Русия показа "изтребител на дронове"

Деривация-ПВО ще може да сваля както дронове, така и ракети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако успее

PEYTSCH

А нещо хуманно, био-еко, няма ли да измудрят руснаците ?

Няма да се учудя като энам Осата как сваляше снаряди...

Тия ниско летящите дронове и дрончета ги свалям с въздушната пушка. Много е забавно.

това ли е водеща новина за България ? Направо си преименувайте сайта на .ru

Само един ли ? Те са нация могъща. Могат да покажат хиляди изтребители на дронове..Строени на площада и всеки изтребител, грабнал прашка в ръка..

хаха.Те руснаците и с един танк се хвалеха много,а той закъса по средата на Червения площад

Ашколсун! Само такова не бяха измислили още!!!

Schilo

Могат, ама що да го правят?

Schilo

Опитът учи. Показва им какво им трябва. И го правят.

Имат танкова, имат и проблеми с тях по някога. Българите нямат танкове и за това нямат проблеми с тях :-)

Не се безпокой, американците се опитваха тази година да направят парад, но се оказаха неподготвени и ги отложиха за следващата година. Французите пък се опитаха да направят руското знаме с цветни дъги в небето, но бяха оставили излишното червено от единият край. Блъснаха и два мотоциклета.

в София на парада беше най-интересно, все едно гледаш музейна експоцизия: два танка, 1 хекоптер и едни ракети от 50-60 години на миналия век

Просто не се пише за тях. Иначе дори американските неща са свързани с русниците понякога. Не че не е споменавано за лечение на очи, на рани. Единият шеф на Гугъл Сергей Брин си е роден в Москва. ;)

С този танк руснаците няма да имат повече проблеми. Удариха му кръста, защото няма копейки. Няма да имат и проблеми с още 5000 работника от Урал вагон завод, където щеше да се произвежда. И на тях Путин им удари кръста.

А с пятое пакаление изтребители какво стана? Пошли нах?

Schilo

И ти докладваха, че са му ударили кръста?

Schilo

Фъркат. Къф ти е проблема?

Руснаците са горда нация. Няма да ядат и няма да спят, но армия силна ще имат за да бъдат независими, а не роби като нас българите. Валутният борд е каишката на кучето България. Няма нужда от правителство и особенно министерство на финансите. Армия никаква, оръжия музейни...Рая бхме и рая си останахме.

С тая новина руският народ си вдигна още повече жизнения стандарт и сега макар и бедни се чустват горди, че си имат още едно ново железо. А в пропадналият ЕС, немат такива чудесии ; там само заплатите им стават все по високи.

Един ефрейтор от зенитно ракетния взвод на полка със "Стрела -2М" удари директно 122mm гаубичен снаряд, Царят го произведе в сержант и 20 /двадесет/ дни награда. Още на другия ден го отпрати за вкъщи с полагаемата за да е сигурен, че "мозъците" няма да му намалят наградата.

Къде фъркат, ма мурзи? Русия официално се отказа да разработва пятое пакаление. И това се случи веднага лсед като индийците им казаха, че в тоя самальот няма нищо, което да отговаря на критериите за пето поколение, и отказаха по-нататъшно участие в развитието и финансирането на програмата. За нищо не ставате, въгловодородо-добивници чугунени!

пипни се отзад бе гьтверен и ще разбереш какво стана

Schilo

Ице, кога се върна от Русия, та говориш за стандарта?

А днес сме пак с тях!!!!!на тези железа ако им покажем ключа сле още 50 г ще изреват лъв а на краварските 10 г и на боклука !!!!

Да, трябва им течен сапун за пиене- правят го. Няма проблем . Абе, телевизори дали не им трябват на тези тъпунгери ? Не, щото не виждам тяхна фирма, наредена до Сони, ЛГ, Самсунг, та си викам, явно не им трябват телевизори. Иначе, щяха да направят най-големият телевизор на света

ти си роб в държавата си бебърдук селски

Пише, че ще ги получат на въоръжение до 2019 година... Демек, още не са. Иначе и немците са имали доста добри концепции края на ВСВ, ама по 1-2 бройки от нещо, не е точно като да го имаш за цялата армия, нали?

Schilo

Де ма, Росице, прочете че се отказват? Май приказваш наизус? Стой си на гъзпрома или го отдавай под наем на околовръстното. Не се бъркай там, дето не разбираш

Schilo

Пъфффчо, на коя съвременна армия, основния самолет е пето поколение?

какво стана с 4то поколение изтребител трета ръка за България ? Ще го има ли ? Или направо чакаме 6то

Schilo

Брех....Изказа се тоя, де и картофите си внася. Могат да правят, ама защо, при положгение, че могат да купуват? Явно, на теб живота ти много зависи от талавизорЪ. Личи си.

Що ? трябва ли да е влизал в свинска кочина за знае, че там не ухае на рози ?

Щом стреля и по наземни цели, ще си го купя.

Шило, имаш интернет, прочети. Фалираха. Това, че не ти изнася на позицията е друг въпрос. Въпреки това, фалираха без да се съобразят ти на какво залагаш.

Аз преди месец - като изключим Москва, руснаците обедняват масово. Ама те са си свикнали да са в нищета. Света върви напред, а там си е 18 век ...

Schilo

Явно доста пъти си влизал в кочина? Или така казаха по тАлАвизорЪ? Или не си излизал от там? Май е второто.

В Русия ново железо за война ; а в ЕС нови модели Мерцедес, ВМВ, Рено, Порше, Фолкцваге и т.н . Ха ха...

България е най-бедния член в клуба на богатите. Стандарта ни е 3 пъти по-виск от на руснаците. Можем да пътуваме и РАБОТИМ където си искаме. Да казваме и правим каквото си искаме. Това руснаците ГО НЯМАТ !!!

Унищожител на дронове- мронове- дрън-дрън! Нали руснаците са много велики- що не създадат собствен метод за добив на метанов хидрат, за да защитят държавния руски газпром от конкуренцията на българогерманският нов иновативен метод за вадене на метанов хидрат от морето? Когато руснаци измислят такъв метод, тогава пишете, а не когато измислят непотребни оръжия! Хващам 10тина наши студенти от ТУ и от руските дронове ще остане само пепел и прах- хакват им се ИТ системите и дроновете са аут и даже може да се стоварят на главите на самите руснаци:) Те тръгнали да ми правят механично оръжие за механично унищожение на самите дронове, вместо да им повредят електрониката, а да запазят самият дрон, за да му разучат устройството- ХАХАХАХАХА:D:D:D Толкова много усилия на вятъра за абсолютно безполезни неща хвърлят руснаците, че няма повече накъде:):):)

Що, нападение от армия дронове от космоса ли очакват?!

Модерна работа.

Тази опорна точка вече е доста изтъркана.

Тук кресльовците пак ще политизират новината,но аз смятам че действията на руснаците са актуални и логични.Дроновете от всякакъв род застрашават не само личната ни свобода и неприкосновеност и са заплаха като средства за тероризъм и диктат.Така че по добре да подкрепим такива средства а не в безсилна злоба да им намираме кусури и изсмукания от пръстите недостатъци!

Ауууу, великата пъстър свят се появи. Отново преименувана.

Този дебил дето плаче че Уралвагонзавод е фалирал да погледне дали негър него него е фалирал отзад!!!!!плаче соросопитека ама не на тези гробища ! Да погледне своите !!!!

Екс, а на бас, че никъде не си ходил!

не дрънкай глупости бе тъпако, а погледни справочника на ЕС-Евростат от миналата година и се обеси

Пишеш глупости. Русия имат доста по-висок стандарт от нашия. Има си статистически данни по въпроса. И много повече пътуват от нас на почивки.

В тая област са големите технологии, а не в асамблирането на разни бъзикнета за гейове и купчини ръждясали емайлирани ламарини за джендъри. Както винаги, Русия слага западащите в малкия с джоб, остава им да гледат като телета и да им текат лигите...