Коментари - Русия тества ”Терминатор 2” в Сирия | IT.dir.bg
назад

Русия тества ”Терминатор 2” в Сирия

Русия е решила да изпробва в Сирия най-новата си бойна машина БМПТ-72, известна още като "Терминатор 2".

Обратно в новината

Коментари - Русия тества ”Терминатор 2” в Сирия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умнико, АК-47/автомат Калашников/, както е видно от абревиатурата е създаден през 1947г. в Ижевск от Хюго Шмайзер и екип от съветски учени. Неграмотния комсомолец Калашников е избран за "изобретател", защото се вписва идеално в комунистическата пропаганда. Катюшите са били качени на американски Студебейкъри, че положението с превозните средства в червената им армия е било доста зле. А Т-34 става приличен танк едва след войната. Благодарение на малоумията на руските комунисти, руския народ дава толкова жертви през войната. А за "мощта на руското оръжие" прочети малко. В Индия например, повече от половината СУ-30 не могат да литнат, а всичките 210 бройки, които са купили на практика нямат радари.

Руснаците привличат най големите мозъци, като Хуго Шмайзер, и като си е свършил работата са го изритали, хе хе

Ехоооооооо, маймуни недоебани!!!! Става дума за бронирана машина наречена "Терминатор 2"!

A-10 с неговото прословуто 30мм оръдие с уранови снаряди е изтребител за танкове. И тук може да се очаква нещо подобно особено след толкова години.

имаперията на войната сащ също е затънала. афганистан и ирак в момента. в сирия са все цъфнали и вързали... що се смеят на руснаците, не ми е ясно?:-)

А защо не Казачок 2 ? Примерно. Какви са тези американски думи? Руска шизофрения отново. Как ли звучи на руски? Тьерминатар двя

Да се подценява руския военен гении е дело на неосведомени и /или платени драскачи. Катюша ,Т34 и Калашников са признати за най добри оръжия на всички времена! Немската военна машина бе спряна с тези прости,но ефективни и безотказни оръжия! С руско оръжие бяха победени и прогонени французи и американци от Виетнам през 60 и 70 -тте.Стари руски системи ъпдейтвани от Ким хвърлят САЩ и ЯПОНИЯ в паника! За неглижирането на руснаците най добре питайте французи и немци.Или поляците ! Европа трябва много здраво да се въоръжава и да е гъвкава в отношенията с Русия,ако иска да е спокойна .Да сеподценява руската военна мощ е глупава пропаганда,която може да приспи!

А през това време в България, форумният философ Ганьо тества Чушкинатор-1, най-новия чушкопек с педали.

По брой успешно внедрени разработки за цивилния пазар едва ли имат повече от България. Поне чушкопека се ползва лятото.

Тъпият руснак сравнява цялата руска наука с чушкопека.... Ахахахаха... ватник!

скоро ще излиза обновения филм "Терминатор 2: Сирийския ден на страшния съд" ..

Ще затънат здраво в лайната ушанките. Няма да им е за първи път.

Ще се оправят. Ще затънат, ще преглътнат, ще ги изядат и ще се измъкнат... но до уши омазани! :)))

В завод за самовари ще честват пенсионирането на дългогодишна работничка.На въпроса какъв подарък иска,отговаря: самовар! -Защо,та ти за 40 години работа по едно винтче да си беше взимала щеше да си сглобиш поне един? -Пробвах,но всеки път се получаваше калашников.

Русия и Северна Корея водят убедително в състезанието по пътя към края на Света.

е тая кочинка Краваристан...Кочинката която почна войните в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Египет, Йемен, Сомалия, Крайна, Сърбия и т.н

Руският танк от ВСВ е бил разчетен да изкара до 1000 км на самоход, след което му е трябвало основен ремонт. Това разбира се не е било необходимо, защото средната продължителност на живота е била... 100-200 км или 2-3 дни.

Пишеш глупости момче, но това е характерна черта за козяците..Технически безграмотни палячовци, които пишат глупости...1000 км мойто момче, е бил моторесурса на танковия двигател В-2 и на веригите на танка, и това е били по чисто технологични причини. Нивото на технологиите по онова време, не е позволявало да правят вериги и двигатели с голям ресурс...Не случайно немските Пантери са се палели като факли, по пътя за Курск. Защото не са били изпипани технологично като Т-34. А да не говриме, каква е била продължителността на живота краварските Шърмани, като срещнат някой Тигър или Пантера...Първия бой, и са били дотам! Немците са отстрелвали по 5-6 Шърмана, за всеки загубен техен Тигър или Пантера. Т-34/85 е бил равностоен на Пантерата и Тигъра, а ИС-2 ги е превъзхождал значително. Което не неможе да се каже за тия запалки Зиппо -Шърманите..Това дето го показват в холивудските бози като Фюри/Ярост, са пълни глупости! И Михаел Витман го е доказал при Вилер Бокаж.

Русофилистиците не можахте да се излекувате от тежкия фетишизъм по танковете. Руските загуби в спрямо германските в края на войата са 5:1, колкото и на западнит сюзници. Позабавлявай ме сега с подобни проникновения на тема самолети, моля.

1000 км са били възможностите на РУСКИТЕ БОКЛУЦИ. Немските Т-IV служат точно в Сирия до 1970-те години. Лъжите на Бояришниците хващат декиш само в пенсионерския на Позитано.

Пак ли ти бе палячо? Няма ли пак да обясниш, как Раша е първа в света по производство на пшеница? Лъжете на ангро пияните блядове.

АК-47 тебе и сънародникът ти путин ще ви сперминираме със сперминатор 1

Последната глобална война доказа по категоричен начин, че в областа на оръжията съществува най-малкото технологичен паритет между Европа, Русия(СССР), и САЩ.Фактите го доказаха.А когато те говорят и промитите инфантили, подвизаващи се в дир-а и къде ли не трябва да мълчат.След това, по време на студената война почти всеки технологичен пробив бе бързо париран от отсрещната страна и така, та до днес.Колкото и да не искат някои да повярват, но в момента, в който САЩ,макар и за малко получат превъзходство, то те със сигурност щяха да се опитат да материализират.Визирам само и единствено Русия.Някой ще каже-да, през 90-те имаха шанс да го направят.Те не го направиха само и единствено, защото вървеше схемата с троянските коне.Но дойде В.В.П. и работата се разкисна.А, и още-страха от възмездие.

Пълни глупости! :)))) 5 години 80 милионна Германия воюва срещу 180 милионен СССР, 1 милиард Британска империя и има няма 200 милиона САЩ. 5 години Вермахта мачка азиатски и американски орки. На 1 немски танк се падат 8 унищожени съюзнически - най-вече руски. На един свален немски самолет - безброй съюзнически. За загуби в жива сила да не говорим. Ако Германия имаше поне дори само ресурсите на САЩ от 1939-та, днес светът щеше да развява знамето на Третия райх.

И да ти припомня - Хитлер стига Москва за месеци - с милиони пленени. Сталин му трябват 5 години да отвоюва загубеното и съюзници с население 1.5 милиарда!

Глупости! За какво им е на САЩ да нападат Русия?! Руският елит е готов да им достави ВСИЧКО срещу $. При В.В.П. цените дори паднаха.

Боклуко, САЩ имат единствени атомна бомба от 1945 до 1949г., ако искаха можеха да размажат Русия. После до 1955 пак имаха водородна бомба и самолет до 1960 г. недостижим за руската въздушна отбрана. Но не са искали. Напротив в момента когато СССР прави атомна бомба, още същия месец Северна Корея с помоща на СССР, естествено, напада Южна. Това показва кой какво е искал да направи.

Руската империя и после Съветската империи - ИМПЕРИИ имат идеология, че те трябва да контролират света. Днес това го наричат - глобализация. САЩ в историята единственото, което са искали - свободна търговия :))) Даже веднъж бяха блокирали японските пристанища с бойни кораби, за да ги накарат на алъш-вериш. Не са нападали, не са окупирали Япония и най-вече не са я поробвали. :)))) Китай пък е най-яркия и светъл пример, какво значи да обърнеш гръб на Москва и да се сприятелиш с Вашингтон - да се слави името на Мао за това. От една изостанала в средновековието страна с изключително бедно население Китай гони Второ място по икономика само за три-четири десетилетия. Без да колонизира, без да граби, само затуй, че получава достъп до американските пазари и до американските технологии.

А за кои факти говориш като ЗКПЧ /заместник командир по политическата част/! Паритет има само в ядрените заряди и то е постигнат след 1975, а в конвенционалните оръжия нещата са като в автомобилостроенето когато ни убеждаваха че от лада по-добър автомобил няма! Само във войните в залива резултата американски с/у руски танкове е 700:0 поне от късмет арабските танкисти да бяха унищожили някой западен танк! Във въздушни сражения пак супер миговете и су-та падат от скапаните ф-ки, но иначе да всички признават за най-дорър истребител миг-21 и за танк т-64, но и Сталин е казал "когато врагът хвали виж къде бъркаш"!!

Кога ще тестват пералня, хладилник, тостер, автомобил...

Ми те си имат. Статията е за друго просто.

поредни хвалби за поредния руски боклук!!!Като прословутата недействаща противоракетна защита!!!Смях в залата!!!Голтаци и простаци-нищо свясно никога не са направили и няма да направят!!

Полека с квалификациите балкански лузър. Стой мирно в пълния догоре с лайна булгаристански клозет и не прави резки движения за да се не обгазиш до смърт със смрадта си.

Абе, аз, ти кой набор си и откъде се изхождаш?Или май вече не знаете и значението на думичката набор, но по военно-технически въпроси сте сериозно подготвени.

Селски,всички знаем,че сте памперси вече но има и хора които са били в казарма и то 2г.че и няколко запаса така,че не се пеняви на тази тема за да не те сложа на мястото ти......аман от селски фатмаци и пенсионирани зкпч-та.....прости и неграмотни бяхте и само такива ставаха военни тогава-понял???

Идеята за такава машина не е нова.Всъщност и самия "Терминатор" не е толкова нов!Преди 2 години беше отхвърлен от държавната комисия по отбрана точно поради теглото си ,което го прави труден за транспорт по въздух!И военните от комисията посочват като примерза подражание Германската БМП "Пума"Която е с броня модулна конструкция ,т.е. лесно се монтира и демонтира при транспорт именно по въздух!Без тежката модулна брона тя тежи двайсетина тона и може да плува , а с монтирана броня тежи 44 тона и е устойчива на всички видове съвременни боеприпаси!"Пума " е най авангардното творение на техническата мисъл в Германия,произвежда се от "КраусМафей" и срува около 7,58 милиона евро!

Руснаците са имали късмета да откраднат технологии от Германия след края на втората световна които са до развити но не изцяло променени и за това не сръвнявай руски танкове с немски в днешно време или каквото и да е.

И особено с БМВ, а? ГъзАр.

Не точно, но това се отнася и за американците. Самият Вернер фон Браун ги закара до Луната. Но Корольов се оказа по-голям гений.

БМП ПУМА ИМА САМО ЕДИН ПРОБЛЕМ .... РСЗО ГРАД МОДЕЛ 1960 ГОДИНА - ДО 40 КМ .... А РСЗО СМЕРЧ 1987 Е НАПРАВО С БЛОЧНА ПОРАЗЯВАЩА ГЛАВА - В 1 РАКЕТА - Самоприцеливающиеся 9Н142 Мотив-3М ИМА 5 ПРОТИВОТАНКОВИ ГЛАВИ ПО 15 КГ :)) :))

Что остается после попаданий снарядов БМ-21 "Град" ... АКО НЕ ВЯРВАШ ГУГЪЛ И ПРОВЕРИ "УКРОПСКИЯ ОПИТ ":))

Какво им помогна Град на Ирак, на руснаците в Афганистан, на Либия и къде ли не? Нищо.

Даа имат опит братушките в производството на бронетехника и унищожаването на същата в градски боеве. Вече е забравен идиотския щурм на Грозни на нова година 1904-95 когато дудаевци разгромяват съветската армия: Потери Северной группировки В ходе новогоднего штурма Грозного потери Северной группировки составили[9]: Общие потери до 343 человек убитыми, 74 пропавшими без вести, несколько сотен ранеными. Потери техники до 48 танков, до 159 БМП, 7 Тунгусок. 131-я Майкопская бригада из 446 человек, вошедших в город, убитыми потеряно 85 человек (из них 25 офицеров), 72 человека пропавшими без вести; по раненым данных нет. Потери техники от 15 до 20 танков, от 47 до 102 БМП, все 6 Тунгусок. 81-й мотострелковый полк из 426 человек потеряно 63 убитыми, 160 ранеными, 75 человек без вести пропавшими. Потери техники 23 танка, 32 БМП, 4 БТР, 2 тягача, 1 Тунгуска, 1 МТ-ЛБ. 276-й мотострелковый полк из 400 человек потеряно 42 убитыми, 2 пропавшими без вести, по раненым данных нет. Потери техники 5 танков, 15 БМП. По данным сайта Памяти военнослужащих группировки Север, на самом деле потери были гораздо больше, чем официально заявленные: 131-я Майкопская бригада убитыми от 142 до 167 человек; 81-й мотострелковый полк убитыми 134 человека. Сега могат само да се молят в ИД да няма отцепници чеченци иначе тези тестове няма да са успешни!

Последната глобална война доказа по категоричен начин, че в областа на оръжията съществува най-малкото технологичен паритет между Европа, Русия(СССР), и САЩ.Фактите го доказаха.А когато те говорят и промитите инфантили, подвизаващи се в дир-а и къде ли не трябва да мълчат.След това, по време на студената война почти всеки технологичен пробив бе бързо париран от отсрещната страна и така, та до днес.Колкото и да не искат някои да повярват, но в момента, в който САЩ,макар и за малко получат превъзходство, то те със сигурност щяха да се опитат да материализират.Визирам само и единствено Русия.Някой ще каже-да, през 90-те имаха шанс да го направят.Те не го направиха само и единствено, защото вървеше схемата с троянските коне.Но дойде В.В.П. и работата се разкисна.А, и още-страха от възмездие.

Ти олигофрен ли си?! Къде виждаш през 1994г съветската армия ве смешник? СССР се разпада 1991 година...А новобранците на по 18 години хвърлени в Грозни през 1994г ,не са отлично обучените съветски войници от 80 години на 20 век.

И къде бяха през '80-те "отлично обучените" красноармейци? Чел съм "афганците" какво си спомнят от тоя период - нищо не се споменава за отлично обучение. Виж, говорят много за глупостта на офицерския състав, корупцията в снабдяването, неадекватното въоръжение и оборудване, архаичната военна медицина и т.н.

умориха се трольовете да трлят за Туршията, умориха се. Едно и също ломотите. япония е номер 3, Европа е номер 2, а краварите номер1. А Туршията последна дупка на кавала, кавали :)

Всички тия измислени герои, които си изброил са в краката на руснаците. Ако не си съгласен с историята иди на детска градина.

Дай пак

Аз последно съм чел, че в Япония, Германия, САЩ рускините ходят да изкарват пари. Не съм чел японки, германки или американки да ходят в Москва да препечелват.

Дъра-дъра, три рашийски чадъра. Абе велики сте. Оди посвири сега на Путя и легай. Утре може и да сте по-велики :-)) Смешници...

посерковци...Не звучи особено авторитетно..Виж ако хамериканците го казваха...Щеше да е още по селташко, и точно да оправдава представата на хората за тях:_) Нискообразовани и тъпи говеда:)

Другарю, с простотия не ставате по-умен. С такава русофилска "пропаганда" русофоби не ви трябват. Отмятаме за протокола.

След като загубиха цяла Източна Европа, след като загубиха балтийските страни, след като загубиха Грузия и Украйна, след като загубиха всичко , което можеше да се загуби... - рашките са хвърлили око на България... - нет "братушки", но пасаран... Велики са в самохвалството си обаче, спор няма. Защо не питат "освободените" около тях обаче? И защо никой не ги ще и харесва от съседите им? Тук е истината, а не в празните приказки на великото джудже.

руснаците, че не разбрах?:) Загубиха хрантутниците от прибалтийските републики, дето цял СССР ги хрантутеше..Затова всичките сега са по Гейсъюза, да мият и чистят европейските кенефи..Ако не вярваш, разрови се в статистиките..Руснаците извадиха късмет, че се отърваха от тях..А останалите страни, просто имат продажни дупедавци като нашите за управляващи..>А народа е с Русия..Дори в германия, близо половината немци са за Русия..Има достатъчно статистически проучвания и интервюта..И то в туба!

пффффффффф. Ужас

на "рашките" им е все тая от един неблагодарен народ и от едни политици ветропоказатели. Като ердоган тръгне да си връща парчета земя, сигурен ли си, че САЩ ще му попречат и особено ако са в добри отношения?

На на лъжите, а на научните лъжи или така наречената пропаганда! Като пионери и комсомолци колко бяха велики братушките с какви велики постижения и как стана така,че 25 години по-късно постиженията не са толкова велики Най-идиотските примери са руския ас Кожедуб има свалени 62 самолета, а анонимника Ерик Хартман има 352 свалени руски самолета. Страхотния руски снайперист Василий Зайцев елиминира 225 военни от Вермахта, а дребния финландец Симо Хаюха за 100 дни избива 760 червеноармейци. Великите руски танкове са давали по 8 унищожени на всеки немски танк, а за самолетите цифрата е още по-зле. А наистина имат опит с унищожаването на танковете им в градска среда още от Берлин преди доста време и в Грозни не чак толкова отдавна. Айде съотношението 700 на 0 при танковите сражения в залива може да бъде обяснено с недъгавите и нещастни арабски танкисти, ама в грозни всичките екипажи на унищожените 40-50 танка са били руски!

Пак руски лъжи. До преди години лъгахте за загубите, за Катин, за откраднатите съкровища, за немските учени които ви направиха всичко, за дупката Афганистан, за невъзможността сами да си извадите Курск. Много лъжете ей!

Чакай бе, Тропикал Мънки Обонго...носителя на Нобелова премия за ВОЙНА..упс, моя грешка..за мир..нали обеща, че кравите ще се изтеглят от Афганистан Ирак..А той не само не се изтегли, но започна войни и бомбардировки в Сирия, Йемен, Либия, Египет, Сомалия и къде ли още не! Отгорев на всичкото, спонсорират и Джихади Джотата..дават им безплатни джипове Тойота, оръжия дори хашиш и хероин от Афганистан..И докато уж се борили срещу ИДИЛ, територията на ИДИЛ се увеличи 10 пъти!!!!Много лъжат тия луди крави ей! Много!

В краварника сте вие. Руския краварник. Абе да живей Вова Шеломов, Сечин, Милер, Ротенбергови, Абрамович, Шойгу, Кобзон и другите братя славяни: УРАААА!! А, и руските крави миждапрочим...

Масквичите придобиха една пета от сушата и полза никаква, ни за тях, ни за придобитите. Същата мизерия, изостаналост, насилие и деградация на ново място. Не живеят, но и на другите не дават. Tуйто... Раша.

Колко си мизерен..Колко е мизерен Краварника с неговите 90 милиона безработни негри, латиноси и жълтури..С най-многото затвори на глава от населението..С най-многото убийства и то масови..С негърските бунтове, расизма и наличието на негри, които никога през живота си не са работили.....С разпадаща се инфраструктура, образование и здравеопазване...И то само аккво образование-такова за дебили! Да не говорим за 20 трилиона долара външен дълг...Абе страхотна кочина е Краварника! Само и да си гниеха при себе си, а да не изнасяха педокрация с крилати ракети и бомби с обеднен уран, цена нямаше да имат!

Ето какво пише и Радой Ралин: Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Това става за бой в полуразрушен град или в парк. На улицата между сградите му трябва активна електроника и сензори във всички посоки плюс управляеми картечници. Преди да срещне танк ще е срещнал няколко ракети от RPG или TOW. С тези 44 тона ще е маневрено колкото ТИР.

Фатмак и ще си останеш..>А за какво мислиш, е накичена цялата тази реактивна броня по него>? По целия корпус и купол? И за какво мислиш има две 30мм скорострелни автоматични оръдия, с висок ъгъл на възвишение които правят бетонните стени на на блоковете на решето? Отделно и двата АГС-30 автоматични гранатомета и картечницата... Тази машинка е създавана точно за такива условия.....Ще видим как ще се представи, може добре..може и зле...Времето ще покаже.

Истински в Русия са само Бояришника и руската мизерия. Другото уж се строи за след десетина години. ПС: Ватниците вече се отказаха от най-големия самолетоносач, оказал се скъп за продънения рашънски жоп :-)))

уса - страна на истината - ура, уса, ура!!!

И руснаците излязоха абсолютни мизерници и скапаняци. Вместо да доведат борбата с ИДИЛ до победа се оказва, че само използват Сирия да си тестват оръжията, тренират и повишават бойната подготовка. Срещу кого ли тренират нападения? Явно и включително и срещу нас, България ...

Не точно руснаците, а КГБ утрепките, които след Горбачов завлядаха парите и властта в Русия. Също като у нас. Всъщност при нас "преходът" е направен по руски КГБ образец и модел!

тъп ли си? или наивен? кое от двете? или и двете?

провокатор, платен трол, какъв друг да бъде???

Абе като ви види човек простотията и "богатството" на речника, веднага разбира, че насреща е някой русофил...

"едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш" тази крилата фраза на Н. Хайтов трябва да научат руснаците. И да избягват да клякат с гол гъз в градина с краставици. Особено ако са от тия по-дългите. Въпреки че... де да знам на някои може и да им хареса. Някой твърди че е направил нещо ново. на основата на Т-72. Само да напомня че това е машинамодел 1972 г. т.е. на 45 години. Което значи че е разработвана преди 50. най-малко. Модернизирана е сдвигател от Т-90. Което значи че е модернизирана с нещо модел 1990. Което значи че е разработвано преди 1985. Иначе казано - съветски боклучарник. "сделано в СССР". И ако това е гордостта на руската военна индустрия - тури му пепел. Дискусията за това, кое е по-добро ракети или снаряди е безмислена. Този въпрос е решен отдавна. Въпросът е по-скоро в друго. Нормалното оръдие е нещо просто и иска само добри мерни прибори. Ефективната му далечина е 1000-1500 м. Ракетата има по-голяма далекобойност, но за да има точна стрелба се изисква специална подготовка на оператора (това вече не нормалния мерач в танка). Какво излиза? изключвайки механик-водача, с бойна работа се занимават 2-ма души - командира и стерлеца. Стрелят с две оръдия, картечница, ракети.... Множко ми се струва. Никъде не се споменава за ПВО. каво прави това чудо срещу хеликоптер? Или даже срещу най-обикновен дрон? Отстрелват го като стой та гледай. Какви системи за защита има? Или с едно обикновено РПГ от покрива ще му видят сметката. Беля работа е с 44 т. машина да се разхождаш из града. ветераните от Чечня най-добре го знаят. И последно. В цивилизованите държави вместо така описания Терминатор се използват вече машини-роботи с дистанционно управление. Това е наистина ново и революционно. Другото е хибрид между циганска кранта и селско магаре, накичено с червени пискюли.

Виж сега, нищо не знаеш за руската душа. Американецът е скъп. Руската душа струва точно 2 рубли.

и той бил на дърва като самолетоносача им...хахаха...тъпи комуняги

един самолетоносач чайник 6 ракети в сирия след година още 6 2 танкети терминатори цирк

Бе ного слаби тез русняци, уж щеха да фалират преди 3 не преди 5 години, уж щеха да се предават, па то Цялото нато барабар със сащ се по-истерично квичат. То така и за асад де,ама на как стана квот казаха русняците ,не знам. Може би американците така искат.

Не ми изглеждат много силни.

Ако ти стиска, иди се пробвай.

Ми те руснаците, по думите на еврогейските кончити вече фалират от 20 години! А те наглите рашки строят ли строят заводи, фабрики, дори са на първо място по добив на пшеница в света!!! И все им е лошо на тия рашисти и се продават на лудите малоумни добичета от Краварника ракетни двигатели, и се ги качват на орбита със руските Съюзи..Абе пропадат тия рашисти ей! По думите на малоумните кончита де!

Абе тъп фатмак, има ли тема, която да не оцапаш дри*льо такъв. Колко пъти пишеш едни и същи глупости. Не се занимавай с неща, които са далеч над интелектуалното ти равнище.

Wheat Production by Country (Values in Metric Tons) European Union: 150,754,000 China: 131,000,000 India: 96,000,000 Russia: 69,000,000 United States: 49,642,000 Canada: 28,350,000 Не се пише без да се проверяват нещата. Както и не обичам да оставям неверните неща непосочени. А някои са по-назад, защото полезните им площи са заети с други по-важни за тях култури, които не виреят във великата за теб страна.

За кво ти е толкова пшеница? Ще вариш за погребение на Руската държава ли?

Квичиш ти. Като всички партенки в нета - плюнки, Бояришник и величие в страната с 1000 км магистрали. Какво ни рекламирате? Американците и руснаците СА СЕ ДОКАЗАЛИ вече ВЕДНЪЖ в историята. Руснаците започват с Втората световна война с 40 000 танка, 50 000 самолета, имат разработки и дори прозивоство на танкове и оръдия, които превъзхождат немските и няколко милиона солдата - и губят всичко това за месеци! Американците имат 320 хилядна армия, няколко кораба, няколко самолета и морално остарели танкове. Следва Пърл Харбър и за четири години американската икономика произвежда най-могъщият флот, най-могъщата авиация и най-могъщата армия, атомната бомба и става ДОМИНИРАЩАТА ВОЕННА СИЛА В СВЕТА. Който разбрал разбрал! Това е огромната разлика между Руската и Американската икономика. А да и също американската икономика крепи Великобританската и Съветската империи да не се сгромолясат през цялата война и ги снабдява с милиони тонове БЕЗПЛАТНИ провизии и техника! Русницати за благодарност след това 70 години спонсорират терористи-човекоядци по всички континенти.

олигофрен! НО И СИ ОТГОРЕ НА ВСИЧКОТО ЛЪЖЛИВ ОЛИГОФРЕН И ТО ОТ НАЙ ДЕБИЛНИТЕ!!!! ДА НЕ ИЗВАДИ ТЕЗИ ЦИФРИ ОТ ГЪЗА СИ НЕЩО!! НАПРАВО КАЖИ ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ИМАЛИ 1000 000 ТАНКА и 20 000 000 САМОЛЕТА!! ТО БИВА ДЕБИЛИ, БИВА ОЛИГОФРЕНИ, АМА ВИЕ КОЗЯЦИТЕ НАДИМАВАТЕ ВСИЧКО!!! Да те светбна нещо дебил! Истинските цифри са 23 000 танка и 15 000 самолета са имали руснаците . Като почти всичките са били стари модели. Докато при немците е било обратното, почти всичките им машини са били нови. особено в Луфтвафе. В бройката на руските машини се включват и такива откровенни антики като танкетки въоражени само с една картечница, и плаващи танкове със шперплатова броня. Основната част от танковете на руснаците са били старите БТ-5/7 и Т-26, които са отстъпвали на немските по брониране, наличието на радиостанци, наличието на зареждач и оптика. Руските Т-34 и КВ едва са почнали да постъпват на въооръжение, и екипажите им не са били обучени. Немците от своя страна са имали общо към 5000 танка и 5000 самолети, като почти всичките им самолети са били нови Ме-109 и Ме-110, които са превъзхождали значително по скорост и въоражение руските машини И-16 и И-153.....Както и са имали радиостанции. Да не забравяме, че и немските войски са били с 1 000 000 души повече от руснаците....И са били концентрирани за нападение..>А руските войски са били разхвърляни по всички военни окръзи по цялата територия на СССР. Затова и немското превъзходство в началния етап на войната е бил от 3-5 пъти по голямо. Говори с факти, а не с дрисни момче!!!

Танковете са били 25 600. Самолетите към 47 000. Разбира се тъпото АКо47 плямпа глупости. Руските танкове са били по-добри от немскител. Най-добрите немски са с 45 калиброво оръдие, руските най-малките са били с 85 калиброво. Но немските имат предимството на комуникацията чрез радио. СХитлер не е имал избор и е направил страхотна саможертва за да спаси Европа от червената сган. Въпреки че и той е бил с червени знамена...

БРЦК

Ми имат си - тестват си. Нали с тях трепят джихадисти? Кво само плюете?

Не плюем. Просто очакваме новини за създаването на нещо полезно.

терминатор 2 хубав филм американски

И аз това им се чудя на руските патриоти! Защо не го кръстят напр. Чапай -1 или Петка-2 или Наташа -100. Номерата от зад не са поредни, а броя на половите сношения в денонощие.

В тази статиика почти нищо не са написали за възможностите на тази машина !? Не е казано че на нея може да се монтира специален топловизор който да открива противника криещ се зад стени . Освен това има система ,която по звука на изстрелите може да засича от къде се стреля .Оръдията освен че са скорострелни ,могат да пробиват и бетонни стени и при всичките останали системи ,човек практически не може да се укрие от този "Терминатор"2 .

Каквито и да са възможностите, това е машина за убиване, а не комбайн. Руските орки само това могат.

За твоя промит мозък е късно да проумява факти, но военния бюджет на Русия е приблизително 10 пъти по малък от този на САЩ.

Имало видео от Сирия, как американска ракета удря руски багер, с който правили изкопи за войници. Та като го ударили на машинста нищо му нямало, а изкочил от багера и хукнал. Така че ето ти нещо за мирни цели. И комбайни със сигурност правят. Правят руснаците почти всичко. Не е нужно във всичко да са най-добри. Никой не е.

Хе! Претоплена манджа! Че всичко това го могат израелските танкове Меркава Марк IV. Оръдието е способно да изстрелва управляеми антитанкови ракети с лазерно насочване "ЛАХАТ". Те също могат да стрелят по цели зад препятствия или зад хоризонта, като лазерното насочване може да е от друг танк или от хеликоптер например. Руснаците по-добре да насочат усилията си да направят един свестен комбайн който да жъне нивите, щото и това не могат!

Т-72 също може да изтрелва ракети от основното оръдие.. не е проблема в това.... проблема е че стреля с 1.... а 1 ракета не гарантира поражение на целта дори и при пряко попадение. трябва ти 2-ра.. тук я имаш веднага, при танка след 30 секунди..... това е разликата а през тези 30 секунди... ти си издал позицията си... за тези 30 секунди може да стане всичко.. може да отнесеш ти ракетите... Относно това какво могат да направят руснаците.. ти не им бери грижа .... каквото им трябва те ще си го направят...

Ехее. Те решили да започнат тестове, а ти вече сънува маса възможности. Нали знаеш, че тези обикновено ЩЕ...

Давай, Путин, вярвам в теб! Убеден съм, че можете да произведете поне една работеща бройка и да я въведете на въоръжение!!!! Ура! Ура! Ура!

А "Мурзилка 3" кога?

следете от близо изпитанията в сирия ...и ако са успешни направете едно подаръче на асеновградските полицайчета

А краварите тестват терминатор 5 във холивуд

Кравари, кравари, ама от тех взимат имената на трошките си. Що не го кръстят на техните пияници, Сталин, Брежнев или на недораслия аутист, Вова?

Името е ясно написано "БМТП-72", а краварите как си го кръщават си е тяхна работа. Четеш но не разбираш, гледаш и не виждаш, вече е късно.

Машината няма да се ползва за охрана на Хмейм, а за очакваното нападение срещу Акербат - добре окопан високопланински град, защитата на който се характерезира с множество добре укрепени бункери. Боекомпкта не вклучва 4 ракети а 16. 4-са тези, които се намират директно на купола като оператора може да стреля с 2 от тях едновременно. Презареждането на новите ракети (които се намират в корпуса) се извършва чрез роботизирана ръка. 4 такива машини вече се намират в източна Хама.

какво е предимството на роботизираното зареждане на ракети, спрямо автомата за зареждане на Т-72 ( и следващите модели)? Ами май няма такова. Ракетата става само за унищожение на танкове (това си е РПГ, качено в куполата), докато снарядите стават за всичко. И последно, снарядът е доста по-евтин, а при добри мерни прибори ефективността до 1000 м е същата. Апропо на 6 км ще трябв ада имаш сериозна система за откриване, насочване, съпровождане и т.н. И добре подготвени хора да стрелят с това нещо. А само с 3-ма души вътре (единият е механик-водач) ефективността ще е доста ниска. И не виждам средства за защита от въздуха. Без ПВО това нещо е перфектната мишена. Или може би екипажът ще е въоръжен с прашки за гарги. Та какво се оказва? Русия доставя на Асад нападателни оръжия за действия в градски условия. Русия ползва Сирия като полигон за бойни изпитания на новите си оръжия. Доколкото нещо на базата на Т-72 може да с енарече ново. Но пък за руснаците даже и модернизацията на доста стари оръжейни системи може да мине за новост.

БРЦК

Голяма си разбирач бе. Дай да видим какво ще стане на терен.

Изключително много се бъркаш.... МНОГО.... Предимството е огромно. Първо, ракетата е управляема (конкретно тези са), дефакто може за следваш движеща се цел. 2. Можеш да стреляш с 2 ракети едновременно. Т-72 също може да стреля с ракета от основното оръдие, но следващата ракета идва след 30 секунди, докато тук я имаш веднага.... а 4 секунди по-късно имаш още 2. 4 секунди след пуска на първите, можеш да изтреляш следващите..... при борба с танкове особенно с динамична защита 2-рата ракета ти гарантира унищожение на целта... 3. Ефективната далекобойност на оръдието на Т-72 е 1500 метра (някои коментират 3000 но...) ефектвната далекобойност на ракетите е 5-6км.... Прицелните системи не са проблемни защото тези машини обикновенно действат на 2-3 км зад основната бойна линия, което означава че те могат да получават свежа и актуална информация деректно от предните линии на пехотата.. да не забравяме и сдвоеното 30 мм. оръдие което с лекота пробива бронята на БМП от 2 км.... Изобщо една изключително сериозна машина.....

Нали знаеш какво са казали руснаците за ладата: "Совершенство не требует изменении". И тук е същото. А доколкото е на база на Т-72, не обясняват как не било танк, а БТР - пак си е бавно, тромаво и тежко. И е също толкова уязвимо.

Руснаците пак са се насрали. Опитали са с еда обединят в едно танк и БМП, ама крайния резултат май ще е че са съчетали недостатъчците и на едното и на другото. С кого ще воюват в Сирия? С противник, който няма тежко въоръжение. Имат малко артилерия и толкова. А ако някой иска да покаже колко хубава машина е направил това е друг въпрос. Само че..... илюзиите са едно, практиката съвсем друго. Ясно е че тази машина е създадена за Чечня. 44 тона си е сериозен звяр. Но без тежко въоръжение това нещо е напълно безаащитно срещу танкове. Имало било 4 ракети. И какво става след като ги изстреляш? И срещу какво ще ги използваш в градски условия? Там те гръмват с едно РПГ във веригата и си готов. танкиста без танк е напълно безаащитен. Идват талибаните и както се казва "бой, е..не и гръцка музика". Така че в боекомплекта за Сирия трябва да се включи и тубичка вазелин. Израел имат сериозен опит във воденето на бойни действия срещу тълпи мангасари. По тази причина те са направили нещо средно между танк и БТР. Пълноценен танк, който осен това вози и 7 души пехота (или спецчасти). Нещо, което обединява предимствата на едното и другото. Но в Израел мислят, докато в Руисия си представят още светклите зори на комунизЪма.

Сам казваш, че в Сирия мангустите нямат танкове. А после сам задаваш въпрос, как щял да се бори с танковете. Що не вземе сам да си изясниш становището първо???

Господиииииии......Прибери си версиите! Ти тъп ли си човек..или какво? За какво били противотанковите ракети!! Ми да пали караврските Абрамси глупако! Затова! А 30мм оръдия спокойно прошиват краварските БМП Брадли, и само тъп като гъз козяак може да твърди че Бойна Машина за Поддръжка на Танковете БМПТ-72 е Бойна Машина на Пехотата!! Глупако! Едната машина е бронирана на равнището на танк, и носи оръдия и ракети и купища боеприпаси, докато другата е брониран транспорт на пехота!!! Затова и БМПТ-72 може спокойно да се движи със се танковете! Защото има танкова броня! И нейната функция е да унищожава вражеските пехотинци, въоръжени с гранатомети и ПТРК!!! Ти изобщо осъзнаваш ли какви дебилизми пишеш в форума а сорси мосри?

Тъпчо, като й е функцията срещу пехота за чий са и ПТ ракети? Да убива врабче с гаубица? Кой те е калесал пък тебе за познавач, форумен палячо?

44 тона? Идеална цел в пустинята.

Американския Абрамс гони 67 тона, па гледам в пустинята нямат проблеми с него. Ама щом Ганйо експерта казва...

Само с тази разлика, че Джихади Джотата и йеменците палят Абрамсите като клади...Има доста видеоклипове в нета...и то със стари съветски РПГ-7 или противотанкови комплекси ПТРК Фагот, Конкурс...Които са на по 50 години!!!!

Иракските танкове на същата база бяха унищожени в пустинята. На щом форумният калцун казва, ще са супер (за цели)!

Аз я виждам тъй - първо звукова бомба за оглушаване, после светлинна за заслепяване и след туй рояк мини дрончета, с по един два куршума, да ги чистят почти от упор. Пък операторите вкъщи, от дивана, докато си говорят по телефона.

Цитати... "Русия е разработила БМПТ-72, защото има горчив опит с използването на танкове в градски бой, където тромавите машини с бавна скорострелност стават лесна мишена. " "Терминатор 2" се базира на шаситата на старите танкове Т-72..." Това сега как да го разбирам?

Шаси, платформа е едно, въоръжение на платформата е друго. използват готова платформа, която е в конвеера и добавят въоръжение подходящо за градски пердах без голямокалибрени дивотии и бани куполи. Пълна автоматика и много муниции на килограм.

Идеална за отстрелване на всекакъв дивеч и сороспетини.

Абе, за градски бой трябва да са по-малки и повече на брой, и дистанционно управляеми. А, дронът си е най-чистата работа - отвисоко, отдалеко, че да е леко.

а па ако си лежиш на дивана и някой друг мре е най-добре... сега сериозно - машината на пръв поглед изглежда обещаващо за градски бой,при положение ,че противникът няма танкове.

А, не бе - ще запушвам амбразури с голи гърди.

Човек, все пак има 4 противотанкови ракети.......Така че танковете......

Ами има такива неща като Платформа М, Уран 9, Вълк, Стрелец, часови и други наземни дронове...Руските спец части ги използваха да отстрелват Джихади Джота в Алепо...Има го в неат дори.....

Ако успее да мине през Столипиново без да я нарежат и предадът за жилезо я признавам тая машина.

Хубава машинка..>Създадена да избива краварските Джихади Джота.....Две 30мм скорострелни автоматични оръдия..Четири противотанкови ракети....Автоматични гранатомети и картечници...Абе какво говорим, бойна машина за поддръжка на танковете.. Или по скоро заличител на пехота...Това си е Терминатора!

А да, и да добавя още нещо. Преди няколко дена в един репортаж за гостуването на президента на Сирия Башар Асад в руската база Хмеймим, я показаха демонстрирайки я пред сирийските гости.

СССР

И днес си с разстройство от пиенето на боярщник и яденето на брезови кори.