Коментари - Русия показа какво може нейният ”Терминатор 2” | IT.dir.bg
назад

Русия показа какво може нейният ”Терминатор 2”

Най-новата руска бойна машина се нарича БМПТ-72 и е известна още като "Терминатор 2".

Обратно в новината

Коментари - Русия показа какво може нейният ”Терминатор 2” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е нещо за убиства и война - произвеждат. Ако е нещо друго - не ги търди.

Нашите мургави сънародници не може да ги спрем да оберат месинговите гилзи. Ден година храни е казал народа

А една читава пералня могат ли да произведат?

Едно време правиха прахосмукачки със звук като ТУ 154....

да, до сега си ползвам такава и върши доста по-добра работа от някой съвременни модели.

КАК РАБОТЯТ ТИЯ ТАНКОВЕ ? ... ЛЕТИ ДРОНА ИЛИ СПЕЦЗНАЗА Е ПУСНАЛ - КРУС "Стрелец" И БАРМАЛЕИТЕ И НАТОВЦИТЕ СЕ ЗАСВЕТЯВАТ ВЪВ ИНФРАЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА ИЛИ В УЛТРАВИОЛЕТ ( ЗА СНАЙПЕРИТЕ Е СУПЕР) .... И ДРОНА ИЛИ "СТРЕЛЕЦ"-А ДАВА КООРДИНАТИТЕ НА ТЕРМИНАТОРА ... ВСИЧКО Е АВТОМАТИЧНО :))

ТЕРМИНАТОР-А Е САМО ЧУКА :))) .. А ТВА Е ДЖАЖАТА ... Комплекс разведки управления и связи (КРУС) "Стрелец" YouTube

LOL, поредната порция умствено изостанало бръщолевене - как постигаш тия количества така и няма да проумея.

Танк за градски бой? Да го бяха показали в града между сградите с тия ракети:-)) Изглежда бая тромава система, идеална за пуцане на полигон стоейки; наяве ще има сериозни проблеми с РПГ-тата.

Руснаците решиха голяма част от проблемите с уличния бой още през Втората Чеченска война - с масовото използване на термобарично оръжие (погрешно наричано "вакуумна бомба"). След това "зачистката" е доста по-лесна (особено ако имаш хрема и здрав стомах).

Не е погрешно - ударната вълна включва поредица от свръхналягане и вакуум. Термобаричните не са ефективни в затворени помещения, оставяме за домашно защо.

Огнемет Шмель-М YOUTUBE ... НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ СА ЕФЕКТИВНИ :))) ..... ....ОСТАВЯМ ТИ ДА ГО МИСЛИШ ЗА ДОМАШНА РАБОТА :))

Откъде руснаците ще си търсят градска среда, за да воюват с терминатори? Със собствения народ ли ще си воюват или пак ще нападат някого?

Ще чистят краварските терористи, като тия в Алепо и Даара, Дер ер Зор и т.н.

и в Москва

Еххххх, зелки , зелки....Клипчето за което са дали линк, не е на Терминатор 2...А на по-стария модел Терминатор 1!!!! А в това време Терминатор 2, вече е на бойното поле в Сирия, където трепа краваските Джихади Джота...Избива терористите, и прочиства Сирия от остатъците от създадените от Краварника и Саудитска Арабия ИДИЛ и Ал Кайда!

А аз четох, че са разработили и Терминатор-3 и са го пуснали да вършее в задника ти и че на теб много ти харесвало.

Абе Педик недоебан..Още ли те клатят мангалите мюслита, като истинска педалска Кочнита, ден и нощ по площадите в Кьолн?:) А педи?:) Що не се пишеш с измислените си никове, а Педи..Къв педал беше-1 ,>>>, Дада, 7/8 Прасето Панса от Прованса или как там се пишеше педал?:)

Чехите правят все по хубави и удобни коли, а руснаците правят машини за убиване. Чехите са наследници на Ян Хус, на Реформацията и на Западната Цивилизация, а руснаците са наследници на Зладната Орда.

Вижте,това е пълна глупост!Няма такава машина ,създадена за бой в градски условия и въоръжена с ПТУРС ,стрелящ на 6 километра!Всъщност машината е създадена преди 34 години и е за съпровождане на танкове в открито поле!Тогава наистина има смисъл от тежкия ПТУРС и от двете 30мм оръдия.В условията на градски бой даже с реактивната броня е беззащитна като бебе!Трябва и една ръчна фугасна граната и остава без вериги!Кой ще я пази тогава?А на вниманието на лаиците поддържащи сайта ще препоръчам да четат повече преди да пишат глупости!Поровете в руските военни сайтове и прочетете какво пишат за "прочутия" Терминатор!И как самите Руски автори признават ,че в сравнение с "Пума" на "КраусМафей"и "Райнметал" е кръгла нула!

Кое ѝ е специалното на Пумата? Танкове Ейбрамс са били унищожавани с ИВУ и РПГ, та бай немец ли ще им издържи? Идеална машина за градски бой няма. Да не говорим, че при руските тежки машини системите за активна и пасивна защита вече са изпитан в бойни условия стандарт, докато при немците единствената гаранция е по рекламните брошури. 23 до 30 милиметровите оръжия в Сирия се доказаха като отлична подръжка за бой в градски условия и обстрелване на противникови позиции от разстояние. Същото важи и за ПТУР, вече са безброй случаите на цели отряди избити наведнъж от една-единствена ракета. Друг е въпросът, че БМПТ-72 не е нищо повече от един пакет за модернизация, предназначен за износ.

Къде са тези унищожени М1 Абрамс освен в руските сайтове?

А бе Т72 с дистанционно не е толкова лоша идея, могат да го пратят дето екипажът вътре не би поискал да отиде примерно. Докато не им прихванат/пресекат връзката разбира се...

Добре че дадох това видео под статията за странните руски танкове, че да имаме статия. ;)

катар и СА ся ще требе да си плюят на петити и да бегат колко им краци дражат...

Те на СА Абрамсите им ги пържат с Тосун хути бунтовниците, направо яко фойерверки. Само активна защита като на МК4 Меркава примерно донякъде те подсигурява, но все пак в градски условия няма нищо сигурно...

хайде, че то войната почти свърши...

Брей колко разбирачи има тука. Дори не са проумели каква е ролята на машината, но се изредиха да плюят. Под всяка новина се разписва някой платен или прост анти руски трол. За сведения на единя разбирач тука Американците загубиха над 500 танка в Ирак (200 форевер) именно при боеве в градски условия където тези машини са слабо маневрени, оръдието им е с ниска ефективност заради ограниченията си във верикала (-5 +15 градуса) важи за всички танкове. Танка е бойна машина направена за пробиви и основно за бой с други танкове фронтално на сред поле, в градовете кофри атакуват ги отгоре и отзад където бронировката е слаба. Именно това е ролята на тази машина голям ъгъл по вертикала за стреляне по високите етажи и не се ограничава толкова от ширината на улиците купола може да си се върти на 360 градуса и да води оган и на зад. Бронирането си е добра опция. Но какво да обяснявам тука са от разбирач на горе. За пича с хеликоптерите. Да 2 бяха свалени, в бой има такава вероятност. Американските не ги свалят защото летят само за филмите по Дискавари където обясняват колко са добри

Все още се питам.

руски тенекии

и Хитлер така си мислеше...

Основно с катюшите са им видели сметката. А те се правят просто, върху обикновен камьон. Сега има и върху танкова установка.

Откачени като Хитлер никога не са имали шанса да направят нещо повече от поразии - големи поразии в неговия случай - просто защото в крайна сметка достатъчно голяма част от света се заема с тях и се справя.

Добре, че беше лендлийза, че москва щеше да е германска сега

чакай малко, че не разбрах - руснаците придобили опит, че тромавите и тежки машини не са подходящи за градски условия и въпреки това са преоборудвали танк, без купола и чудовището пак тежи 44 тона???? Хубаво - дайте да го видим в Сирия тогава.

ти на танк като му махнеш тежкия купол, знаеш ли каква тротинетка става?

Ето убедите се само. Русия за това е велика и Русия може всичко. Нека нашите по-мощни славянски братя да ги пратят насам и да ги тестват срещу славянските предатели на пределите на нашата родина България.

Човече, грозните джихадисти имат по пикапите си демонстрираната в клипа огнева мощ.

Само не можах да разбера за какъвъ патриотичен фронт става дума - за български или за руско-съветски. Щото като гледам правописа ми намирисва на второто - патриотичен фронт на руско-съветски другари с родни руско-съветски мекерета. И такава пасмина, дето е карала чисти българи да с епишат македонци и е предлагала да станем 16-та република на СССР да с енаричат патриоти наистина ми идва в повече. Шо с еотнася до славянските претенции на Русия е достатъчно да им погледнете физиономиите - огромна част от руснаците са с дръпнати очи. Татарския ген си е казал тежката дума. И половецкия не е останал по-назад. Ккавото са могли викингите са направили - основали са им държава, дали са им царе. Но повече... то не става само с пиене, трябв аи акъл. Не знам колко е велика Русия - сигурно е по-велика от България и от Македония. Но от други - съмнителна работа. За моженето на всичко - не знам, но се сещам един виц. каво ли няма Русия - няма автомобили, няма компютри, няма мобилни телефони, абе какво ли няма. Еднои ножчета за бръснене не с енаучиха да правят. Но да пият "Бояришник" и "Тройной" - равни нямат. И по-внимателнио другари и със славянството, и с правослявието. не з адруго, ще ви се смеят.

Разни кирякстефчовци са искали да станем 16 република. Никой от СССР не е искал. Ако бяха поискали, да сме станали.

Това мита с 16тат република още от байганьово време с 16 губерня. Някво писмо обикаля нета ма на живо никой не го е виждал да се изледва истинско ли е не е ли. Митовете на демокрацията. Е оня ден един ми обясняваше как беломорска тракия била откъснта заради Русия, която не е страна в Ньойския договор ма нейсе, а Англия е искала да ни върне Румъния от Цар Симеоново време

Невероятно! Ексклузивно! Браво!

Разби неподвижен автобус от място! Нечувано! М1 Абрамс от 2 километра вкарва снаряд в кофа. Вече над 20 години.

М1 Абрамс и от 2 километра можеш да го спреш с кофа. Зависи кой кого ще види първи.

Бравис! Гогов от 2 дни не беше пускал нищо за нИвИрУятната савецка техника! Тези статии действат като сексуален стимулан за родните панелни путлерасти!

Седмичен обзор на новините: Откриха воден лед на екватора на Марс. След година Илон Мъск праща човек в космоса. Учени обясниха загадъчни извънземни сигнали. Русия показа какво може нейният Терминатор 2...

Хахаха Ще прати на марта в сряда...това да не да плямпаш на някакви форуми за идиоти....НАСА не може да се справи с радиацията която ще получат летящите до Марс....Едни двигатели необходими до Марс не могат да направят той човек щя да прати....теоретично може да прати...никой не е казал че този човек трябва да оцелее.

за момента човека няма да го пращат до Марс... само до космоса..

Вчера се прибрах от Румъния, между Синая и Брашов се оказах в сериозно задръстване на финала се оказа руска Лада Граната бореща се с нанагорнище. Първо да се научат нещо подобно на кола да сътворят....

Онзи ден в Бг гореше Фолксваген.....обади се и на немците.

то ако е за горене - и ферари може да изгори. Човека ти говори за кола (руска) в движение по нанагорнище

След малко русофилистията ще се нареди на амбразурата с ерекция от тази новина. Те много се кефят на неща, които убиват и разрушават.

Да, защото хамерикънскити бомби съживяват и съграждат.

по 2-3 ей такива за всеки град в България и ще решим проблемът с ромите . . .

Това не са ли тия, дето горяха като факли по време на конфликта в Чечня? Сега това му е фейслифта? Руснаците знаят само как да произвеждат неща, предназначени за унищожение. Деградивна нация, оцеляла благодарение на фактът, че се намира над въгловодородни залежи.

В Чечня нямаше много танкове със системи Щора и Афганит. Сега руския ВПК се е поучил от горчивия боен опит и такива системи се слагат на всичко ще е бронирано. За хеликоптерите еквивалента е "Президент" - оптичен и радио заглушител за ПЗРК.

А ракетите знаят ли за тези системи? Последните свалени руски хеликоптери и самолети дори не разбраха откъде им е дошло попадението.

Мдааа...има една нация която хвърли 500 милиарда долара за война в Ирак....пари които можеха да изхранят целия Африкански континент в продължение на години....така че затваряй си устата за да не издаваш интелектуалното си ниво.

провала в Ирак дойде заради недоброто разузнаване и безумните стратегически цели. Невероятно е, но предвид поведението им в Сирия май са си научили урока. Поне частично.

излитането в космоса пак ли е деградивно....а Менделеевата таблица...Чайковски, Рахманинов, Прокофиев, Глинка и др. също ли ти действат деградивно....просто каруцар на който сигурно целия корен му е от някое забито село, където са се къпали 1 път в годината...лятото в реката с овцете.

Ако не в друго, то в правенето на оръжия руснаците равни нямат. С много оптимизиран бюджет, в пъти по-малък от другия голям играч, съумяват да са напред. Това е продиктувано и от факта, че винаги някой отвън ламти за земите и богатствата им и ги е нападал заради това.

Момче, кой ламти за земя, пълна с евтини алкаши? По-евтино е да накараш алкашите да ти го продадат и то евтино, отколкото да ги трепеш и да се чудиш после кой да бачка.Докато суровините са евтини никой не ламти за алкашката земя, но виж - те нападат и завземат земя от съседите си.

Чакай да помисля...Наполеон...Хитлер....и т.н. Който има ресурси той е господаря....светът има все повече и повече нужда от ресурси..... Не забравяй великата реплика на един американски л.а.й.н.а.р(Ал Гор мисля че бе)-Проблемът на арабите е че държавите им са върху нашия петрол....може спокойно да замениш араби с руснаци или всяка нация която е неудобна.

тая евтина пропаганда вече не върви. Никой няма сметка да се бута за руските ресурси предвид, че те сами ги вадят от земята и ги продават на де що намерят купувач. А ако ми обясниш кой точно би ламтял за руските земи... (предполагам всеки ще поиска парче ако го дават без пари, ама чак да "ламти").

де да беше още Елцин на трона... ама не е...