Коментари - Родиха се първите генномодифицирани близнаци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се косете и не ги мислете толкова - Природата и Вселената си знаят работата - ако е за добро, ще го оставят за много векове, ако е лошо-ще го самоунищожат! От друга страна, това може да е поредния изпит за човечеството, защото нищо не се дава случайно!

Началото на Краят!!!

брей, много разбират 80% от генетика и религия, малейййй

значи богаташите ще имат красиви, здрави и умни деца...

ако се допусне ВМЕШАТЕЛСТВО на генно ниво в човека, то ще започне...нова Промяна в човешкия генОтип...какво искам да кажа ли - ще започнат да се появават повече момчета, или повече момичета, повече със сини очи, или повече с кафяви, или с повече от всичко /това е вече патологията, която не се изключва/, но ВЕЧЕ промяната няма да се диктува от Природата, от Господа или от Естеството на Човека, а от самия Човек, което е един омагьосан кръг :-(

А членовете им ще бъдат дълги, дебели и с кост.

Край, връщане назад няма. Супер-хората на бъдещето ще бъдат съвсем други.

Историята се повтаря, гръцката митология гъмжи от всякакви такива "супер-герои", това кентаври, минотаври, сатири, горгони, жени-птици, мъже-гущери и т.н. и т.н.

Мда, бледи остатъци от по-предишна цивилизация, която явно се е затрила безславно...

И ние продължаваме експериментите дали мъж може да роди.

Докато в ЕС упорито се мъчат да ни върнат в средновековието, други влагат усилия в бъдещето.

ще кажеш ако ти кажа, че това от години е направено в САЩ от Монсанто?

Очаквайте уроди хибриди между всякакви животни и човек... Тези технологии вещаят хорър по-страшен от днешните филми. Тежко и горко на човечеството. Някой от тези същества май ги има описани в книга Откровение на Библията - като например скакалци с човешки глави - разбирайте със зачатък на интелект... Ха да ви е "честита" новата безбожна технология...

Няма лошо. Това от години се прави. Просто никой не говори и не си признава. За да се стигна до РАЖДАНЕТО на първите такива деца е имало доста които не са се "родили". Такива експерименти могат да се правят само в страни в които човешките права не се зачитат много много, а медиите са подвластни на върховната власт. Хубавото е, че фантасмагориите за такива модифицирания като суперхора са невъзможни на базата на знанията натрупани до сега. Лошото е, че ако някой реши да прочиства земята и само някой хора да останат (модифицираните) - то това е много лесно.

Да, точно си описал страните. САЩ е едно от местата с интересни експерименти.

"а медиите са подвластни на върховната власт" ко каза Троли?

Аз какви мутанти съм виждала, при това без външна намеса. А този учен поне да ги беше направил с по 2 глави или с по няколко крака, че да впечатли.

Това не вещае нищо добро.....

преди всяко новооткритие мнозинството от хората са мислели като теб:)

Прав си. Стига тази технология да не попада в ръцете на вманиачени милиардери, целящи да се правят на богове. Какво залагаш, че това няма да се случи? Аз съм на 100% сигурен, че ще стане именно това.

И в повечето случаи е имало защо да мисли така. То не са експерименти със лекарства, елексири, пирамиди, фараони, строеве и какво ли не щеш, гавра след гаврата с по-слабите, с по-тъпите, с най-беззащитните...

изглежда си Песимист...защото се експериментира над бедните, а богатите ползват Експеримента. Дали има изключения от правилото...? Амии да вземем кибер,ох, хипер..абе това със замразяването...колко от бедните са се замразили, за да дочакат по-добри времена, когато ще бъдат открити лекарства за болестта им и замразяването на ембриони - колко от богатите са се възползвали от него, или това е вече многохилядна...практика? ?

Русняците откога проведоха подобен опит!

Човеците се взеха много насериозно и взеха да се бъркат с малките си мозъчета там, където не им е работата. В Божиите дела. Генномодифицирани..Пфу...Видяхме какви са генномодифицираните домати, зеля, ягоди- дебели, тежки, здрави, устойчиви на болести, но- с вкус на пластмаса и гума.Отврат ! Същите ще са и тези ГМО-мутанти- дебели, едри като Хълк, силни, яки, устойчиви на ХИВ , но- безмозъчни с нисък интелект и полово немощни сниска оплодителна способност. Освен това са китайски продукти. Нискокачествени. Ето- дойде времето, когато лафът, че китайците ще почнат да ни правят децата стана реалност. Не Сащ, не Русия, нито ИДИЛ или Израел са заплаха за света, а - Жълтата чума. Вече ни завладяха икономически благодарение на продажните ни управници- всичко на пазара е китайско- даже чесън, чорапи, конци, игли, гащи, чаши, чинии и така нататък- от-до. Ще дойде време, когато САЩ и Русия ще се обединят срещу Жълтата зараза, но вече ще бъде късно.

Дано да си прав. Аз лично ще се радвам ако жълтата чума затрие русия и фащ.

Няма да сме живи някои, когато ще стане страшно, искат хора лесни за управление, добре дошли в новото време, програмирани създания, няма имена само под номер, машините правят всичко, даже и размножаването!

им обещават вечен живот...за да финансират това безумие.. Технологиите трябва са в услуга на човечеството...НО трябва има една червена линия която не бива да се прекрачва...а тя е човешката модификация ,защото не се знае до къде може да стигне това.

В коментарите днес: Необуздана идиотщина.

Кажи нещо нормално,за да се аргументираш.

ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАЦИЯТААА!!!! ДА ЖИВЕЙ САЩ!!! УРААААААААААА!!!

за пореден и фатален път се отвърна от Божията воля. Бездната е почти напълно отворена.

Няма логика в това което казваш... Пък и кой си ти, че да тълкуваш Неговото дело...

Не става така, не ставааааа. Не става отвън навътре да се правят нещата. БОлестите, силното и здраво тяло са следствие на Дух и Душа. Чисти мисли, чисти чувства, чиста карма. От там се започват нещата. По този начин само се забавят нещата докато бомбата в един момент избухне, дори и да се получи някакъв ефект цената за това е ужасяваща Духовната Деградация, не че сега не е в огромна степен. Тялото е следствие на духа и душата, а не обратното, как да ти го обясня по-лесно, не знам.

трансхуманизма ли е това?

"Транс-", да, ама "хуманизъм", е спорно.

за пореден и фатален път потъпка волята на Бога. Бездната е вече почти напълно отворена.

Коя воля на бога е потъпкана? Бог е позволил този експеримент, значи това си е негово дело.

е Бога в човека. Духът и душата създават тялото. Не обратното - ако се тръгне в обратна посока духовната бомба ще бъде унищожителна за човешката душа...

Имаш ли под ръка цитат от библия или евангелие, където изрично се забранява генното модифициране? Няма такъв? Благодаря. Следващия.

много добре познаваш библията...и я тълкуваш - много добре :-) Казва се: КАКТО ДЯВОЛЪТ ТЪЛКУВА ЕВАНГЕЛИЕТО

браво на китайците

Отвориха кутията на Пандора! Вече нищо няма да може да ги спре!

демег мутанти ?

интересно, какво се случва с докрината за демографските кризи, когато говедата в един неизбежен момент ще схванат, че техническото решене го има отдавна и цялата паника е фейк.

... как да принуждаваш хората да "захранват" финансовите социални и здравни пирамидални структури. CRISPR все още не дава решение успешно генно редактиране на поведение. "Матрица" -та не е реална все още.

Нали всичко беше под строг контрол, ограничено и според етиката и правилата - ГМО растения и още повече живи организми? И затова може да се внасят в Европа и Бг? Май не е, под контрол. И не трябва да се внасят, но вече излъгаха ....

Ко речи?

това е Китай.

китай не е на марс

интересно, какво се случва с докрината за демографските кризи, когато говедата в един неизбежен момент ще схванат, че техническото решене го има отдавна и цялата паника е фейк.

И как ще разберат, че е устойчива на HIV вируса?

Това е Китай друже веднага са го заразили....да пробват как е....

ДО РЕДАКТОРА: “Вследствие” (а също и “впоследствие”) се пишат СЛЯТО. Неграмотността е заразна.

ама ако го напишат правилно, се започва едно блеене в коментарите, защо го били написали слято

май менгеле се преражда в китай нямат задръжки в експериментите с хора доста обезпокоително

Императора ще поръча на китайците да го клонират, заедно с ботокса и високите токове и ще управлява вечно Галактиката (руската).

Кой управлява Русия е техен избор. За Българите е важно, кой управлява България.

Глупости.

Абе, що тъй тез учЕни уж умни, а пък толкоз време не могат да вдянат, че откритията им се използват предимно за оръжие и контрол над масите.

Абе хора,всички вие сте продукт на гени експерименти,проведени преди милиони години тук....да немислите,че сте произлезли от маймуните по еволюционен път....създадени сте от едни гущероподобни и други коткоподобни.....по точно от хибридната им форма....а честито на местните овце...

Ти счупи тъпомера вече. Тва в Телеграф ли го чете или ти се явяват у вас?

ЗНАМ СИ АЗ ,Ч Е КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ГО ПРИКЛЮЧАТ ТОЯ СВЯТ...

"Комунисти" "демократи", "леви" "десни", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и антикомунисти.

Явно не си живял през комунизма.. Престъпно прости, както казваш, са не тези, които им се "връзват", а тези, които смятат че Комунизъм = Демокрация.

Не, душата, аз съм живял, ама ти не си разбрал - комунизмът ряпа да яде пред задаващата се демоНОкрация.

аз съм живял през комунизма....и НЕ МЕ ПЛАШИ С НЕГО, защото аз съм живял ДОБРЕ. Да имаш нещо ПРОТИВ да кажеш?