17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бива да поработят още малко. Вместо да падат, бявно да се приземяват на посочено място. Или да се връщат от където са дошли натоварени с Всички серии "Седемнадесет мига от пролета"

Нито съвременен атакуващ дрон, нито съвременна атакуваща ракета или КР, могат да бъдат спрени или обезвредени със средствата на РЕБ! Това е все едно да твърдиш, че с РЕБ можеш да предотвратиш попадание на артилерийски снаряд! Тези оръжия са напълно автономни, изолирани от външни електромагнитни въздействия. С РЕБ можеш да нарушиш комуникации, работа на РЛС, GPS-системи... те такива работи. Да прихванеш такова оръжие в момента "зиро", при рестартиране на ИНС(инерциална навигационна система), си е чиста шестица от тотото, защото това трае микросекунди. При това, такова рестартиране е необходимо само при надхвърляне определено изминато разстояние, поради формата и въртенето на Земята. НО! С такива свръхсъвременни ИНС може да разполага само армията на страна, която е овладяла и ПРИТЕЖАВА най-съвременните технологии. Тук, априори, трябва да изключим Россия!

Голям ексерт се извъди. Да не си на стаж в Холивуд

Коментара си е много точен и явно не си в състояние да кажеш, че не е вярно. Не ти достигат знания или?... Най вероятно.

Автономното в тези системи е поддържането на предварително зададена траектория или зависване. Може би и обстрелване на предварително зададена цел. Това е всичко, което могат да извършат при липса на операторски контрол. Първото го можеха още Фау-1, с терористичен но неточен резултат. Руснаците могат да им прекъснат връзката с операторите. Изглежда обаче могат и да ги откриват, което ги прави лесна цел. Истински интересното е как аджеба, тези системи за защитени от електромагнитни импулси и дали... Някога имахме едни системи, които спираха всякаква електроника, тези бяха правени от българин и купени зад океана. Такива легенди се носеха...

Поредния глу.ак учил в НБУ. Когато облъчиш консервата с достатъчно мощно електромагнитно поле, кой знае с каква модулация и прочие са измислили братушките, вътре електрониката му се опича, особено кекавите процесорчета направени на малък технологичен процес, които са много чувствителни на малки промени в напреженията (тва в НБУ няма как да ти го кажат).

Кое му е тайното? При дрон-атаките в Сирия полувината хвърчила "спонтанно"решиха да кацнат. При последната Томахоук атака в Сирия със 105 ракети бяха разрушени 3 (три) сгради, къде се запиляха другите ракети никой не каза. През 2014 в Иран хакна в полет и приземиха най-сървеменен разузнавателен дрон на САЩ. САЩ квичаха да им го били върнели щото бил US Army property...

Това до голяма степен са руски лъжи, да не казвам, че са измислици на руските управляващи и вооната индустрия в империята!!! Пък колко и какво е разрушено от удари с дронове и крилати ракети, си личи от постоянният рев на хорото , на Ал Асад и руското командване в Сирия!!! То и убити руснаци и руски генерали няма в Сирия и убити няколко стотин ирански офицери и няколко десетки генерали няма!!! И Вагнеровци около 300 не станаха на салата!!! Всичко това според руската пропаганда е долна лъжа!!!

Снимковия материал на пораженията от последната Томахоук атака (105 ракети) съм го гледал на сайта на Guardian newspaper. Ta moga да се аргументирам, за разлика от теб. Аман от неуки драскачи и платени тролове!

Ти добре си гледал на сайта, но така и нищо не си разбрал. Хората ти показаха, че обектите са напълно разрушени. Ако не те мързи, можеш да преброиш и дупките на попаденията. Плюс всичко това, бе казано, че са поразени и други цели. Да не говорим, че когато си предупреден дни преди това и очакваш подобна атака, съвсем нормално е да свалиш някои от атакуващите КР, които летят с дозвукова скорост. Никой не твърди, че томахавките са неуязвими :)))

Почне ли някой да говори за тайните си оръжия спукана му е работата. Като на Хитлер в края на войната, когато пуска фразата в оборот. Не ми е ясно защо и откъде толкова са я закъсали руснаците, все пак нито са във война нито глад ги мори, може би на феодалите в Кремъл са им се нажежили столовете та се чудят какво да измислят та да не бъдат пометени.

Ако е в автономен режим , и е лекинко екранрано 'безпилотното' , как ще се справят тея нови супер таковато... ?

GPS-а няма как да е екраниран , думват го него и заминава автономния режим ...

Мноооо си проЗД. Отдавна дроновете не се надяват на GPS-a , имат си карта запомнена предварително . Нещо подобно както твоята навигация на телефона в офлайн режим...

Потърси в гугъла "инерционна навигационна система", прочети как работи и тогава пиши глупостите си :)

Бе то и твоя жи пи ес мАй е тотално оффлайн... Не се произнасяй за неща от които грам не разбираш ма некъде нещо си дочул...

Иванушка... глупееш баце. Опитал си се да напишеш нещо, но просто не ти се е получило. Има достатъчно литература по въпросите на навигацията, включително и на томахавките, включително и на популярно ниво. Прочети.

Ако имаше поне базови познания по физика, щеше да знаеш, че екранировката не е нишо друго освен източник на вторични вълни, когато не е заземена. А във въздуха няма зак акво за да заземиш :) п.с. типичен соросоид - претендира, че е интелектуралец, а всъщност е въздух под налягане учещ нещо си дето няма смисъл в НБУ...

""И двата комплекса се представиха добре в Сирия", добавиха от военното ведомство." Странно. КОГА? Че нещо го пропуснахме.

В бъдеще време, естествено. Видяхме как израелска ракета взриви чисто нов Панцир м. На другите средства, нарушили радиомълчанието, ще се случи същото.

както казват двамата войници на снимката - "пикал съм ти на оръжието"

Тези двамата пикаят ли?

Мокри комунистически сънища за величие!!!! Пък като се събуди, отвит и мъкар, че и пари за пенсии няма, ама старо желязо от СССР колкото кеш!!!

Е то дори старите РЕБ системи Хибини изключваща и включваха краварските корито Доналд Дък кат коледна елха, от което и кравите пълнят гащите, с какво остава за новите руски системи за РЕБ.

След това Доналд Кук унищожи 20% от сирийската авиация на пистите плюс складовете.

Ъхъ, унищожи 20% от четири 50 годишни самолета.... Колко прави това? И за колко кинти?

Бате ти не си паниран мозък ти си олигофренски мозък Кога тази консерва Доналд Дък е успяла да нанесе удар по Русия ако това беше станало от краварника сега щеше да има едно мокро петно от радиация

още ли си мечтаеш тази конспирациика КОЯТО НЕ МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ В НЕТ-ТА щото каПУТИН Я ИЗТРИ да бъде истина? :)))) Дори уволни "капитанчо" който беше автора на тази измислица.

Доналд Дък беше "облитан" от СУ-24 а той НЕ МОЖЕ да носи “Хибины”. Разработван е вариант само за самолетите за експорт "Хибины" / КС-418Э но по-късно темата е закрита. Справка "Мilitaryrussia.ru". Че не четете западните издания е ясно, но поне четете руските за да не се излагате.

Блокират сателитите на комунистите от САЩ.

С тиксо ли? Те и това не произвеждат.

Еденственното, което спасява русия от претенциите на Китай е голамото количество ядренно оръкие оставало от времето на СССР!!! Иначе вдичко руско и гола вода, макети и анимации!!!

Абе смешник! Видя ли руското учение Восток 2018?! Не! И тогава какви химически пишеш! Руснаците изкараха близо 40 000 бронирани машини! На видео трансакцията показаха еднно безкрайно поле с безкрайни редици от руски танкове, бтр,рсзо, пво установки и какво ли още не! Да не говорим за ракетни установки и системи за РСЗО! Няма значение количеството хора! Има значение количеството техника! А руснаците имат от всичко В ПЪТИ ПОВЕЧЕ И В КАЧЕСТВО МНОГО ПО ДОБРИ от всички останали!

Едно безкрайно поле със стара техниса от СССР, леко пребоядисана или леко преоборудвана с по-нови зредстна за увищожение. Кого ще нападата сега??? С Украйна закъсахте яко в Сирия също, Прибалтика е тема табу, защото ще ви ощамари НАТС яко, та не се сещам кого!!!

като изкараха? По-малко гладни и бедни ли станаха руснаците? И сто километра бронирани машини да изкарат, пак ще са си ватенки с баярышнык по праздникам. А любопитно е теб лично какво те греят тези безброй бронирани машини, на изпадаш в телешки възторг? По-умен ли ще станеш, по-богат ли или по-нахранен? Аман от сер..еми...

Учудващото е, че руснаците успяват да поддържат някакъв патитет във военната област въпреки, че военния бюджет на Русия е 11 пъти по малък от този на САЩ (не знам колко пъти е по-малък от този на страните от НАТО). Американците и техните западноевропейски подлоги ореваха света, че трябвало да сдържат Русия с нови оръжия и я обкръжиха с военни бази и искат още средства за въоръжаване! Що за сдържане е това да имаш превес над 11 пъти и да искаш още да се въоръжаваш? Нека някой соросоид да ми обясни ситуацията, че аз не разбирам!

ами нормално е руснаците да успяват с пъти по-малък бюджет да се оправят, защото другите се опитват да ги заобиколят-обкръжат, а за това се изискват финанси--- друг е въпроса, че Русия няма как да я заобиколиш, т.е. парите които се хвърлят, се хвърлят на вятъра

Хич не е учудващо, пенсионерите заплащат за новите оръжия.

В броя танкове, артилерия, ракети, самолети, кораби, подводници, технологии? За самолетоносачи няма да питам.

Цялата руска икономика е на военна основа. Американския бюджет е голям, ама е за да плащат наеми и заплати по базите по-света и разходи за консумативи. Само 310 броя Ф-35 има общо повече полетни часове от всички руски самолети от разпада на СССР до днес.

На Запад развиват наука и технологии в интерес на човечеството,а тези само за оръжия говорят.

Я да ма светнеш по въпроса за какво са дроновете? - може би и те са "наука и технологии в интерес на човечеството" 100% за мирни цели. Защо миролюбивият запад ги използва като оръжия тогава? И защо този срещу когото се използват да не може да се защити, а трябва да седи като жертвен агнец? Каквото повикало - такова се обадило.

Това е нищо! Руснаците имат мошно уръжие с което отвличат хора от къщите им докато спът! Има много случаи дето има изчезнали хора,а пък те роснаците са ги отвлекли и пробват с тях отрови. Даже лъжат хората за извънземни прешалци дето уж били отвличали хора. Бдете хора и докладвайте ако има изчезнал човек докато спи.

мен ма одвлякуха от лиглото.

Алкохола и комунизма, на никого те са простили!!!!

А безаналогово ли е?

Вне сомнения! А как иначе?!

Аналогова е. Дигиталните са в следващия модел.