17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко хубаво ще бъде да се върне старата космическа надпревара между Русия и САЩ но надали ще се случи :( от тези надпревари печелеше цялото човечество! Сега за съжаление останаха само САЩ и не им останаха конкуренти!

Всъщност не печелеше човечеството, в смисъла който влагаш. При тази надпревара се хвърляха излишни пари, за да бъдеш първи в нещо. Съкращаваха се срокове, съответно по-малко тестове относно безопасността... Ако тогава подхождаха по-внимателно, пак щяха да постигнат много, малко по-късно, но и с по-малко жертви.

руските форуми и с учудване ще забележите, че и там има смислени и разумни хора, които по достойнство оценяват успеха на американците и се възмущават от ароггантния език и сърказма на ръководителите на Роскосмос. Когато тотално си се....омазал, не е нужно да го афишираш, но повечето от руснаците не могат да се зарадват на чуждия успех, още повече на американски такъв. Така поколения наред им е набивано в главите. А това е постижение на човечеството, на човешката мисъл и в това няма политика. Но как червен дебил ще схване това???

няма нужда. знаем и, че там има соросоиди, дето имат глави на раменете... но и там са недостатъчно, че да цивилизоват масите. И това е много жалко, но какво да се прави?

космическата си програма (и възможности!) Русия си остава в 60-те години на миналия век...Няма учени, няма технологии, няма грамотни кадри (за смешно заплащане), няма пари....Само с мерак и желание не става. Дядовцете най-добре знаят това....

получаваш награда за новоизмислена дума на деня - ДядОвце

като действаща "копърка", преодолявайке с ракетите си разстояния от София до Бургас, руснаците нищо смислено не е постигнала през последните няколко десетилетия. Няма Луна, няма Марс, няма по-далечни дестинации. Всичко е ще, ще, ще...Жалка работа са, но още се пънат на цивилизования свят.

ма на тях не им трябва да стигнат от София до Бургас, а от Крим до Бургас... За целта си имат превъзходни ракети, както ще бъдеш надлежно информиран от русоробите. Разни кинжали, циркони и друга флора и фауна...

Нали на мужиците самочувствието трябва да се поддържа в тонус...Той СССР така, с безброй обещания и заклинания, просъществува осем десетилетия, докато рухна под собствената си глупост и безсмислие...

десетилетия това "ще" е най-популярно в Русия и СССР....Те и комунизмът щяха да построят, тъй като беше "на горизонте"...Съблазнително е да представиш желаното за възможно или дори постигнато, но истината все пак лъсва най-накрая. Това се случи с въпросния комунизъм, както и с "великия и непобедим" СССР...да се вярва на руснаците не е най-доброто решение.

Гледах скафандрите на американците на Dragon и се сетих за руските. Ами те са си все същите като тези, които сме гледали по новините от времето на Бай Тошо.

Илон Мъск го начука на "Роскосмос" до дъно, а те го го приветстват радостно.

Дебил, САЩ накрая стигнали Русия и се изправели наравно,тоест могат САМИ да изпращат свои космонавти до МКС, а 9 години не можаха да го направят без руснаците.Руснаците не е такива боклуци като теб и приветстват успехи на всеки.Това е признак на нормалността и добро възпитание ,дивак.

с американската ракета РД -180 срещу заплащане, т.е. изпълняват ролята на платено такси....Толкова за тяхните възможности в Космоса. Другото са девически мечти...

Грешиш бляд! Помня интервютата на Рогозин, как се подиграваше на американците, че щели да използват батути за да изпращат астронавти на МКС. И американците изпълняващи договорите си плащаха по 130 милиона на Роскосмос на астронавт. Свърши тая, БЛЯД!

Все по добре се справяш с българския да кажеш да ти повишат заплатата заслужаваш

Дебил е на майка ти потомъка, руски боклук.

единствено американците: 1.Обиколиха с хора Луната - и то 9 пъти 2.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 3.Пратили хора на над 401 000 км от Земята 4.Скачиха кораби на окололунна орбита 5.Качиха телескопи в космоса 6.Приземяват първите степени 7.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 8.Имат марсоходи работещи при това години 9.Пратиха сонда на астероид 10.Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 11.Сонди на Церера, 12.Сонди извън Слънечвата система 13.Сонди на Юпитер 14.Сонди на Сатурн 15.Сонди край Плутон, Нептун 16.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето в неговата корона 17.Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 18.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 19.Шофьори на друго небесно тяло 20.Забили флаг на Луната 21.Качили 77 тонен единичен модул в космоса 22.Качили 140 тонна ракета за пътуване до Луната 23.Направили самолет летящ със 6.72М и то с 199 полета 24.Направили самолет излетял на височина над 100 км 25.Изстреляли успешно ракета с 27 двигателя на първата степен 26. Свалящи товари по 2-3 тона на Земята 27.Направили двигател с отношение тяга собствено тегло над 200 28. Най-бързата летящата ракета с над 56 000 км/час 29. Върнали по 7 души наведнъж от Космоса 30. Успешно излетели хора от Луната и то 6 пъти. и още и още и още.

"Още тази година ще тестваме две нови ракети" - кои са тези 2 нови ракети които не ги знаем бе? Някоя модификация на СССРските ли? Нови ракети... смешник.

Ангара се проектира от далечната 1995г. 25 г проектиране и Хуй в жопе. Целта е да се замени "уникалната" Протон извеждаща 3,3 тона МАХ. А Протон е за замяна....защото е модифицирана ЯДРЕНА тактическа ракета на повече от 60 г.

Напишете за протестите в САЩ ще бъде по интересно.

Тука не ни пука за това. Чупка с пропагандата си.

Като почнат руските (няма да е след дълго) ще те потърсим за коментар ;)

общо има Космоса? да пишат тогава и за падналия в Черно море руски хор Александров - сотици хора....

Поредния словоч колкото да не е без хич. През 1-2 седмици в дир-а има статии как руснаците това, как руснаците онова. Засега не съм видял нещо да е било изпълнено.

На Google Maps се вижда снимка на съветския марсоход в тестващ режим в Сибирь .... Жигула 1500 на дърва и пара с ремарке трупи от елда.

В една държава възобновява лунната си програма, а друга полицаите убиват беззащитни хора.

Щото в Раша не убиват нали... просто няма гражданско общество да защити жервите. Иначе са 'възобновили' трънки. Смукаха с години лесните долари за таксиджийски услуги със старите съветски Союзи, сега Мъск им изплющя звучен шамар (с усмивка) та се сетиха да размърдат лоясали задници и да симулират дейност. Космическата им индустрия е вече История - не само че САЩ няма да настигнат, предстои им да ги задминат разни Индии и Бразилии.

не възобновява лунната си програма, защото тя никога не я е започвала. Американците много пъти кацаха там , а ватенките гледат луната само през телескопа

А кой първи снима обратната страна на Луната?/ Прочети,образовай се преди да се ......../

избиха преди войната милиони свои, а по време нва войната хвърлиха стотици хиляди в редица безсмислени боеве...Да не говорим за милионите в Гулаг. Самият Корольов беше зверски изтезаван и малтретиран. Избиха му всички зъби в НКВД...Толкова за руския хуманизъм.

На тази снимка има СССР, Ръждясали ракети като самолетоносача Кузнецов. Срам! Само демагогия руска. Така и парад след парад да плашат бабите и гаргите. Тия Ще,Ще... няма да станат щото нещата стават МНОГО СЛОЖНИ . Иначе обещаваха,че 80 г. ще е построен Комунизма!

Една частна фирма от сащ за няколко години успя да изпревари целия се се СЕРЕ каквото е постигнал за 60г. В областта на космонавтиката!

Това на снимката не е ли бившият Буран дето няма и един полет във космоса? За него бяха построени три писти през 1500 км. във случай на "недольот" и на "перельот" и ако случайно уцели средната писта. Двете руски думички трябва да ви подскажат вярата на руснаците във инженерните си способности. Първата степен на Фалкона се приземи на площ от 50 на 50 м. а Шатъла имаше само 1 /една/ къса писта за кацане.

Буран име един полет в космоса на автоматичен режим, защото така и не можаха да му направят системите, поддържащи живот на екипажа. После парите свършиха и си е... .....ката.

Един господ знае кога руснаците ще направят нещо подобно, но затова си трябва не просто наука, а гениални учени, каквато в русия няма!

Ами рашките нали правиха наскоро някакви тестове със атомни двигатели та взеха че си изтрепаха сума учени и изпозаразиха радиоактивно област два пъти по голяма от Шотландия.

Батутният рогозин и гнома пуночет вече 15 години не могат да си достроят източния космодром… (там окрадоха пари за 3 космодрома) . А преди 15 години spaceX даже не съществуваше Рыгозин и Пуночет уже 15 лет космодром достроить не могут, а 15 лет назад spaceX даже не существовал ахахахахахахахах. Ватаны скрепные, как там дела? Един частник като Маск изпревари със десетилетия загнилия корумпиран и крадлив Роскосмос. Разликата между Ракетите на Маск и Рогозин е много малка. 1. Ракетите на Маск се приземяват като балерина в океана на платформа с кръг 10 метра. 2. Ракетите на Рогозин се приземяват като боклук в океана с кръг от 1000 колометра… и поемат към дъното.

баси приказката за изтерзаните рублофили....... 1/ след 5 години.......ЩЕ видим , много съмнително ( както и някои зададени дати от Мъск , за марсианските му мечти говоря ) 2/ зададени 20 курса ( използвания ) на капсула......айде малко по-полека 3/ ниска цена.....ми то щом е за многократна употреба , май най-много зависи от ракетата-носител , а ? 4/ СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ , какви ли ще са цените на СПЕЙС ЕКС , как смятате ? Да не говорим , че ще има усъвършенстван Спейс Дракон , а и товароподемността не е за подценяване в крайна сметка руснаците какво ново са изкарали последното десетилетие , освен проекти които се бавят ? Ракети , космически кораби , двигатели , какво ? Мъск им разката фамилията.......

Путлерастската воняща сган направо се насира да храчи като чуе за Тесла и Мъск. И няма как да е друго, след като Спейс Х изхвърли Роскосмос от бизнеса с телекомуникационни сателити и тотално засенчи гордостта им, като направи руснаците смешни. Тази година нито един контракт за пияндетата и как като Протоните им дават 10% провали при двойно по-висока цена, двойно по-малка товароносимост от Фалкън 9 и отровно гориво. Затова вече и руснаците открито заговориха за пенсионирането на Протон, само че нямат ракета заместител щото нещо Ангара се бави. Скоро се очакват и пилотирани кораби, което ще ореже и последните приходи на Роскосмос, а сганта ще изгуби основен си аргумент за величаенето на Путлеристан. В Норвегия Теслите нямат проблем, обаче разни боклуци обясняват как в Москва Тесла била минавала едва 8 км. Мъск направи основното - задвижи колелото и всички почнаха да правят електромобили и то лавинообразно. Може да е решил вече да се насочи основно към Космоса, а може и арабелите да са му дали картбланш да прави нещата както реши без да бъде постоянно притискан от алчни акционери.

Какво се дуят ватенките и тукашните им червени платени подлоги.Ватенките са мързелива и тъпа нация деградирала от алкохола. Всички по-съществени неща НЕ са създадени от руснаци: Руснаците са мозъчно импотентни. Королев, Глушко, Челомей, Лозино-Лозински, Ресетенев, Конндартюк. Янгель, Еффа, Кисунько, Авдуевский, Айзенберг, Вознюк, Ус, Севрук, Уткин, Недайвода, Ярымович, Люльев, Люлька, Кибальчич..... - Това са хората, украинци, или от други нации, които разработиха двигателите, направиха ракети R-7 и Proton, разработиха GLONASS и Buran и разработиха полета до Луната. Ясно е, че това не е измислено от руснаци - за алкохолизираните руснаците това е твърде, твърде и прекалено сложно . Излишно хромозомните мурзилки-руснаците са много глупави - затова никога не са направили нищо и не са в състояние сами да го направят. ЗА ТОВА И СЛЕД РАЗПАДА НА ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА СССР ватенките останали сами не могат да направят нищо. в памет на Сергей Павлович Корольов - той е арестуван през 1938. Минава през ада на затворите на НКВД-избиват му зъбите, пребиват го, заплашват семействоти му. Осъден е на 10 години затвор. Прекарва 5 месеца в лагер в Колима, почти мъртъв го изваждат оттам за да работи в конструкторското бюро на Туполев. Разбира се в концлагер. Освободен е чак през юни 1944, а по пътя към къщи се разболява от скорбут...

През октомври стана известно, че Роскосмос ще намали наполовина броя на пилотираните катери (космически кораб „Союз МС“) до Международната космическа станция (МКС), тъй като Русия ще загуби монопола върху доставката на хора през 2020 г. поради въвеждането на американски пилотирани кораби до орбиталната станция. Вот США были у Меркурия, Венеры, Марса, Юпитера, Сатурна, Урана, Нептуна, Плутона, Цереры и Весты, садились на Венеру и Марс, потоптали астронавтами Луну. Россия же за пределами околоземной орбиты последний раз была 31 лет назад (фобос), а за пределами орбит Венеры и Марса вообще никогда.

След унижениети от велика Америка и силният шут в задните части от Маск, сека обидените ватенки се чудят как да залъжат гладният си народ ... и му рисуват красиви картинки...

Раша является страной моделей. В их словаре есть только будущее время. Само като прочетете думите от ватната преса: "Показаха модел на ... " - няма да си губите времето и напускайте фалшивата новина... освен ако смятате че смехът е здраве, а вие държите на здравето си. Комунистите не лъжат, те живеят в лъжи от самото начало! И това, което те създадоха, подобно на путинизма, е пряко продължение на каузата Ленин-Сталин! Бандитите са на власт и плодят себеподобни! А нацистите са настоящото ръководство на Русия!

Прилапаха въглищата от Украина, сега ще си пускат ракьотки с тях колкото искат.

Когато фактите говорят и боговете мълчат. Съветския космонавт най-добре може да оцени постижението на Мъск ( и екипа на НАСА, разбира се. Без екипа на НАСА Мъск не би могъл да направи нищо). От 1963 г. руснаците не са направили нищо ново. Да, Союз е един много добър космически апарат. Но...за 60-те години на 20-ти век. Оттогава го модернизират, фризират и т.н., но основата е проекта на Корольов. И нищо принципно не се е променило. Проекта Аполо даде на САЩ огромно технологично предимство. както като ракета носител, така и като спускаем апарат. Следващото бяха совалките. Да, скъпи играчки, но с над 136 успешни мисии. Т.е бяха докарали нещата до рутинна дейност. Без совалките никога нямаше да има такова нещо като МКС. А руснаците, след 12 години копиране направиха един успешен опит в автоматичен режим и толкова. Някои твърдят че съветската совалка Буран била по-добра от американскитр, но никой никога не го е видял на практика. Тези совалки си останаха музейни експонати. Сега, с новата програма на Илон Мъск, нещата минават на следващо ниво - спускаемия апарат за многократно използване се приземява на базата на ракетния принцип ( а не аеродинамично, като совалките). И това е тренировка в реален режим за кацане на Марс. Руснаците не само че нямат нищо подобно, но и нямар реална идея за това. Щели да възобновяват лунната си програма. И какво? Ще кацнат на Луната ( ако въобще кацнат) 60 г. с;лед американците. Което само ще покаже колко са изостанали ( около 60 години). Ако китайците не ги изпреварят.

Виж какъв прекрасен ден е за Рушистан? Всичко цъфти, индустрията е в подем, народът ликува!

Е,е,е не ставай глупав! Първи полет след 9 годишна суша и изведнъж се оказва, че е с галактическо значение/ според теб!/. Прочети написаното! Човекът е добронамерен и възпитан! Не идиот като теб!

Аутсаидери, НАСА и Роскосмос през цялото време са си сътрудничали, често дори въпреки политическата конюнктура! Само в Булгаристан тъпанарите хейтят чуждото и се гордеят пак с чуждото! Защо? Щото свое НЯМАТ. Къде си ти, Ганьо? Къде си в цялата игра? На картата на света си нищо повече от един dead pixel хахаха

Синът на Ганьо е от дясната страна на Мъск и ръководи наземните операции на мисията. А ти режеш сланина на вестник пред телевизора.

какво друго му остава на един озлобен народ, вечно прецакван от един или друг, но най-вече от самия себе си!

иди го питай дали е българин, няма нищо общо с БГ - родителите му с радост са избягали от тук а той там е живял и е получил образованието си!

Той сам декларира, че е българин. Не е срамно и се гордее с това. Ти защо се потискаш?

Крайно време беше да се събудят. Китайците напъват, частниците напъват, не може да лежат на един съюзи от 50-те на 20 век.

те си действат, просто не отварят шампанско и не стрелят с фойерверки при всяка изстреляна ракета - нещо, което отдавна им е станало рутина.

намерили са пари да боядисат Буран

Отново фотошоп. На американската фирма Adobe, не руски.

или казано в стил бсп - това което Горбачов е построил, Путин дори не може да го боядиса

тука има един шизофреник дето не си пие хапчетата и си цвъка коментари и си отговаря сам и си мисли че му вярват

българия беше космическа държава. имаме 2 космонафта летяли н@ руски ракети. кога ще имаме астронавти? Никога! пишете..пишете...

Ко е туй "космонаФт"? Мужик с нафта по косата ли?

рибка шарена...

Какво ви спира да кандидатствате където трябва да си вземете кетапите и евентуално да се класирате измежду всичките кандидати? Демокрацията ли пак?

пенсионер вече, не ставам за космоса. ще пратм теб

А днес Кико Дончев седи отдясно на Мъск и е директор на наземните операци на мисията. Петко Динев е конструирал камерите, които летят с апаратите на Лъск. Орлин Велев конструира корпусите на корабите и ракетите.

И всички те - работили за американската икономика .

И едно време и сега БЪЛГАРИЯ беше и Е желана дестинация за много десетки и стотици хиляди туристи от СССР тогава и РФ сега. Въпреки,че и тогава придобиваха най много чугун на глава от населението.Произвеждаха най много стомана на глава от населението,произвеждаха най много електричество на глава от населението.Най много въглища на глава от населението и так далее.Бяха космическа,атомна и световна военна и сила.И въпреки всичко България беше и Е за тях ,,как кусок из другого мира”. И също като нас нямаха право да отидат в Западна Европа при потисканите от кариталистите и експлоатирани работници и интелигенти от Западна Германия,Швеция,Норвегия,Англия... А пък потисканите работници от Западна Европа идваха у нас и си живееха от добре по добре.Но за хората от СССР България беше и е къде съде по урредена и свободна от СССР тогава или Русия сега!

Колко блядки зарязваха род и родина, за да останат в България и да не се връщат в Съюза?

• 12.10.2018 Руска ракета падна, космонавтите живи….ха.ха.ха16 Май 2014-Руска ракета падна при изстрелването .Към момента няма данни за жертви или разрушения при разбиването на „Протон-М” …22 Август, 2018-: Руска ракета с ядрен двигател падна в Баренцово море…1.02.2013-Руска ракета със сателит падна в океана. Русия извърши днес неуспешен опит да изстреля в космоса от плаваща платформа сателит "Интелсат-27"..ха.ха.. 1.10.2018 г. - Двигател на ракетата носител "Союз-ФГ" с кораба "Союз МС-10" отказа ... Двигател на руска ракета отказа 2 минути след изстрелването, екипажът се приземи аварийно ..... 16.05.2015 г. -Руска ракета-носител "Протон-М", пренасяща мексикански комуникационен спътник, се е разбила след старта на излитането си от космодрума в Байконур в 05:47 по Гринуич. 28.11.2017 г. - Изстреляната във вторник от руския космодрум „Восточний“ ракета „Союз-2.1б“ най-вероятно е паднала в Атлантическия океан..ха.ха.ха 22.05.2018- Прехвалената ракета на Путин прелетяла едва 40 км преди да падне15.12.2015 г. -Руското министерство на отбраната заяви днес, че крилата ракета се е отклонила от зададената траектория при пробно изстрелване и е паднала близо до селище в северозападната част на Русия, 18 юли 2009 Поредното изпитание на прокламираната от Москва като „оръжие на бъдещето“ балистична ракета с морско базиране отново претърпя провал. Струващата 50 млн. долара ракета клас SS NX-30 „Булава“ (в превод от руски – боздуган) беше изстреляна от ядрената подводница „Дмитрий Донской“ и се унищожи едва 200 секунди по-късно. Причината е отклонение от зададената траектория, задействало системата за самоликвидиране.

20% от ракетите Калибр, изстреляни от кораб в каспийско море по цели в Сирия, сами паднаха по пътя на територията на Ирак.

бъркаш се с томахавките, които изстреляха краварите по Сирия, и процентите са далеч над 20%!

Подранил си с алкохола, деди! Първо обясни защо американците спряха полетите си за цели девет години! Ама ако може бавно, та да си записвам!

ще..ще.ще всички хубави новини за руската кочина почват ще..ха.хтах

Маняна!

Американци са принудени да правят опити за полет до Марс, защото използване на Луна по право принадлежи на Русия!

Че вие руснаците още не сте стъпили там.... на луната де. впрочем щом мислиш така няма да спорим, че вие руснаците имате един термин изясняване на отношенията, който е свързан с първобитно поведение на повечето от вас. Не че това е руски патент, но при вас имате разни термини за побоища, което е пряко доказателство, че и луната трябва да завземете, та като ви видат там извънземните да си глътнат езика и да се гръмнат от притеснение и драката, която ги очаква от подпийналите руски космонавти!

Русия осуществила първа посадка на Луна през 1959 г., затова получила право на всички ресурси на Луна!

Лично Ленин им разписа концесията

А американците бяха ли там? Дали?!

това е докато сте приятели с македонските земи, но те вече са в Нато

Бре, кога направихте референдум и там?

ще разбира се! ще!! ама само и се ще на раша,, щото с тези санкции ще трябва ракетата да е с ремарке та да има къде да натоварят российските микрочипове за бордовия компютър

Тук се е развихрили представители на велика космическа държава.Неудобно ми да ви питам: кога ще изстреляте чушкопека си на луната? Готов ли е? Кой ще е космонавт?

На руски ( в се се СЕРЕ)чушка е балгарски перец,щото когато сте правили идиотията наречена революция сте сложили такива хора не чело на идиотската си държава, че не чушкопек, ами чушки сте нямали, та сте ги внасяли от България и тата чушка на алкашки е болгарскии перец, както и флекс на алкашки е болгарка, защото единствено от нас сте ги получавали...и т.н.

Знаех си , че чушкопекът още не е готов. Извинявам се за неудобен въпрос. И пак неудобен въпрос: не знаеш ли,че БГ е шеста по пиене на света и пърна на Балканите, тъй че оправи мерака си да прехвърляш от болната глава на здравата, но за вътрешната употреба ще мине.

И в момента си пиян в първото си текстче пишеш кога ще изтреляме чушкопека, а във второто че си знаел, че не е готов чушкопека. Като си знаел, да си го писал първия път. Що се касае до пиянството...бил съм над сто пъти с се се СЕРЕ. Руски знам прекрасно, но мразя да го говоря, виждал съм какво ли не...тези статистики си ги дръж са собствена употреба и спокойствие. В едно безспорно си прав обаче, в муууусква и питер в момента се пие по-малко, отколкоте преди 20г. Само един пример, на български има ли термин свадбеная драка, чувал ли си това?! Няма и да го чуеш, защото не българите а руснаците са алкаши!

Виж се какъв си клоун само! "бил съм над сто пъти с се се СЕРЕ", "Руски знам прекрасно".... "свадбеная драка" .... пише се "свадебная драка", знаещи ми прекрасно руски език, клоуне! Ей такива некадърници сте всички!

Ще тества значи не една, а две ракети! Довечера и аз ще тествам едно уиски за здравето на американците, че пак показаха по-добрата технология, за която у евразия за сега даже и не мечтаят!

Цар кировска реколта .

като направят 50-60 полета ще коментираш каква им е технологията! Щото същото твърдяхте и за совалката, но се оказа че е най-добрия фойерверк изстрелван някога.

Ихааа, а след 1 година и половина, ще обяват поредния фалит на държавата.

Истината е че между ракетата на гагарин и сегашните ракети на руслляците няма принципна разлика, доста подобрения. И понеже руслляците пак ги задминаха, за вътрешна употреба почна отново бъдещето време ще,ще,ще,ще...докато не гепите технологията скъпи ми алкаши, до тогава ще си изтрелвате краставиците по стария начин....

Най-много да изсвирят Лунната соната на Тежкия Фалкон на Мъск...

Тя ще се напълни с Макдоналдси и Лидъли.

0

По-добре, отколкото с руска помия, панелна мизерия, лагери, арести, мавзолеи, впианчени военни, ръждиви лади и нещастни хора

В България е пълно с Руски МЕКЕРЕТА. Да, по надолу написах самата ИСТИНА,че Българите подготвихме на финала ракетата на Руснаците, което те не можаха!! Още повече , бяхме ПЪРВИ пред тях. На парада в съответната база пред Маршала на ракетните войски минахме пред руснаците!!! АОНАДЪНМО ТЪПИ ПРЕДАТЕЛИ " Българи"!!!

Много пречки имат Русия... Ееех, само ако бяха най-голямата държава по територия и с най-много ресурси... А! Чакай! Ама те са! Да ми кажете, че Япония са ощетени от ситуацията, да ви повярвам!

Пак ще имаме работа. Трябва да пребоядисаме две ракети, за да изглеждат нови и различни.

Тази псевдо новинка от къде и кой ви я спусна ??? Тези алкохолизирани бушмени още 2015 щяха за Марс да летят а турските дронове им изпаряват панцир след панцир Либия а заплатките на 200 лв нещо паднаха.....

0

Всеки разумен, работен човек от всяка нормална държава с нормален стандарт би се съгласил - светът щеше да е едно по-мирно, спокойно и приятно място без Русия на Путин. Нормалните, свестни руснаци не заслужават корумпирани кагебейски уроди на власт.

И новата им Лунна програма, като старата им Лунна програма :) :) :)

0

Успешна?

Кога Русия са имали успешна Лунна програма???

В записките на академик Корольов.

СОЮЗМУЛТФИЛМ спешно търси да назначи аниматори, сценаристи и специалисти по специални ефекти.

ако роскосмос разполагаше с финансирането на наса, сега щаха да са в друга галактика

И кой им е виновен на руснаците, че са бедни и мизерни?

соРос, Тръмпи, Буш, Обама, Меркел, ЕС, илюминатите, рептилийте и т.н. НО добре, че е добрия чичко Ппутин да им пази рублите от тези злодей в собствените си офшорни сметки!

ха ха ха, в галактиките на фантазиите? Как да разполагат с финансиране след като крадат 60% от него?

Дааа.., ако роскомикс имаха пари какви мултики само щяха да снимат.