Коментари - Родиха се първите генномодифицирани близнаци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗНАМ СИ АЗ ,Ч Е КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ГО ПРИКЛЮЧАТ ТОЯ СВЯТ...

"Комунисти" "демократи", "леви" "десни", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и антикомунисти.

Абе, що тъй тез учЕни уж умни, а пък толкоз време не могат да вдянат, че откритията им се използват предимно за оръжие и контрол над масите.

Императора ще поръча на китайците да го клонират, заедно с ботокса и високите токове и ще управлява вечно Галактиката (руската).

май менгеле се преражда в китай нямат задръжки в експериментите с хора доста обезпокоително

Кой управлява Русия е техен избор. За Българите е важно, кой управлява България.

ДО РЕДАКТОРА: “Вследствие” (а също и “впоследствие”) се пишат СЛЯТО. Неграмотността е заразна.

ама ако го напишат правилно, се започва едно блеене в коментарите, защо го били написали слято

И как ще разберат, че е устойчива на HIV вируса?

интересно, какво се случва с докрината за демографските кризи, когато говедата в един неизбежен момент ще схванат, че техническото решене го има отдавна и цялата паника е фейк.

Нали всичко беше под строг контрол, ограничено и според етиката и правилата - ГМО растения и още повече живи организми? И затова може да се внасят в Европа и Бг? Май не е, под контрол. И не трябва да се внасят, но вече излъгаха ....

интересно, какво се случва с докрината за демографските кризи, когато говедата в един неизбежен момент ще схванат, че техническото решене го има отдавна и цялата паника е фейк.

Явно не си живял през комунизма.. Престъпно прости, както казваш, са не тези, които им се "връзват", а тези, които смятат че Комунизъм = Демокрация.

Не, душата, аз съм живял, ама ти не си разбрал - комунизмът ряпа да яде пред задаващата се демоНОкрация.

Ко речи?

демег мутанти ?

Отвориха кутията на Пандора! Вече нищо няма да може да ги спре!

браво на китайците

Това е Китай друже веднага са го заразили....да пробват как е....

Абе хора,всички вие сте продукт на гени експерименти,проведени преди милиони години тук....да немислите,че сте произлезли от маймуните по еволюционен път....създадени сте от едни гущероподобни и други коткоподобни.....по точно от хибридната им форма....а честито на местните овце...

за пореден и фатален път потъпка волята на Бога. Бездната е вече почти напълно отворена.

... как да принуждаваш хората да "захранват" финансовите социални и здравни пирамидални структури. CRISPR все още не дава решение успешно генно редактиране на поведение. "Матрица" -та не е реална все още.

трансхуманизма ли е това?

за пореден и фатален път се отвърна от Божията воля. Бездната е почти напълно отворена.

Ти счупи тъпомера вече. Тва в Телеграф ли го чете или ти се явяват у вас?

В коментарите днес: Необуздана идиотщина.

Няма да сме живи някои, когато ще стане страшно, искат хора лесни за управление, добре дошли в новото време, програмирани създания, няма имена само под номер, машините правят всичко, даже и размножаването!

Кажи нещо нормално,за да се аргументираш.

им обещават вечен живот...за да финансират това безумие.. Технологиите трябва са в услуга на човечеството...НО трябва има една червена линия която не бива да се прекрачва...а тя е човешката модификация ,защото не се знае до къде може да стигне това.

Човеците се взеха много насериозно и взеха да се бъркат с малките си мозъчета там, където не им е работата. В Божиите дела. Генномодифицирани..Пфу...Видяхме какви са генномодифицираните домати, зеля, ягоди- дебели, тежки, здрави, устойчиви на болести, но- с вкус на пластмаса и гума.Отврат ! Същите ще са и тези ГМО-мутанти- дебели, едри като Хълк, силни, яки, устойчиви на ХИВ , но- безмозъчни с нисък интелект и полово немощни сниска оплодителна способност. Освен това са китайски продукти. Нискокачествени. Ето- дойде времето, когато лафът, че китайците ще почнат да ни правят децата стана реалност. Не Сащ, не Русия, нито ИДИЛ или Израел са заплаха за света, а - Жълтата чума. Вече ни завладяха икономически благодарение на продажните ни управници- всичко на пазара е китайско- даже чесън, чорапи, конци, игли, гащи, чаши, чинии и така нататък- от-до. Ще дойде време, когато САЩ и Русия ще се обединят срещу Жълтата зараза, но вече ще бъде късно.

Русняците откога проведоха подобен опит!

Няма логика в това което казваш... Пък и кой си ти, че да тълкуваш Неговото дело...

Това не вещае нищо добро.....

Не става така, не ставааааа. Не става отвън навътре да се правят нещата. БОлестите, силното и здраво тяло са следствие на Дух и Душа. Чисти мисли, чисти чувства, чиста карма. От там се започват нещата. По този начин само се забавят нещата докато бомбата в един момент избухне, дори и да се получи някакъв ефект цената за това е ужасяваща Духовната Деградация, не че сега не е в огромна степен. Тялото е следствие на духа и душата, а не обратното, как да ти го обясня по-лесно, не знам.

преди всяко новооткритие мнозинството от хората са мислели като теб:)

ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАЦИЯТААА!!!! ДА ЖИВЕЙ САЩ!!! УРААААААААААА!!!

Прав си. Стига тази технология да не попада в ръцете на вманиачени милиардери, целящи да се правят на богове. Какво залагаш, че това няма да се случи? Аз съм на 100% сигурен, че ще стане именно това.

"Транс-", да, ама "хуманизъм", е спорно.

това е Китай.

Коя воля на бога е потъпкана? Бог е позволил този експеримент, значи това си е негово дело.

Аз какви мутанти съм виждала, при това без външна намеса. А този учен поне да ги беше направил с по 2 глави или с по няколко крака, че да впечатли.

е Бога в човека. Духът и душата създават тялото. Не обратното - ако се тръгне в обратна посока духовната бомба ще бъде унищожителна за човешката душа...

Няма лошо. Това от години се прави. Просто никой не говори и не си признава. За да се стигна до РАЖДАНЕТО на първите такива деца е имало доста които не са се "родили". Такива експерименти могат да се правят само в страни в които човешките права не се зачитат много много, а медиите са подвластни на върховната власт. Хубавото е, че фантасмагориите за такива модифицирания като суперхора са невъзможни на базата на знанията натрупани до сега. Лошото е, че ако някой реши да прочиства земята и само някой хора да останат (модифицираните) - то това е много лесно.

Очаквайте уроди хибриди между всякакви животни и човек... Тези технологии вещаят хорър по-страшен от днешните филми. Тежко и горко на човечеството. Някой от тези същества май ги има описани в книга Откровение на Библията - като например скакалци с човешки глави - разбирайте със зачатък на интелект... Ха да ви е "честита" новата безбожна технология...

Да, точно си описал страните. САЩ е едно от местата с интересни експерименти.

китай не е на марс

Докато в ЕС упорито се мъчат да ни върнат в средновековието, други влагат усилия в бъдещето.

Глупости.

Дано да си прав. Аз лично ще се радвам ако жълтата чума затрие русия и фащ.

"а медиите са подвластни на върховната власт" ко каза Троли?