Коментари - Русия пуска първия игрален филм, заснет в космоса | IT.dir.bg

Коментари - Русия пуска първия игрален филм, заснет в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Порно?

Леко ми се сере, Гогов, а ако го гледам, ще се продрискам.

Работно заглавие на филма е : "Кой отмъкна кюмюра на станцията"

Русия снима филми в космоса, а у натовска и еврогейска България орлин павлов става водещ. Къде са те, късе сме ний? Нале?

Тъкмо ще имаш какво да ядеш за вечеря.

отмъкна го на жена ти х..я и ги прати в ЕС гетото да се топлят щото останаха само по балтони.

преди 50г. имаше на Луната снимане (малко менте, ама ...)

Прочети какво си написал, след това обясни какво си искал да кажеш.

Попитали всезнаещото радио Ереван: - Каква е разликата между американското и руското космическо кино? - Противоположни са - отвърнали от радиото - Руснаците снимат с предимно непрофесионални актъори, ама в космоса, докато при американците всички са професионалисти - ама в холивуд....

Филмът явно има леко пропаганден характер - показва колко са печени руснаците, щом снимат филм в космоса. Ама то малко като новия филм за Чебурашка дето са снимали, почти холивудско качество, но за сметка на това много слаб сюжет и пропагандният елемент орива по дяволите... Не знам защо, ама на руснаците хич не им се получават тези работи...

Много добре казано:)

Да, Батман1,2,3..., Супермен от 1 до ...n , Спайдърменite, Жената -Котка, Антман са филми все с невероятен съжет, много заплетени психологични линии и са истинска наслада за всеки мислител. Да, руснациte нямат подобни шедьоври. Верно е!

"Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: Защита правата на човека и гражданските му свободи". Това заявава през 1947 г. Алън Фостър Дълес, директор на ЦРУ.

Ало, русофобите, те ви те един истЕнски трейлър. Изгледайте го и после си отговорете на въпроса дали можете да снимате подобен за фащ или великобритания, че даже германия и франция. ха-ха... https://youtu.be/gFG_-VB7Dlo

Вижте това! Това вече е реалити. Само дето на другите сладури идеи. Да плачеш или да се смееш - не знам. Трансгендер открива Европейското по фиг. пързаляне. https://www.youtube.com/watch?v=9GxE1fvaKho&ab_channel=%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%98%D0%9D%D0%90%D0%9C%D0%9E%D0%9C%D0%95%D0%9D%D0%A2%D0%90%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%9E%D0%A0%D0%98%D0%98%D0%92%D0%A0%D0%95%D0%9C%D0%AF%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0%AC%D0%92%D0%90%D0%A8%D0%A3.

Браво и в това са първи! Все още във всичко най-руснаците са първи! Така беше даже и с ваксината - новото космическо състезания, целия прехвален запад с трилиони бюджет и накрая - руснаците първи! Да не говорим че сега тепърва се убеждават хората в това колко зле е американската ваксина на Модерна..

И всички тези глупости, които си написал се оказаха фейк, ама колхозник като теб откъде да знае, или пък знае, но пропагандира лъжи?!? Все тая, и в двата случая си отрепка.

Все първи и до там, никакво развитие.

Той още вярва, какви хитерци са били руснаците като са писали с молив, докато САЩ едва ли не са се разорили, като са създали писалка за космоса.... :))

А кога ще бъде заснет и порнофилм в космоса?

Героите имат ли вътрешна тоалетна, или са още с външна…

И ще е поредната руска боза стил мосфилм. Мужиците имат няколко ставащи за гледане филма. Кин-дза-дза, Особеностите на руския лов, риболов и т.н. Всичко останало е боза, харесвана предимно от партийни секретари на конгрес на кпсс.

Няма да забравя тоалетната до ако си спомням добре приют 11, Отиваш отваряш портата влизаш в дъсчената колиба на ръба на скалата, Клякаш до една дупка в пода, като преди това надничаш в дупката и оставаш втрещен. Сереш от ръба на скалата, в дъсчена колиба висяща на въжета, с дупка през която се виждат някакви скали. Клякаш изсипваш го, то горкото дорде мине през дупката вече е замръзнало, както и задника ти. Докато бършеш задника слушаш как онова замръзналото трополи по скалите надолу и си викаш дано дъските и въжетата не са изгнили. Абе руска му работа. Страна необятна.

Уф за тоалетната по маршрута за качване на Елбрус става въпрос!

Колко да са пътви Спутник доказано първи ! Стига да не смяташ първата ракета в космоса която е германска ! https://cosmosmagazine.com/space/the-first-photograph-of-earth-taken-from-space/ първия човек които е много спорен и сега филм с кадри от космоса Макар че има цял филм сниман в станцията и на всичкото отгоре 3д И ТО иМАКС https://en.wikipedia.org/wiki/SpaceStation3D

> 2023-01-30 16:50:44 >пффф (нерегистриран) > >Той още вярва, какви хитерци са били руснаците като са писали > с молив, докато САЩ едва ли не са се разорили, като са създали > писалка за космоса.... :)) Я вярва я не, във всеки случай това са му спуснали на врякалника да вряка и той си врещи, от това се прехранва.

Изглежда добре, ще се гледа.

Аре, бе, покажи и докажи за някой смислен качествен небозаджийски филм от клоаката холивуд в последните 20 години. Не като специални ефекти и компютърна анимация, а като смисъл. НЯМА. Всичките им що-годе смислени филми или са римейк на европейски, или са правени от чужди режисьори. На пръсти се броят филми от клоаката холивуд, които са приемливи.

Тия руснацита и на най-интересното място страшна скука ще сътворят...

Ей, мерси, че ме подсети за тази естетическа наслада от краварските дрисни. Нямат нито един смислен филм след Апокалипсис сега.

Нормална реакция на бактерия спрямо антибиотик

Добре изглежда само да не е някоя боза като сценарии.

За войната ли ще е? Тачанка и берьозка дали ще има? Ако не, няма да го гледам!

Клоун!

Всъщност не са се разорили. Химикалката със сачма е продукт на частна фирма и НАСА не е платила и една стотинка за разработка. Купувала ги е за 6 долара парчето. Едва ли са купили много. Ватенките също са купували от тях - 100 бр. с 1000 пълнителя.

Оня ден гледах един филм звездни каубои се казва. 100% пияниците са крадили от там сценария. :)

Когато САЩ правят филм е просто филм, когато Русия прави нещо е пропаганда, така ли?

Филмът хубав ли е или руски ?

Е нема да има травестити в него, не :) не го гледайте

Тъкмо това щях да кажа, че няма негри и lbgtyxz в него, едва ли ще го пуснат по Нетфликс

To човек както сам се излага, никой друг не може да го изложи. Точно пък тея филми ли те впечетлиха плоско челце?

Аха, но има руски космонавти да се сношават, така че ще ви е интересно.

Че нали точно за такъв филм става въпрос

Виж как точно си разбрал. Руслямците правят само пропаганда.

Порно в най-чист вид - пропаганда.

Уви - боза е.

Хич не е първи. Първият се нарича "Возвращение с орбиты" - 1983. И е голяма боза. Този - също. Целият филм: https://www.youtube.com/watch?v=sV2RG6Hdvw4

Филм без негри и педали. Супер!

...във всичко първи,и винаги последни ...филм от космоса,филм от фронта ...е и? ...това е безинтересно....

- е най-популярния филм понастоящем в Раша, друго не ви трябва да знаете. Дебилно-инфантилен искейпизъм, заклеймен от турбо-импер-патриота Дугин :))