Роботи с изкуствен интелект заменят болногледачите в домове за възрастни хора

Роботът Надин е с изкуствен интелект модел GPT-3, с което са се подобрили комуникационните й умения

Обратно в новината

Коментари - Роботи с изкуствен интелект заменят болногледачите в домове за възрастни хора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приветствам това. На който не му харесва да си остане такъв какъвто е. На някои Ганьовци ,както винаги не им харесва . Тяхна си работа .

А болноебачите ще могат ли да заменят?

"Беше страхотно преживяване и ми хареса да общувам с възрастните хора и да им помагам... Вярвам, че роботите могат да са голямо предимство при осигуряването на грижи и помощ за уязвими хора", допълва Надин." Робота можел да "харесва , "вярва" и "допълва" е не го вярвам това.

как азиатката с Естествен Интелект го оставя гол на отворен прозорец след къпане, присвоява му кореспонденцията и пребива кучето му.

Направи опит да прочетеш пак какво съм написъл, не говоря за Ален Делон , нито за неговата болногледачка, а за безсмислените изречения сложени в устата на робот.

Явно си тролиш по презумпция. Старите хора имат нужда да им се обръща внимание. За да не се чувстват самотни. Това и прави робота Надин. За да си наемеш жива "Психоложка на частна практика", която да те изслушва, няма да ти стигне заплатата.

Ако не ти стигне заплатата за Надин потроли ще помагаме.

Най-добре е изкуствен интелект да замени и народното ни събрание и онази шайка престъпници наричащи се правителство. 100% ще сътвори много по-малко беди за страната.

Всички очакваме новите секс роботки със силиконови сиси и устни.Веднага купувам 10и ги пускам под наем...ще бъда кат Вънко Едно

за подмиване на силиконови кукли с ИИ под наем.

Вънко Едно сутеньора ке ги подмива всяка вече с маркуча

Най-важното, което не споменават , че робота няма да иска заплата, болнични и отпуска. Купваш от корпорациите машината, плащаш абонамент за софтуера и започваш да трупаш печалби. Разход ти е само тока и резервните части.

и за българки от цигански произход, щото роботът не сменя памперси

Дийн Кунц, "Легло №12" (The Twelfth Bed, 1968) - eдно-към-едно с описаното в статията, но е писан преди 55 години. Предполагам, че в някой момент ще се сбъдне и краят на разказа. Бр-р-р-р...

Ние пък си затворихме домовете за възрастни хора!

абе ела да видиш старчески дом в УК . Това в Бг не е старчески дом Остави старческите домове по селата старците са жива човешка трагедия

бахти ужасиите... къв свят ни чака не е истина.... почвам да ям, пия и пуша, с надеждата да умра преди 60...

Уф. Тез чак сега ли казаха. А аз отказах цигарите чак на 61 години...

този сам си е признал, защо ще умре млад: няма секс. Дори сам със себе си. Това живот ли е?

Най-добре да няма хора на земята, само роботи! Няма да има никакви проблеми свързани с човешкия фасктор!