Коментари - Путин разкри целите на руската лунна програма | IT.dir.bg
назад

Путин разкри целите на руската лунна програма

Главната задача на новата Лунна програма на Русия, за разлика от съветската, ще бъде изследването на полюсите на естествения спътник на Земята, заяви Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин разкри целите на руската лунна програма | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Путин! Първо Крим,после Сирия, идва ред на Луната , а след 3 г. - целия Космос ще бъде руски! Дори марсианците вече имат курсове за изучаване на руски език. Българските комунисти щели да се изнесат на Луната,за да къпят бъдещите руски космонавти.

От целият материал единственото сигурно нещо е:"Русия "оряза" парите за космическата си програма"! "Империята на злото" се срива неудържимо икономически, което значи изобщо. Всичките ежедневни съобщения за нови "супер" оръжия не са нищо повече от пропагандна "показуха" за вътрешна консумация. По лесно се гладува, когато се чувстваш велик...

НАШИТЕ НОВИ МОДЕЛИ ЩЕ СЕ КАЗВАТ "ХУРКАТА НА КЛИНТЪН" "ПИШКАТА НА ДЖЮ ЙОРК" "ЧЕРНАТА МАЙМУНА":))

Дано слуховете, че новите руски православно - галактически кораби се задвижват с бояришник, не се окажат верни. Инак много крепостници ще останат жадни и трезви.

Е, те не са кат западните - задвижвани от гел за пране.

Se taia

А междувременно за да накарат хората да гласуват: "...Междувременно поток от хранителни продукти се отправи към избирателните секции из цяла Русия. Доставките са част от подготовката за предстоящите президентски избори. Те ще се продават с драстични намаления в деня на вота, за да привлекат възможно най-много гласоподаватели...." Та говорете ми колко добре било в Русия.

"Бира само за членове на профсъюза", всички помним. Сега ще е "мляко само срещу удостоверение от избирателната секция" :D.

Se taia

То за съжаление не е за подиграване, а за съжаление. Щото един бащица се изявява като бог за сметка на бедните хорица там.

Русия и САЩ търсят нови цели за пилотираните си космически мисии. Това се обуславя от факта, че МКС е дала на науката почти всичко, което може да даде. Но докато американската доктрина е вече до голяма степен избистрена, за руската далеч не може да се каже същото. Продължава да е на лице безпътица. Причината е в амбициите на руските държавни ръководители от една страна и все по засилващата се немощ на руската икономика от друга. Може ли Русия да осъществи пилотиран полет до Луната в следващите 10 години? Вероятно. Може ли Русия да финансира такъв проект? Почти невъзможно. Ще видим ли руско кацане на Луната? Едва ли.

товариш путин сказал: Денги нету, толко рублей

нашата цел е да построим комунизма на Луната ...и най-добре е всички социалисти да отлетят натам!

Благодарение на гнома Путьо, ватенките са обеднели тотално и се спасяват с вземането на заеми. Заради ипотеките руснаците гладуват и продават органи. Януари 2018 г. е месецът на експлозивния ръст на ипотеките в Русия. Гражданите са взели ипотечни заеми за 117,5 милиарда рубли - това е два пъти повече, отколкото през януари 2017 г.

А ние в новосибирският гигантски научен институт измислихме гигантско космическо откритие. Открихме, че като си в космоса, без гравитация, като се надупиш и изпуснеш газове, политаш напред.

Путин каза точно обратното....Марс не е в руското космическо бъдеще. Русия има достатъчно социални проблеми, които решава, за да финансира в бездънен космос.

Ако съдим по последните демонстрации на руските научни и производствени възможности космическият кораб ще се казва Анимация, а не Федерация.:)

А за "Звездата на смъртта" и телепортацията нещо не каза ли?

Тъпите български ватни гниди са се сдухали и не смеят да си покажат гъзницата, която винаги е разпорена. Днес също изхвърлянета за бази на луната, на Плутон и на майната си, а Долари няма, дори съкращават с 35% и без това мижавата си космическа програма. От това следват 2 извода: 1. Те вече не са космически, защото никога не достигат до космоса. 2. Така по-малко ще замърсяват дъното на Тихия Океан, до където достигат максимално техните фейк сателитчета.

РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ ИМАТ МЕГА-ВАТНИК .. КОСМИЧЕСКИ ЯДРЕН ДВИГАТЕЛ - 3 МВт ТОПЛИННА МОЩНОСТ - 1 МВт ЕЛЕКТРИЧЕСКА ... СКОРОСТ 70 КМ/С ... СА СРАВНЕНИЕ ФАШИНГТОНСКИТЕ ИНДИАНЦИ ИМАТ САМО 100 кИЛОВАТОВ ДВИГАТЕЛ ... СМЕЩНИЦИ ДЖЮ ЙОРКСКИ

В тоя Детройт на 4-и километър не ви ли слагат да си лягате по това време бе.

двигател, де го? Ватниците, освен цероза от алкохолизъм, друго май нямат.

И да трият ДИР-ниците постингите ми и да не трият от това руската космическа програма няма да стане по-успешна. Защото то не става само с пиене, трябв аи акъл.

чудат се каде да избиагат ама и от лунаташа ги изгонат скоро

chudat kak da izbigat amai na lunatasha ginamrazat skoro

Ето така се ловят маймуни с трици!!!

Пропускате промоцията на първия руски сушоар за коса.

от луната ше лупят семки и ще замярат мирните хорица по цял свят..ех мечити ..ех мечти

Май алкохолът е дошъл повечко...

Хе-хе.

Някой май са забравили, а други може и въобще да не знаят, кой пръв полетя в космоса.

Кой летя бе боклук. Стига си гледал мултфилми.Ложь и россия стали синонимами. Пидерасы в Раша Самые крутые и многочисленее в мире - самой большой в мавзолее, а самы маленкии - царь в кремле.

Защо българските крадливи комундета се сдухват толкова че ватенките са вече на дъното на блатото. какво кукурякате ватни тъпунгери? В съседната статия пише: Русия намалява финансирането на космическата си програма с повече от една трета за следващите 10 години заради икономическата криза в страната. Не минава и ден без да се чува рев и квичене от кремълската кочина . Нео- Фашистка раССия е наритвана от Световната Цивилизация по всички фронтове.

Лъже разбира се! Главната цел е от Луната да се гледа с телескоп под полата на Т мей!

Да, Русия може да кацне на Луната безпилотно. Може да облети Луната. Може да облети Марс, но няма да кацнат в следващото столетие, защото нямат технологии. Руснаците могат да направят това, което са постигали и нищо повече. Нищо руско ( съветско) отвъд Марс не е ходило. Такова нещо като Кюриозити руснаците няма да постигнат и след 200 години.

А да си оправи дупките по пътищата ще може ли?

путлер е КГБ той нищо не разкрива той дава информация която ще му е полезна на него

Брюксел : ''ДА СЕ ГОТВИМ ЗА ТЪРГОВСКА ВОЙНА със САЩ ''. Е, шо ке праим ?

Любопитен съм как ще коментират путиновите хуморески руските тролове, скъпо платени от него за да разделят обществото и рушат България.

Този съвсем е психясал. Нещастник. Ватенките са НАЙ-ЛЪЖЛИВАТА АЗИАТСКА ОРДА в света. В настоящее время Россия является экономической, как Верхняя Вольта, с ракетами.

Друго си е да те лъжат САЩ.

САЩ може за миг да излъжат но след минута си признават. Докато Русия лъже и винаги отрича до последно и когато вече няма накъде признава по нещо.

Това, което се разбира от дописката, е че към 2029 Путаран ще купи нов софтуерен пакет за анимация, за да може да произведе поредното безаналогово достижение. Ей, Пиксар ще изкарат някой лев...

Що, така квичиш? До сега НАСА освен 3D компютърни анимации, друго да е показала? Путин има от кого да се учи. Няма Холивуд на разположение, но и така ще се справи.

Показала е разбира се. Снимки от Цялата слънчева система + снимки от цялата вселена заснети с космическите телескопи Хъбъл или Кеплер. Директно излъчваше от Луната предава директно от Марс от време на време. Пълно картографиране на Луната, на Марс, На някои Луни на Сатурн и Юпитер. Абе всичко което знаеш за Слънчевата система го знаеш от САЩ.

Ще, ще... Нещо ново?

е, идват избори все пак....

Няма по-загубени лъжци от руснаците.

само дето единия от най-талантливите си конструктори в ракетостроенето - Корольов, по времето на сталинските репресии осъждат и пращат в трудово-изправителни лагери, където му съсипват здравето...С което с десетилетия изостават от САЩ. Щото акълът им е толкова... И сега всичко е в бъдеще време. Както е по традиция.

Да го е.. Тамън са бях закахърил, че соросптините са изпукали от високата слънчева активност, а те плющят банери при Гогоф.

путлер щял да си изстреля ладата на луната тая дето не можа да запали пред камерите

Сакаш да кажеш де я затисна надлеза у ФАЩ ли? :)))))))))))))

САЩ са с век напред пред Русия във всяко отношение,икономически,технологично,социално,финансово,а с оръжията са сигурно с 200 г. преднина!Къде е тръгнал Путин да се мери на гол задншк с тях!Те,Китай то изпревариха много и не може да им съперничи,а той се перчи на могъщите САЩ!

Даже и за такива прости неща като пешеходните надлези превъзходството им е смазващо. Буквално.

Така е. Има хиляди в САЩ и нито един в Русия. После що паднал надлез в САЩ. Ми имат падат. Русия няма и не падат.

Най-вче САЩ са с век по-напред към апокалипсиса. В САЩ единствено място без ГМО са пустините, на там пък радиацията е завишена заради ядренните опити на военните.

Както във всички останали сфери Русия се интересува от космоса само от военна гледна точка.Ако кацнат на Луната,то ще е за да направят военна база.

И статията и 2/3 от коментарите ми заприличаха на онова време когато се изтъкваше :"Съветските болни най-здравите болни и съветските джуджета най-големите джуджета".

А ми да, какво друго ти остава, жалкия, освен да се присмиваш на великите и да търкаш клавиши? За друго си негоден.Иначе сега да си на работа и да правиш нещо полезно.

Брей какъв докачлив руски слуга. Евтин плагиат ама докачлив.

Se taia

Съветския часовник - най-бързия часовник :)

Прилича по-скоро на бидон за алкохол.

той е с двойно приложение, затова...

Да напомня на соросоидите: -първият спутник е руски -първият космонавт е руснак -първата жена космонавт е рускиня -първият човек излязъл в открития космос е руснак единствено първият човек, стъпил на Луната е американец. Тоест резултатът е 4:1 за руснаците

Всъщност цитираш само съветски успехи, не руски. Откак отвориха границите та годните хора ако могат да се пласират на запад да заминават нещата не вървят особено.

по-добре ли живеят2 По-богато, по-щастливо, по-спокойно? Как изброеното прави руснаците по-богати?

прочетох, че ТОЙ казал на всеслушание, че Русия изостава във всички области от развитите страни на Запада.... Вярно ли е, или съм чел грешната информация?

Пропусна и първия педераст, първата костенурка, първото куче и т.н. безсмислици. Единственото е реално смислено е първият космонавт, въпреки че това не е кой знае какво постижение, защото САЩ са отложили техният полет. Инак САЩ са направили много неща не само първи, ами и единствени: единствените с Марсоходи, първите и единствените облетели Луната, единствените пратили хора на Луната, единствените с 2,3,4,5,6 (изброявам като теб за да схванеш колко си тъп) кацания там, единствени с телескопи в космоса, а тази година и с трети, единствени със сонди извън Слънчевата система, Едиствени стигнали с апарати до Юпитер, Сатурн, Плутон, Нептун, единствените кацали със сонда на астероид, единствените с апарати до Слънцето. Апарата с най-голяма скорост, първо скачване, първо окололунно скачване и естествено единствено и т.н. И най-вече работещи. Щото руските, а и съветските ако стигнат някъде изкарват някой друг час преди да дадат фира.

Поредната порция лъжи за китайския протекторат расия ;-))

Насекомо,нищо друго не можеш да направиш освен да се изпукаш от завист и злоба от по-мощните, по-умните, по-можещите и по-имащите от теб. На теб ти остава само диван.

И красиви, и красиви

тоя път денгите не са стигнали и за анимация

днес да не е първи април

ДРОГИРАНИТЕ МИРИЗЛИВИ ГОВЕДАРИ В ДАКОТА, КАЦНАЛИ НА ЛУНАТА.ЗНАМЕТО ИМ СЕ ВЕЕ, А ТАМ НЯМА ВЯТЪР.

Точно така тъпако, няма вятър и се вее и ще продължава милиони години да се вее за да ви покаже колко сте прости и тъпи.

РУСКИЯ ДВИГАТЕЛ TEM (nuclear propulsion) From Wikipedia, the free encyclopedia РАЗВИВА 70 КМ/С ... ЗЕМЯТА - ЛУНАТА - 2-3 ЧАСА :))

Нещо си се объркал бе! Пуйо рече, че руските ракети щели да развиват 70 парсека за секунда.

ОСВЕН ТОВА ПОКРАЙ ХИПЕРЗВУКОВАТА РАКЕТА АВАНГАРД ДЕТО ЛЕТИ С 6 КМ/С , РАШКИТЕ СА РАЗРАБОТИЛИ И РАДИАЦИОНЕН И ТОПЛИНЕН ЩИТ ЗА КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ - РАДИАЦИЯТА В КОСМОСА НЕ ТРЕПИ КОСМОНАВТИТЕ :))

Някаква си бариера на светлинната скорост не може да спре полета на мисълта на руския човек. На всичко сме способни, щом путин ни води към светло бъдеще!

ТАКА КАКТО СССР БЕШЕ ПЪРВИ В ОВЛАДЯВАНЕТО НА КОСМОСА, ТАКА И РУСИЯ Е ПЪРВА. СЛАВА!

Така ли ви разправят на сбирките в пенсионерския клуб?

НЕ, ДРУГАРКАТА КУРНЕЛЯ ОТ КРУШОВИЦА ТАКА КАЗА, ЗНАЧИ Е ИСТИНА.

Така както СССР гръмна красиво, със звън, ще гръмне и Русия.

и това казано от соросоидно джудже, от най-бедната, най-корумпираната и с най-висока смъртност държава в Европа

ПУТИН ЩЯЛ ДА ТЪРСИ БОЯРИШНИК НА ЛУНАТА, СТРАНАТА ИМА ГОЛЯМА НУЖДА.

Руската космическа програма за луната и марс ... алоуу редактора, я го сложете това в рубриката за вицове.

На луната няма вятър, а американското знаме се развява ? Перкаха царевично уиски Мескал до .....

Говедар, пардон каубой на Луната