Коментари - Изкуствен интелект става президент на Русия? | IT.dir.bg
назад

Изкуствен интелект става президент на Русия?

Изкуственият интелект Алиса, разработен от търсачката "Яндекс", ще се кандидатира за президент на Руската федерация.

Обратно в новината

Коментари - Изкуствен интелект става президент на Русия? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в БГ е готов проекта за изкуствен смилянски боб който ще захранва вечно енергийно боковите хъбове.

Защо не, след като виждаме как Липсващият Интелект се вихри тук?

Всичко, което може да се инсталира на Правец 8 ще е по-добро от настоящия.

А ще пуши ли. Ако не пуши, хич да не се кандидатира. Ако не пуши, значи не руско

AbuTalib

Ако този робот има интелекта на горби, не само россия ще се разпарчадиса, че и на САЩ ще окаже необходимото влияние за това.

Сигурно се изисква да е човек. А изкуственият интелект няма емоции. Може да реши например, че пенсионерите са бреме - "да се избият". ;) Или набързо да реши, да изстреля ядрени ракети. Ако се учи от хората, както ИИ на Майкрософт Тау, набързо стана почитател на Хитлер, мрази евреите и казва "всички феминистки да горят в Ада". ;) Та трябваше да го спрат след 24 часа и да се извиняват.

Изя, как ты считаешь, Путин точно победит на выборах? Сёма, Путин точно победит, даже если не будет выборов.

Няма лошо - видяхме до сега как Путя успя за 18 години да съсипе до основи най голямата по територия страна, да изнесе цялото национално богатство, да направи 150 милиона души на 150 милиона свине, да опростачи цялата тази сволоч и да задигне за себе си само около 200 милиарда долара. Ама сега американците ще му ги конфискуват като не ще доброволно да се самоизрита от власта. Ако той не го направи, ще му "помогнат" неговите товарищи по кражба - зер трябва да защитят собствените си парички и Путя е пречка за това.

Тоест, според теб, Русия и руснаците сега са по-зле от колкото по времето на Елцин?

Верно, това който ти го каза за 200те милиарда? Досега бяха 40, как пък така станаха 200 изведнъж... това списание Форбс спи, мама му стара, все изтървя Путя в класациите си. Льольо, средният руснак ще те купи и продаде 10 пъти. Когато той почне да се надява на бг туристи, ела ми се обади пак. А колкото до това какво щели да му вземат американците - ами ако успеят да се отърсят от "руската намеса в държавните им дела", може и да успеят, хахах.

Интересно, на страната на ватниците си, но търсиш информация от Форбс. Нещо като шизофрения ли е?

Когато българските туристи тръгнат към Русия, ще означава, че яко сме го закъсали. Разчитат на руснаците онези пишман хотелиери, в които български крак не ще и да стъпи.

Путев както прееба конституцията ще е президент до 2033 г.за жалост на мужиците ! Само скапването на РФ като СССР поради мизерията може да наруши мандата до 33година на Путев. Всичко друго е Лай-Лай -Кучка. Бюлетините са в дълбините на Петровка и Люблянка. Но той Путев си има ЕШ - Бочко/ бай Тошо 2 /. Бюлетините са в мазето на НДК-смяна няма!!!!!

Кажи нещо и за Меркел? Колко години управлява?

Германия си има президент, който си се избира съгласно конституцията, а Меркел е избирана също съгласно конституцията, докато Путлер е в нарушение на базата на фалшиво тълкуване и специално променяне на конституцията.

Ааааа грешите путлерастчета! путИН не е велик още! С няколко милиона избити е назад от полубоговете жидове ленИН и сталИН! Ама последните години ви паднаха критерийте за божественост, тъй че като нищо кгб като го почине ще го наврете и него при сифилистика в мавзолея!

Според руските стандарти са необходими поне 14 бойни глави за да може едно устройство да придобие изкуствен интелект.

Някой да има крак или поне да даде списък на чийт кодовете?

Мда, за тая псевдо-държава дори мужикистански изкуствен интелект е по-добре от това хипофизно джудже каПутинко.

Пробвайте преводача на yandex и тогава лейте мозък. ДОСТА по-добър е от този на Google. Просто пробвайте.

Ами то и един от основателите на гугъл е руснак - Сергей Брин. Без руснаците, говедата са за никъде.

Se taia

Само дето образованието му не е руско, ама... Все се изказваш неподготвен...

Е да де, но Google не е създаден в Русия.

а гласуването ще бъде безпристрастно и електронно ;)

дрън-дрън. Робот не може да се кандидатира за президент никъде, защото не отговаря на условията - възраст, гражданство и т.н.

При ушанките всичко може

че рашките ще гласуват и за робот. Те са свикнали царят, батюшкяата и въобще някой голям, далечен, велик и справедлив да мисли вместо тях)))) робота ми се вижда много подходящ.

такива новини са адреналин за сивата лой в главата на дебилните. можеби, заслужават по-видно място.

на чучелото в кремъл главата му е пълна с ботокс. На това "естествен интелект" ли му викате?

"Чучелото в Кремъл" такива форумни неудачници като тебе не могат да му стъпят и на малкия пръст. Както и издуханите западни лидери, които вършат също толкова полезна работа, колкото би вършила една играчка с ключе на тяхно място.

Как да му стъпя на малкото пръстче, като ще му счупя врата на джуджето? Няма как да видя пръстчето

Гогов излез от руските сайтове бе мамин сладък. Там освен малоумна пропаганда друго няма. Или ти чужди езици освен руски не владееш и затова си принуден да преписваш от там?

На гогето за това му плащат тук,то освен руски новини (за 80% дебили)няма

А, най-добре да се забранят новините щото са руски. И който ги разпространява и чете , направо да го слагат в затвора. Нълье!?

Епа ние като влизаме в сайтовете на снглийки да не би да четем само верни новини? Или за соросоидните дебили само козяшките новини са верни? Ами че то кат при комунизма,партията е права дори когато греши? Оти ручахме жабетата.

На тоя президент могат буквално да му спрат тока :):):)

да, би било неоценимо качество на един президент.

Тия изперкаха повече от македонците. За македонците поне има надежда, че напоследък май нещо взеха да помняват.

имаш предвид "украинците" нали ..наистина е трудно да се прецени кой ма по-големи тъпанари те или "македонците"

Ами като нямат естествен ...

Нали? Руснаците са тъпи, затова им е ИИ. Виж, американците понеже са много напредничави хора, също им трябва ИИ. Едно и също нещо уж, пък различни функции изпълнява.

Пичове, спрете се с тея новини за ИИ, бе... Никой не ги чете вече, разберете, станаха като жълти хроники.

Естествен интелект формализиран в комютърна програма не прави изкуствен интелект. Интелекта е свойство единствено на живите съзнателни същества притежаващи свободна воля и морал, които са взаимно обусловени. Нещо което компютрите или която и да е била друга машина създадена от човека, никога няма да станат. Човек никога няма да бъде господар на живота и смъртта защото не е свят. Тази висша власт и светостта са неразривно свързани и те са обусловени от нуждите на вечният живот в любов, истина, правда, радост, смисъл, красота и хаония, който единствено има смисъл. Затова единствено нашият свят, вечен, всемогъщ и всезнаещ Бог, Чиято воля не може да бъде осуетета, има такава висша власт. Защото единствено Той може и ще гарантира живот през вечността. Всико е логически свързано. Бог не може да бъде различен от Този който познаваме от Неговото слово записано в Библията, защото само Този единствен Бог може да осигури нуждите на вечният живот и да го гарантира през вечноста. А докато Божият Син не дойде да прибере верните Му хора в Небесното царство където им е приготвил обиталища, всички ще слушаме и чететм неспирната вавилонска пропагандна митология.

Ако се гласува онлайн, като нищо да спечели :))))

Алиса, Миелафон у меня, не сдавайся!

Емоциите и инстинкта са както слабости на човека като вид, така и са негови предимства. Вглъбен.

Твърде е сложно това послание за 80% от хората.