилието и суетата на греха, който води към тление и ограбва най-ценното в човешкият живот, трябва да покани доброволно Господа Исус Христос, за да промени характерите ни и да въстанови Божият образ в нас. Без нашият Спасител нищо не можем да направим, защото нямаме необходимата духовна сила в себе си поради падналата ни природа. Тази сила можем, да получим само от Бога. Заедно с Него имаме сила за всичко.

е те този вътре как ще се чувства, когато резачката на противниковия робот проникне до четала му.

Буквално ще изригне в оргазъм!

"управлението се извършва от оператор, който се намира вътре в робота" WTF ??? Този оператор е потенциален пътник към един друг свят...

Тролчета, това е Вашето бъдеще ! Оператори, но Роби- гладиатори !

Ба си освен оръжия краварника няма ли да произведе и нещо от полза на човечеството.? само оръжия в главите им.

същото и колхозниците.

Колхозниците харчат и печелят десетки пъти по-малко от краварите за оръжия. По-добре да си питаме световните лидери, дето изобщо не са като колхозниците.

Абе льольо ти за РОССИЯ ли говориш или си пил паркетол с паркезан и говориш насън.

Електрическата крушка, серийното производство на автомобили, компютъра, пералнята, сушилнята, тостера, блендера, и т.н. А руснаците - катюша, АК-47, лада (лиценз на Фиат), Москвич (стари немски БМВ-та), С-200, 300, 400... Само оръжия и допотопни автомобили... а и процесор Елбрус - на нивото на Pentium I.

А, и още провалени социални експерименти от руснаците, наложени на половин Европа - советьй, колхозьй, совхозьй, кремоковцьй, зииу, ворошиловцьй... Защо ги няма вече ?!? Та все още да имахме работа, т.е. да има къде да се правим, че работим, а номенклатурата да се прави, че ни плаща - да чакаме по 15 години за автомобил и по 25 за апартамент, който се строи 7 години след това, защото 3 пъти му изкривяват стълбищната площадка, и "социалистическата" държава вместо да плати неустойка, оскъпи апартамента 2 пъти за тези 7 години.

тези експерименти са наложени отвън. прочети малко.

KuraWtas ще победи...

То така се почва. Първо дуели-шоу, после роботи за тежки строителни работи, после им слагат оръдия и се почват на бойните полета.

кой е виновен за деянието, чука или ръката която го държи? пп. всяко нещо на този свят можеш да го обърнеш към лошо. няма изключения!