Коментари - Русия пуска първия игрален филм, заснет в космоса | IT.dir.bg

Коментари - Русия пуска първия игрален филм, заснет в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филм направен на земята, уж е сниман в космоса

Това да не ти е американската мисия до луната :)

дано да е порно... та да го гледам, ама като знам какво правят руснаците. Влак, войник и 100 немски танка го бомбардират. Накрая войника умира от чаша водка, след като е бастисал немските танкове и оправил машиниста на влака.

Това е определено успех. Ще влезе в световната история. И във филма няма да има нито един гейтак или лезби! Затова гейтаците и лезбитата мразят много Русия.

- е най-популярния филм понастоящем в Раша, друго не ви трябва да знаете. Дебилно-инфантилен искейпизъм, заклеймен от турбо-импер-патриота Дугин :))

...във всичко първи,и винаги последни ...филм от космоса,филм от фронта ...е и? ...това е безинтересно....

Филм без негри и педали. Супер!

Хич не е първи. Първият се нарича "Возвращение с орбиты" - 1983. И е голяма боза. Този - също. Целият филм: https://www.youtube.com/watch?v=sV2RG6Hdvw4

Е нема да има травестити в него, не :) не го гледайте

Тъкмо това щях да кажа, че няма негри и lbgtyxz в него, едва ли ще го пуснат по Нетфликс

Аха, но има руски космонавти да се сношават, така че ще ви е интересно.

Филмът хубав ли е или руски ?

Оня ден гледах един филм звездни каубои се казва. 100% пияниците са крадили от там сценария. :)

За войната ли ще е? Тачанка и берьозка дали ще има? Ако не, няма да го гледам!

Добре изглежда само да не е някоя боза като сценарии.

Уви - боза е.

Тия руснацита и на най-интересното място страшна скука ще сътворят...

Изглежда добре, ще се гледа.

И ще е поредната руска боза стил мосфилм. Мужиците имат няколко ставащи за гледане филма. Кин-дза-дза, Особеностите на руския лов, риболов и т.н. Всичко останало е боза, харесвана предимно от партийни секретари на конгрес на кпсс.

Аре, бе, покажи и докажи за някой смислен качествен небозаджийски филм от клоаката холивуд в последните 20 години. Не като специални ефекти и компютърна анимация, а като смисъл. НЯМА. Всичките им що-годе смислени филми или са римейк на европейски, или са правени от чужди режисьори. На пръсти се броят филми от клоаката холивуд, които са приемливи.

Клоун!

Абе то за американски и изобщо западни филми си има десетки класации фестивали и какво ли не извън касови те кино салони. Порови се в нета и ще гледаш хубави смислени филми за който 80% от хората не биха платили дори не биха чули за него както и ти в момента. По интересното е да кажеш "другата гледна точка" Кажи хубав руски филм без мутри и героични руски солдати.

To човек както сам се излага, никой друг не може да го изложи. Точно пък тея филми ли те впечетлиха плоско челце?

Героите имат ли вътрешна тоалетна, или са още с външна…

Няма да забравя тоалетната до ако си спомням добре приют 11, Отиваш отваряш портата влизаш в дъсчената колиба на ръба на скалата, Клякаш до една дупка в пода, като преди това надничаш в дупката и оставаш втрещен. Сереш от ръба на скалата, в дъсчена колиба висяща на въжета, с дупка през която се виждат някакви скали. Клякаш изсипваш го, то горкото дорде мине през дупката вече е замръзнало, както и задника ти. Докато бършеш задника слушаш как онова замръзналото трополи по скалите надолу и си викаш дано дъските и въжетата не са изгнили. Абе руска му работа. Страна необятна.

Уф за тоалетната по маршрута за качване на Елбрус става въпрос!

А кога ще бъде заснет и порнофилм в космоса?

Че нали точно за такъв филм става въпрос

Браво и в това са първи! Все още във всичко най-руснаците са първи! Така беше даже и с ваксината - новото космическо състезания, целия прехвален запад с трилиони бюджет и накрая - руснаците първи! Да не говорим че сега тепърва се убеждават хората в това колко зле е американската ваксина на Модерна..

Все първи и до там, никакво развитие.

Колко да са пътви Спутник доказано първи ! Стига да не смяташ първата ракета в космоса която е германска ! https://cosmosmagazine.com/space/the-first-photograph-of-earth-taken-from-space/ първия човек които е много спорен и сега филм с кадри от космоса Макар че има цял филм сниман в станцията и на всичкото отгоре 3д И ТО иМАКС https://en.wikipedia.org/wiki/SpaceStation3D

Вижте това! Това вече е реалити. Само дето на другите сладури идеи. Да плачеш или да се смееш - не знам. Трансгендер открива Европейското по фиг. пързаляне. https://www.youtube.com/watch?v=9GxE1fvaKho&ab_channel=%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%98%D0%9D%D0%90%D0%9C%D0%9E%D0%9C%D0%95%D0%9D%D0%A2%D0%90%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%9E%D0%A0%D0%98%D0%98%D0%92%D0%A0%D0%95%D0%9C%D0%AF%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0%AC%D0%92%D0%90%D0%A8%D0%A3.

Ало, русофобите, те ви те един истЕнски трейлър. Изгледайте го и после си отговорете на въпроса дали можете да снимате подобен за фащ или великобритания, че даже германия и франция. ха-ха... https://youtu.be/gFG_-VB7Dlo

Филмът явно има леко пропаганден характер - показва колко са печени руснаците, щом снимат филм в космоса. Ама то малко като новия филм за Чебурашка дето са снимали, почти холивудско качество, но за сметка на това много слаб сюжет и пропагандният елемент орива по дяволите... Не знам защо, ама на руснаците хич не им се получават тези работи...

Да, Батман1,2,3..., Супермен от 1 до ...n , Спайдърменite, Жената -Котка, Антман са филми все с невероятен съжет, много заплетени психологични линии и са истинска наслада за всеки мислител. Да, руснациte нямат подобни шедьоври. Верно е!

Ей, мерси, че ме подсети за тази естетическа наслада от краварските дрисни. Нямат нито един смислен филм след Апокалипсис сега.

"Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: Защита правата на човека и гражданските му свободи". Това заявава през 1947 г. Алън Фостър Дълес, директор на ЦРУ.

И всички тези глупости, които си написал се оказаха фейк, ама колхозник като теб откъде да знае, или пък знае, но пропагандира лъжи?!? Все тая, и в двата случая си отрепка.

Той още вярва, какви хитерци са били руснаците като са писали с молив, докато САЩ едва ли не са се разорили, като са създали писалка за космоса.... :))

> 2023-01-30 16:50:44 >пффф (нерегистриран) > >Той още вярва, какви хитерци са били руснаците като са писали > с молив, докато САЩ едва ли не са се разорили, като са създали > писалка за космоса.... :)) Я вярва я не, във всеки случай това са му спуснали на врякалника да вряка и той си врещи, от това се прехранва.

Всъщност не са се разорили. Химикалката със сачма е продукт на частна фирма и НАСА не е платила и една стотинка за разработка. Купувала ги е за 6 долара парчето. Едва ли са купили много. Ватенките също са купували от тях - 100 бр. с 1000 пълнителя.

Когато САЩ правят филм е просто филм, когато Русия прави нещо е пропаганда, така ли?

Виж как точно си разбрал. Руслямците правят само пропаганда.

Попитали всезнаещото радио Ереван: - Каква е разликата между американското и руското космическо кино? - Противоположни са - отвърнали от радиото - Руснаците снимат с предимно непрофесионални актъори, ама в космоса, докато при американците всички са професионалисти - ама в холивуд....

Много добре казано:)

преди 50г. имаше на Луната снимане (малко менте, ама ...)

Русия снима филми в космоса, а у натовска и еврогейска България орлин павлов става водещ. Къде са те, късе сме ний? Нале?

Прочети какво си написал, след това обясни какво си искал да кажеш.

Работно заглавие на филма е : "Кой отмъкна кюмюра на станцията"

отмъкна го на жена ти х..я и ги прати в ЕС гетото да се топлят щото останаха само по балтони.

Леко ми се сере, Гогов, а ако го гледам, ще се продрискам.

Тъкмо ще имаш какво да ядеш за вечеря.

Нормална реакция на бактерия спрямо антибиотик

Порно?

Порно в най-чист вид - пропаганда.