Коментари - Румънски учени ще ”принтират” човешки органи | IT.dir.bg
назад

Румънски учени ще ”принтират” човешки органи

Румънски учени се надяват да "принтират" човешки органи на първия биологичен принтер в Източна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Румънски учени ще ”принтират” човешки органи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще принтират те... замерват ги, снимат ги и ги пращат на българските апапи, а те ходят нощем да колят по катуните... И после, в хладилната чанта - за Румъния.

Ами румъния дава пари и за наука , а не само за асфалт.Както се казва в изказване на Домусчиев,търсят се низко квалифицирани работници, за хора с висше образование няма търсене.Това показва , че България отива към страните от третия , пардон четвъртия свят.

А могат ли да ми изпринтират един нов чеп, 28 санта?

Ти русалки ли ще изкормяш за Никулден с това?

ще принтират цървули

Това е пълен ама пълен ташак!!!! Това не е нищо повече от кражба на 1.2милиона от фондовете!!!! Този чикиджииски хоме мейд "3Д принтер" струва 1200$!!!!!!!!! Това е жалко и смешно!!! Върнете парите!!!!!

Жъ умра от смех. Тва кат едно време га бях малко пионерче се опитвахме да направим елементарна робо-ръка. Разбира се не можахме да я докараме дори да се сгънем в лакътя ама ни четкаха че кат пораснем ще правим роботите за междузвездни полети. Та и руманеско така. А иначе аз от утре започвам да принтирани мозъци в мазата. Имам един чупен микроскоп та почвам с него....кой се чувствува тъп да идва да му принтна един нов мозък

Днеска органи, утре сигурно цели човешки тела.

"Румънски "учени" ще принтират хрущяли" е по-добро заглавие :)

Тези сензационери със сигурност са излезли от реалността и сънуват розови блянове за тичащи към тях спонсори със солидни финансови възможности. Да се принтират органи е гарантирано невъзможно и никога няма да стане реалност.

Едни румънци ни застигнаха и ни изпревариха. Да не говорим за унгарците и поляците. А ние затъваме в толерастията и демонокрацията, надявайки се чичо Сам да ни потупа по гърба, изпразвайки ни джобовете...

румънците глупако не си избраха нито веднъж бившите комунисти след 89-та. Затова ни застигнаха, а и задминаха. А и не знам да са в лоши отношения с чичо Сам. По-ванжото е че не са в добри отношения с Путьо и няма руско влияние там, затова и ще им дишаме прахта оттук нататък

И двамата не сте прави. А ти особено, ако чуждото мнение не ти харесва, опровергай го, без да обиждаш. А и двамата не сте прави, защото Секуритате си е там и именно тя работи с чичо ви Сам, точно както е и при нас. Обаче Румъния е голяма страна и се води голям пазар, затова инвестициите там са в пъти повече, отколкото у нас. Първо гледат картата на страната, а не дипломата на специалистите. От 10-тина години там се изсипват купища пари, как няма да дръпнат. А ние сме оставени да бъдем външна граница. Имам чувството, че съществуват някакви правителствени препоръки в коя страна е безопасно да се инвестира, и то не само от гледна точка на корупцията. Румъния занимава ли се с огради по границата и ще приеме ли бежанци според обема си? Ами не. Ние сме за курбан, не ви ли е ясно?

На къде върви Света, а! А съседите, румънци - ти да видиш!... Ц, ц,ц... А КЪДЕ сме ние? - Мани, не питай....

Ех, разбраха на запад, че са много далеч от принтиране на реално работещи органи и взеха пичовете от изток да се напъват... Ако не друго, румънците пак намазаха повече от нас по европрограмите.

Като обобщение на коментарите: добре е да си имаме такива съседи!

мамалигарска им работа

Вместо да правят като великите колхозници от чайника да вадят органите на затворници, те ще ми ги принтират!

Пу, бездарници... ама атомни бомби не могат да правят като всички велики нации!

Ей момчета, ще ми принтирате ли един мозък че моят за нищо не става?

"12 милиона евро получени от еврофондовете" за тия пари може директно да се снабдяват с органи от Тайланд без да се принтират....:) REAL3D

Ще принтират човешки органи от мамалига.

мога да кажа! Поклон пред труда и постиженията на тези хора!!!

Градът се казва Тимишвар а е румънски само от 100г.и повечето там са унгарци

Ние принтираме сухи фъшкии.

а пък чукчите в северна чукотка се заели да измислят фризер, ти да видиш

Има разлика дали ще принтираш протези или човешки органи.

Да преминават направо към принтиране на клонинги...