Коментари - Русия изстреля модернизиран ”Союз” към МКС | IT.dir.bg
назад

Русия изстреля модернизиран ”Союз” към МКС

Русия изстреля модернизиран космически кораб към МКС с руско-американско-японски екипаж на борда му.

Обратно в новината

Коментари - Русия изстреля модернизиран ”Союз” към МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците изстрелват поредния управляем космически кораб, с екипаж на борда..... А какво очакваме да истрелят лудите крави?:) Колумбия или Челинджър?:)

курск отново

Ех как ми се иска и България да изстреля нещо....

Чейте малко бе, един усъвършенстван кораб е успешен когато кацне то тогава му е най-напечено.Иначе тая капсула с малки модификации е от края на 60 те години.Ракетата Союз също, то кат нещо бачка що да се потиш? Също така тая конструкция е платена с живота на космонавти като комаров и други.Тва разбира се не е проблем за американците. Техната ракета Сатурн 5 е 10 пъти по-голема от тоя кошник. но скъпа. Са Найлон мъката тества неговата капсула и още една друга се тества. споко ще има и американски ракети:)

Оахахаххаха, ахахахахахахаха :) Голям си като голямата американска ракета! :)))))))))))) Ахахаха

съвсем съизмеримо е с нови хоризонти, юно, касини, джеимс уеб, хъбл, кюриосити, кеплер и т.н. и т.н. и т.н. Ако беше нещо кой знае какво мурзилките нямаше да го делят с краварите, ем са "господари" по извежданията, хем МКС, не РКС и хем са във нова студена война с фащ, майдани, сирии, миндили ала бала, хем си продължават да си прибират парички от тях, гоумеи са, чудя се кой ли им направи ракетите и калашника, щото "автомобилите" им знаем кой, кампутерите също и т.н.

Мешаш баби и жаби. тия дет спомена са без хора.Американците наистина са в душпка от доста време след катастрофата на совалката. Не, че немат технология имат. Но искат да го направят по-американски-по-рентабилно и евтино и за тва сега Найлон мъката движи ракетите и капсулите:)

Браво! браво! мацка на станцията!!!

Отвратително е че великият ни партьор Америка рискува живота на горката Рубенс в тази пробита ватническа тенекия! Ние всички знаем,че е защото използваме москалите за такси ,и за да не си хабим Американските високотехнологични совалки,ама все пак ,с ватнически кораб и пилот ватник е унизително ! Ще протестирам до спиране натова.

Това е нонсенс. Фоб и демократ са несъвместими неща. Фоби са путлерастите.

И ти :)

Браво на руснаците.

Е кво браво бе, американците излязоха извън слънчевата система, сега изследват Юпитер, а рушняците стигнали до Станцията.

Покажете американците какво изстреляха !

Забранено е да се поставят видеокамери в тоалетните.

гугъл бяха си сменили логото с постижението на юпитеровата сонда, днес гледам нищо не са сменили, вероятно не са и чули за терагигатехнологичната новина от колхозия. Вероятно не са счели, че 5 секундния 45837458ти поред полет не е като 5 годишния на стотици милиони км с ред трудности, който ще промени някой и друг учебник за слънчевата система, а вчера те нямаше под историческата новина дошла от НАСА

Днес точно нищо, освен 500 000 самолета, като само към Куба са 110. Но пък само преди дни беше Orbital ATK Successfully Tests the World's Largest Solid Rocket Motor.

Това е вече наистина техническа новина. Пуснаха ли я в Дира или затова се мълчи, защото не е от русия?

браво! Aрабията го казвам, майтап нEма.

не мога да разбера родното малоумие, ми спрете да учите химия заради Менделеев защото е руснак... аман от диванни патриочета със стъклени мозъчета

Това ти ли го измисли или ти го спуснаха отгоре

2 бележки: 1) Патриота обича родината си, той не е "фоб", така че си в грешка с термините и изкривяваш всичко. 2) Защо трябва да насочваш злобата към патриотичното, г-н мазохист? Обичаш ли както си седиш да си забиваш шиш в ... бута да речем, а като мине някой от домашните ти да го ръгнеш и него/нея? Не, нали? А за какъв тогава гледаш да си насочиш злобата, породена от фобите към своите? Поне да ги беше написал патриоти в кавички.

Менделеев е чист американец, ама още не са го обявили по CNN. Още доказват, че са спечелили сами Втората световна война

Отново много добра новина ... Браво !!!

Чудесна новина. Всички космонавти казват, че престоят в Космоса създава друга представа за земните проблеми и горе всички се чувстват като едно семейство

Май ще се наложи да изпратят всички хора за по няколко дни в космоса, та белким ни дойде акълът в главите...

Всичко което е свързано с овладяването на космоса засега ме кефи! Не за друго ами си мисля, че тая планета дето засега сме на нея няма да я бъде още много много! Е самата планета може и да оцелее ама няма нас да ни подържа още много време!

Ако бе учил история щеше да знаеш, че човечеството е преживявало къде къде по-трудни моменти. А бъдещето ни благосъстояние е само и единствено в нашите ръце. Като знам аз какъв съм и какво правя виждам светло бъдеще за децата си.

СМЕНИЛИ МОСКВИЧА С ЖИГУЛА.

Троловете Бойко, 96, Летто и т.н. - също лице - надничар, са на боен пост

Трол съм бил, когато съм се родил, сега съм ти батко...

Ей това такива жалки човечета като теб са за разстрел, всичко ви е криво всичко ви дразни, идете у банкя да ви трижулят по есовете

Сменили са крушките със светодиоди и ето ти модернизиран СОЮЗ...

Излиза че те най-добре умеят да преценят кога крушката върши по-добра работа от светодиода.

Къде сте бе тролове? Ето една чудесна новина, показваща пътя към бъдещето - мирно партньорство. Тези дето ревът, че руснака нямал техника, как ще коментират, доверието на НАСА да ползва тази техника?

Международно сътрудничество ОК. Ама ми е писнало от гръмки фрази за космически кораби/а те капсули/ и покоряване на космоса на разстояние София-Бургас...

като се научат да кацат здрави, тогава ми се обясняваи..ох чакаи ти не знаеш че някои вече го прави, нали? спокоино, любимите ти руснаци до 10 години и те ще го правят, като го откраднат разбира се, както са го правили винаги

че руснака няма техника е ясно, за всички над пети клас. Това, че е модернизирал една капсула, която ползва вече от десетилетия не го прави техническа нация. То даже няма нова технология, а само модернизиране, малко навигация (след като направиха глона, който също беше поредната руска смешка). Руснаците не правят коли, телевизори, компютри, никаква електроника и т.н. Правят двигатели по поръчка на САЩ, платени от САЩ. Разбира се платени в гнили долари, а не в рубли :). Та не се напирай много и да изстрелват союз, най голямото им постижение е в околоземна орбита, докато наса .....ехх наса :).

ехххх ... НАСА. Не им останаха совалки щото са много високо технологични. Сега протягат ръчички с току що напечатани доларчета и викат "... и нас, и нас ни вземете. Искаме и ние, че вече само крави ни останаха и едните платени толерастчета. Искаме и ние да видим как изглежда земята от горе. Ще ви дадем "кака" да я ....таковате". И накрая дали крава вместо кака щото всички 5 хубави каки играели във едно веницуелско сериалче за героя на квартала който бил епидермално вариативен кат президента на страшната държава който тези дни подкрепил криминално проявената кандидатка за президент.