17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По думите на руснаците подобни автономни оръжия дори не съществуват, а представата за тях е "повърхностна и спекулативна". Експертите обаче припомнят, че именно Русия разполага със смъртоносен автономен робот - безпилотната ядрена подводница "Посейдон". А според други експерти, бояришника е много полезен, мда :)

Аз според други експерти и елементарна логика от 1ви клас, най добре човек да гледа собствената си изчезваща държава а не да коментира други чиято съдба и ситуация са многократно по обещаващи от тази на собствената му държава и народ.

Русия вече от няколко години ползва т.нар. Терминатори за защита на секретни обекти, сега имат и редовна версия на въоръжение в армията от март 2018. Потърси на Интернет за "БМПТ "Терминатор-2". Това е идеална машина за защита на нашата държавна граница от мигрантската напаст! Купи 50 руски Терминатора и ги сложи на 140 км турска граница - пиле няма да прехвръкне, мрежа няма да е необходима, те стрелят на 2км със 100% в целта, подкупи не важат при тях, няма Европейски съд за правата на човека, или съд за убити нарушители, работят автоматично! Само отвреме навреме граничните полицаи минават да им попълнят патроните и горивото...

Според трети експерти, полезно било да се гълтат капсули перилен препарат.

До "Дада": И Кримският мост не съществува, нали???? :))

РФ е преди всички в тази сфера, затова и останалите искат да ограничат възможностите й...

Бе те ушанките не могат един автомобил да направят тръгнали бойни роботи да правят , явно имат отдел за такива разработки които се ползва с благоволението на първия и усвоява здраво средства по нашенски. А че няма да създадат нищо е повече от ясно , важно е да се наливат пари в каца без дъно.

Не могът. Те до Берлин на каруци стигнаха а не на танкове. Но то танка е по елементарна работа от един автомобил...

Те понеже със собствена техника са стигали до берлин...

Затова имат безпилотна ядрена подводница, хехе! Бе вие краварите всичките ли сте такива говежди?

Русия НЕ разполага с автономна подводница-дрон. Това е лъжа. В момента работят по такава, ама дали е стане не е ясно.

ти от КГБ ли получаваш информация ?

BRCK

Ми като не разполага, що западните ни 'приятели' ревът ,че има?

За да получат средства за разработка

Има или няма не е важно. Важно е че българският флот оня ден получи цели 4 гумени лодки, подарък от САЩ. Е те това е важно!!!

От една страна свещено човешко право на живот, пълна забрана на смъртното наказание и прочие хуманни идеи, а от друга страна ще произвеждаме автономни бойни роботи - някаква машина ще решава кого да убие. Нашата цивилизация става все по-странна.

Промяната е единственото сигурно нещо в света какъвто го познаваме.

не 'някаква' а нашата, демократично създадена, демократично обучена и демократично спонсорирана от демократично съдраните кожи на почти всички хора ИИ. Съвкупност от ИИ-тата на гугъл, Ай Би Ем, разни краварски агенции, разни рашистки военни, разни жълтурски камерки и иначе казано - от всичко най-лошото. За сметка на това точно както предсказаха в Аниматрицата, на точно същото място където машините направиха град/държавата-си, та точно там се създава високотехнологичен парк за наблюдение на де що мърда.