Коментари - Роскосмос пуска на промоция най-евтината си ракета | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще продаде къде какво има по складовете и ще се самозакрие

Още едно кранче за валутни приходи секва...

Като монополисти, цели 16г, руснаците работеха с по висока надценка. Сега се връщат към нормална надценка, използвайки стария търговски трик - промоция - 50%

когато нещастници като българите тръгнат да надничат в канчетата на големите! ЕЙЙЙ БЪЛГАРЧЕТА НЕМОИТЕ ИМ СЕДНА НА КОСЪМ НА РУСИЯ И САЩ, А СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ГИ ОБСЪЖДАТЕ! Стойте си в дупките и си налягайте високотехнологичните парцали с които сте облечени! До 1989г. България бе производител на какво ли не и най-голямия майтап бе че идваха тук руснаци да си купуват платове и какво ли не още, а сега българите са за смях щот се обличат с най-големите боклуци! Тов ави го давам като пример колко сте смешни!

до къде докарват товара! Щот едно е до 1000 км и друго е до 40000 км.

Няма страшно. И още може да се свали цената. Разликата ще се покрие от руските пенсионери както винаги досега. Нали целта е да сме по велики. То и сега е така евтино, некачествено синоним на руско.

Руските пенсионери и разходите по F-35 ли покриват ?

На Су-57.

Към редактора: промоцията е на най-мощната, а не на най-евтината ракета, както е написано в заглавието.

Конкуренцията е важен двигател на прогреса, да се понапънат щом се налага. Едва ли имат особени шансове с технология на 50+ години но пък може да измислят нещо ново.

Ама нещо нема купувачи... дееба и примоцията.

Ама наистина ли връща първата степен? И как стана ясно това, от рекламата ли? Наръчник на рекламодателя: как да фалираме Роскосмос с измислени от Мъск истории. Кукиш, янкеси!

Утихвай, че пак ще те вържат санитарите.

Ох, как Рогозката го боли джоба :)

Късно, трябваше да го направят преди много години. Сега вече съвсем ще фалират

С това серийно производство трябва да има и промоции...

Тия приказки за евтините фалкони някой в съд под клетва ли ги е казал или се приемат на доверие понеже "Мъски така ми рече един път като се напихме заедно...". Същото е и за "Протон". Кой може да е сигурен колко точно струва? Кое колко струва точно за какъвто и да е бизнес требва да си луд за да го обявиш пред всички. Обявява се за колко го продаваш, а колко ти струва не е работа на никой друг освен само на тебе! Разходи пък се обявяват пред данъчните. Но това по принцип не е информация достъпна за всички и тия разходи дали са такива реално или не са е въпрос обикновено на дълги проучвания , и то само ако някой който има право на това ги оспори. И дори тогава не е напълно ясно.

пръво, фълкон без токсично гориво ли е? на теменужки? или американските отрови са най малко отровните отрови?? фторо: нии колкот ракети сме истреляли...на боб и зеле...ленине щел да лети...лелелелеллеле

и сега ако се окаже, че SpaceX все пак правят пари от техните ракети, докато руснаците не, как ще оправдаят, че се вътрят? И работят залудо на чужденците?

Изстрелването на нов Фалкън 9 струва 62 милиона с печалбата. Изстрелването на Фалкън 9 с първа степен втора употреба намалява цената до 35-40 милиона с печалба, но засега СпейсХ не предлага такава цена на изстрелване, но прави отстъпка до 50 милиона на изстрелване.

Иван Петров

я, пак

Пред блока каза, че сега имало примоция и на всеки старт дава по 10 лева!

С нея щял да лети Ленин

Ей сега се връщам от Кауфланд ама много ядосан! Ами свършили промоцията още в 9 часа! Имало опашка още от 4 часа сутринта, и списъци даже ...

PEYTSCH

Браво! купувам две...

явно ти харесват

PEYTSCH

Не бе...Мисля, че са на водка...Голямо пиене ще падне...Инъче са кухи лейки...

дават пенцията и си купувам само не разбрах в кой магазин се харчат

безумните преписвания на гогов,ей дира спрете му хонорарите на тоя че на народа му омръзна да псува