Русия прави собствен Instagram

Rossgram ще стартира в края на този месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така безаналоговите ще копират? Мирише ми на западна пропаганда!

роССия може само и единствено да прави тонове екскрименти. и малоумни изявления. роССия е про-фашистка държава управлявана от военнопрестъпници и издирвани от интерпол тоталитарни глупаци, които освен всичко вече са и бедняци. руССките могат само да плащат репарации - към Украйна и Европа - в следващите 100 години - газ, петрол, цветни и черни метали, дървесина и зърно. това могат и ще правят.

Путин отмени действието на закона за защита на интелектуалната собственост на територията на Русия! Ще има яко копи анд пейст!

И когато самоубият императора руснацте ще плащат скъпо и прескъпо с лихвите за цялото време и всичко, което са крали...

"В него потребителите ще открият познат дизайн и функционалности" да се чете "Крадено от А до Я"

_stankow

Като си купите автомобил и воланът кръгъл, педалите наредени съединител, спирачка, газ - това значи ли, че дизайнът е откраднат от Хенри Форд ? Значи ли, че е патентовано ? И всеки следващ автопроизводител трябва да го прави по друг начин ?

Да бе .. и клавиятура ще има, и емот икони. Че и препинателни знаци. Аман от малоумието ти. ТЕ в прав текст ти го набиха че няма да имат собствен интерфейс, а ще го краднат. Сега влез в жигулито си и после влез в Тесла и ми кажи - ми то същото .. бе да те еВа в скапания боклук бе . Правиш ли разлика между интерфейс и оринципи на работа? Ех потуранков...

Иновацията е 80 процента крадене и само около 20 процента истинска иновация. Така че няма нищо ново под слънцето, просто сега руснаците имат карт бланш да откраднат всичко каквото могат.

Най-удачно е да се казва Простограм. Или П*ткограм.

а ГаньоГрам кога? Па ако ще да е копирана....

Значи това ясно! То инстаграм и аз мога да си направя, не е кой знае колко трудно! Само, че инстаграма не се прави той се създава! Сега ше ви обясня! Значи за разлика от руския инстаграм в истинския можеш да напишеш, че путин е п.дерас, докато в руския инстаграм такива нещо нема да може да се напише или даже по-лошо ти ше можеш да го напишеш, но след това ше дойдат едни чичковци и ... абе който е чел архипелаг гулаг знае какво точно ше стане! Та тя работата ясна ми да видим колко конц лагера с руски инстарамци ще насъбере путин, след пускането на руския инстаграм!!!

пробвай да напишеш същото за байдън и ще видиш как инстаграм-а ти крашва. само един опит- кво толкова рискуваш ;)

Ми ко да ти кажа пробвал съм! И става бре! само дето не написах че е п.дерас а че е изкуфял дядка с деменция! Ма нищо не стана! мина си и замина! Ама един съвеет от мене, като се регистрираш в руския инстаграм не пиши, че путин е п.дерас! Щото после ... лошо!

_stankow

Опандизените в Гулаг не знам какво са писали в интернета, ама знам, че Тръмп като написа нещо си във фейсбук и туитър и го изхвърлиха. А беше президент ! Ей така, блокираха го и му закриха акаунта. Найс, а ?

Е защо им на мужиците Инстаграм, нали си имат Однокласники

Защоооо? Тъкмо ви отърваха от тази болест. Защо се д... отново? Just take the win.

Защото са комунисти, бе, братле. Те, ако не паразитират върху Запада, ще се разпаднат духом и тялом.

Няма никаква техническа трудност да се направи нов Инстаграм... Но рускините искат да се продават с разголени снимки сред богатите западняци, а не сред пияните си съграждани....

Всичката им работа такава - калпави подобия.

И няма нищо чудно, вижда се, че платформите са зависими от правителствата си. И който вярва на всичко което му показват по новините е наивник.

За какво ти е кола, като можеш да имаш "Лада". :))

Има хора кат тебе още живеят в 80-те. Трябва да е много хубав там...тихо, спокойно и БиДжийс са още на мода.

защо ти е в БГ Лада, като няма да можеш да си позволиш горивото?

А GDPR кога?

Като се регнете в Россграм, направо си изпразвайте банковите сметки , сложете се белезници и отидете доброволно в първото руско РПУ. Там ще ви обяснят защо .... :)

Те банките не могат да си защитят , тръгнали да копират инстаграм (друг въпрос вече колко безмислено е това приложение ...). Да не говорим , че в момента нямат никакъв шанс да го пуснат през официалните магазини , та ще трябва първо да направят и НарМаг ... а всъщност и ОС ...

Айде, почнаха като китайзите да копират западни фирми. Това е сигуен знак за бързо потъване. И, кой точно ще иска платформа контролирана от тоталитарната власт?

Китайците са лидери в технологиите, с най много патенти. Няма как да копират нещо, което те сами са измислили.

Китайците са лидери в продажбата на западни технологии на западни страни.

САЩ са все още лидери. Китайските патенти са платноходка с дизелов двигател и фенерче работещо със слънчева енергия без батерия - само при слънце. 98.6% от китайските патенти са неприложими. Доказано.

повечето им открития са стари и хилядолетни като компаса, хартията, барута и много други, не се бутат в момента да патентоват накакви дребни нововъведения, гледат надалеч в миналото и надалеч в бъдещето, а в това бъдеще ще има сащ и китай и някои други дребни васали.

"И, кой точно ще иска платформа контролирана от тоталитарната власт?" .. Я пак? Коя точно платформа не е контролирана от тоталитарната власт? Моля те..сподели. Та да се посмеем от сърце!

мче повечето от големите не са. най малкото, защото там където са им "централите" няма тоталитарна власт. а когато се появи един циркаджия, опитвайки се да наложи такава (Тръмпи), всъщност отвсякъде го изгониха със шутове. дори и от "контролираните" платформи та такива работи.